Utipkaj u Google slike: Gainward 4870 Golden Sample pa vidi koliko je ona referentna
... Nego imam 18 ventilatora ukupno 
a nisam se bas uzivio gledajuci marku grafe....al, sta ce ti 18 venta???
Utipkaj u Google slike: Gainward 4870 Golden Sample pa vidi koliko je ona referentna
To je sve ukupno (na/u kučištu, na CPu Cooleru, na grafičkama, na napajanju, na RAM cooleru.... 18). Fino je hladan i ne tako previše glasan (60dB je glasno)
To je sve ukupno (na/u kučištu, na CPu Cooleru, na grafičkama, na napajanju, na RAM cooleru.... 18). Fino je hladan i ne tako previše glasan (60dB je glasno)
hehe...e...evo pisuci ovaj post, skuzim da je pocela kisica...dobro da sam stigao ispuhat komp!! sad je opet cist ko suza 
dan evo me opet doma, šta se radi?
hehe...e...evo pisuci ovaj post, skuzim da je pocela kisica...dobro da sam stigao ispuhat komp!! sad je opet cist ko suza 
Gdje to pada, u Zagorju sunce sije
Iako ga ne treba, već je sve presuho...
I ja sam prije 3dana čistil komp
I sobu...
I sobu...
a na Krku je pocelo!
Ljudi trebam pomoć.Da li znate neki besplatan program koji mi miže prešaltat video iz wmv-a u divx? Ja sam skinuo neki program koje prešaltao ali DVD mi ga nije mogao pročitat(2 točnije i oba podržavaju divx) Može bit i trial trebam samo jedan video od pola sata prešaltat
*EDIT* hehe i jas sam pred nekih par dana očistio komp,evo stavit ću sliku da vidite koliko mi je filter blokirat prašine na bočnom ventu od hafa!
I sobu...
i ja bih ga cistio da imam takav...
...a koji su to zvucnici?
Ljudi trebam pomoć.Da li znate neki besplatan program koji mi miže prešaltat video iz wmv-a u divx? Ja sam skinuo neki program koje prešaltao ali DVD mi ga nije mogao pročitat(2 točnije i oba podržavaju divx) Može bit i trial trebam samo jedan video od pola sata prešaltat
ja mislim da bi format factory bio uredu..
nis, odoh se ja prikopcat na UPS...
I sobu...
Logitech Z-2300
kako tek sobu održaješ...
I sobu...
Logitech Z-2300
pa ti stavrno imas opremu iz snova ja mislim da tu ima 15 do 20k kuna...a sami zvucnici i g25 su oko 3500kn...hehe...za mene samo san..
pa ti stavrno imas opremu iz snova ja mislim da tu ima 15 do 20k kuna...a sami zvucnici i g25 su oko 3500kn...hehe...za mene samo san..
Sve moje ruke zaradile
Sad nažalost nisam više u toj situaciji.
I da, meni je ovo kaj imam sasvim ok, samo malo "utroba" kompa fejla u zadnje vrijeme....malo bolja grafa i opet bi sve bilo ok ;)
ja mislim da bi format factory bio uredu..
Evo radi super hvala ti na ovom programu
Lijep pozdrav svima. Sta ima?
Malo rime ovo ono.
ljudi, jedno pitanje...skidam jedan torrent, i htio bi poslati torent frendu, a izbrisao sam ga...kako da ja ovog sto skidem jednostavno njemu posaljem kao torrent??
Prebacio sam na automatsku regulaciju brzine vrtnje ventilatora na grafičkama i sada mi je nekako konfuzno slušati tišinu
(za neke ovdje još uvjek bi bilo preglasno)
bemti još mi lap nije stiga...
putuje već 15 dana.. nikako doć
ljudi, jedno pitanje...skidam jedan torrent, i htio bi poslati torent frendu, a izbrisao sam ga...kako da ja ovog sto skidem jednostavno njemu posaljem kao torrent??
to je nemoguce gle ak ti skidas torrent npr zove se bosanskicevapi i on ti je na 50% i ti nastavis skidat i obrises ga doslovno s kompa onda bi i skidanje stalo...
od kud?
vecer ljudi sta se radi??evo ja sam jos malo s vama i odoh u grad..
Dobro vece,sta se radi?