jutro ljudi sta se radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutro ljudi sta se radi?
...tuguje...sinoć se niko nije odazval na moju rundu...
Da xD
Sjeo sam u kola i krenuo na mars poneo sam sendvice i jedan paradajz!
A vidis njega u stojadinu metalik 
ahaa nije losa pjesma smijesna je...
da se ponesto razumit "tu se pusi Indo"..hehe..
Dobar dan!Kakve su prekointernacionalne muzike?Kaj se radi u nedjelju prijepodne?Slabe bile nespavalice noćas,a i birc je prazan,malo ljudi!?!
Dobar dan!Kakve su prekointernacionalne muzike?Kaj se radi u nedjelju prijepodne?Slabe bile nespavalice noćas,a i birc je prazan,malo ljudi!?!
a sve je poluprazno...i usput promijenio sam avatar...
Hmm,da vidim.Mnogi mjenjaju avatare,ja ne bum(bar tako mislim,to mi je zaštitni znak lako prepoznatljiv)
jutro, ja se taman diga, sad marendat pa
opet malo odmorit....
jutro, ja se taman diga, sad marendat pa
opet malo odmorit....
evo ja isto...odoh nes pomarendat pa se vratim... 
Ma nije,ja ne želim nikoga ignorirat.Pisao sam u temi pa je to malo duže trajalo,inače bih se sigurno nadovezao.Ovime bar vježbam pisanje,mada se ponekad izgubim i ne znam gdje su koja slova ko da prvi put pišem za kompom:Moram popiti kavu glava mi se zagrijala do boli(ko kakav stari procesor,al nažalost ne mogu je zamjeniti)...
ajme kako sam si dobar rostilj spekel... milina, kad malo oprzite kruh pa ga stavite zajedno s mesom da omeksa... jos k tome 2-3 bambusa i to ti ja zovem nedjeljom !!
ajme kako sam si dobar rostilj spekel... milina, kad malo oprzite kruh pa ga stavite zajedno s mesom da omeksa... jos k tome 2-3 bambusa i to ti ja zovem nedjeljom !!
aaaaaaa,to je neki poziv da dodemo kod tebe na rostilj 
Bas bi i meni jedan mogo rostiljcic sjest al moram ucit 
Fake_Alert me nagovorio... Evo decki svi dodjite k meni na rostilj, naci ce se Pan-a i Bambusa ! 
Hola ruljo!
Odoh ja slikati... Ostavite mi par ćevapa za kad se vratim
Hola ruljo!
Odoh ja slikati... Ostavite mi par ćevapa za kad se vratim
Bok svima kaj se dela, pazi da ne potrosis sav film uzmi dost zaliha jer kad ti nestane onda ce bit joj fuckaj ga!
di ste? ja nikako da dođem. nisam ni noćas bio u nespavalicama, a tek sad došo u birc. preuređivo sam sobu. sad sam cijeli desk sa kompom preneo u spavaću sobu. bit će ludooo....
e ljudi
jel bi se dalo kome da mi malo pojasni LEAF kako radi i to, vidim ljude u grupi, al nemam pojma kak se spojit na njih u igru!
OF2 je u pitanju
evo nakon par godina gledam hokej
go Medvešćak!!
pozz ljudi može pomoč ...
Oni prozorčiči na taskbaru su mi premali trebali bi bit rašireniji i veci , nemam pojma kako se to poremetilo ako netko može pomoč
Desni-klik>propertis>setings>screen resolution(pa ju umanjiš)i dobiješ veće fontove...
dan ljudi sta se radi ? evo ja jedva cekam sutra doc ce mi 3 igre za ps3 : Formula 07,Colin MCrae Dirt i GTA IV...sve 5...
nikaj se ne radi
isprobao novi flashpoint...tak tak je...sad gledam kaj raditi...
igrao sma malo Insurgency...predobra igra