znaci svima je dosadno ako i meni...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz ljudi može pomoč ...
Oni prozorčiči na taskbaru su mi premali trebali bi bit rašireniji i veci , nemam pojma kako se to poremetilo ako netko može pomoč
Kaj ti nisi cul jos za Rocketdock pa umjesto ovih ikona nabacanih na vrh samo tak dobijes onda ovo na videu dole jednostavno efikasni i odlicno!
Jel ostalo šta ćevapa? 
Pozdrav!Evo javljam vam se sa laptopa po prvi put 
Pozdrav!Evo javljam vam se sa laptopa po prvi put 
koji je laptop??
Jel ostalo šta ćevapa? 
decki dosli, pojeli, popili i otisli...
Dobra večer!
@jurluk,drago mi je opet vidjeti Nika na avataru
Kaj je ljudi, pa nije birc zakljucan... Ja sam bas podojil svoje krave na face aplikaciji - Farm Ville. :D
ah...ja pojeo tost i idem se otusirat i u krpe...nekako danas nemam snage docekat otvaranje nespavalica!
ah...ja pojeo tost i idem se otusirat i u krpe...nekako danas nemam snage docekat otvaranje nespavalica!
LOL
Večer svima... Šta se radi?
Ah standardno u ovo doba... Švrljam velikim prostranstvima interneta u nadi da ću naći nešto meni zanimljivo (trenutno proučavam google.hr)
Eo idem uskoro u krpe a i gledam kad ce domagoj naici pa kad ce pocet bacat ljude u jarun
Ah standardno u ovo doba... Švrljam velikim prostranstvima interneta u nadi da ću naći nešto meni zanimljivo (trenutno proučavam google.hr)
Hmm.. A zato google cuka... 
Eo idem uskoro u krpe a i gledam kad ce domagoj naici pa kad ce pocet bacat ljude u jarun
Nezz kako neki ljudi mogu bit tako zdrnjeni i otvarat te teme... Pa jbt prvo kaj vidiš kad se logiraš na forum je obavijest o zvjezdicama!
BTW, ovaj Virtual PC će mi požderat živce... Moram radi profesora inst Office 2003 pa 2007 da mu dokažem da 2003 ne treba brisat...
eo sad u ime hrvatskafarkasevec -a sam pozvao sve frendove sa xfire u jednu grupu i stavio da votaju cool za jedan video pa se ispricavam ako sam nekog uvrijedio sa spammom
vote cool
http://www.xfire.com/video/15d5f3/

eo sad u ime hrvatskafarkasevec -a sam pozvao sve frendove sa xfire u jednu grupu i stavio da votaju cool za jedan video pa se ispricavam ako sam nekog uvrijedio sa spammom
vote cool
http://www.xfire.com/video/15d5f3/

Ja sam glasao, video je baš dobar. Lijep pogodak.
Dobro vece ekipa, bas sam dobio novi laptop (poklon) nisam ga sam birao.
Lenovo ThinkPad T400 - i sada gledam na netu specifikacije i nasam sam ovo - no izgleda da moj nije takav, ima drugu grafulju, i 80 GB manje HDD-a.
No, poklonjenom konju se ne gleda u zube.
Evo došao i ja gledati to bacanje u Jarun.Malo me glava ubija,cijeli dan,reko idem se malo nasmijat i malo je popustilo.Ajde, di je Domagoj,oće li biti samo jedno bacanje ili više bacanja.Imam li vremena ispeći kokice?Ako nastavim sa ovom zezancijom oću i ja letit u Jarun,imam nekih 3 km zračne linije?
3km.. u kojem smjeru?
Evo došao i ja gledati to bacanje u Jarun.Malo me glava ubija,cijeli dan,reko idem se malo nasmijat i malo je popustilo.Ajde, di je Domagoj,oće li biti samo jedno bacanje ili više bacanja.Imam li vremena ispeći kokice?Ako nastavim sa ovom zezancijom oću i ja letit u Jarun,imam nekih 3 km zračne linije?
Ma kaki,letit cemo svi u jarun sa crvendacem na guzici 
Al grafa i ne bas XD
di ste? evo i mene...
šta se radi?
Al grafa i ne bas XD
3470 tebi nije dobra grafa za laptop???!!!! Čovječe ovaj laptop ti je zvijer!! Ionako nisu laptopi rađeni da vrte Crysis
No kada si rekao da imaš drugu grafu, može li se znati koja je ta
dosađuje se i pokušava se nakanit da se nešto i pročita za školu ali neide