Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.479.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

e ljudi moze pomoc nemogu nikako igrati cod 5 online multiplayer ni preko xfirea ni nis kad udjem prek xfirea izbaci mi ono da napravim profil za net a njega nemogu napravit nikako cim odem ok onda mi opet izbacije imam sve patcheve do 1.6 ? probo sam u consoli connect pa ip isto nece nezeli uopce se spojit...... moze pomoc Mršti se prije sam igro prek neta sad nemogu sta je ovo

ako kome treba pozivnica za lockerz salji E-mail na pm
17 godina
neaktivan

dan ljudi sta se radi?evo jedno potanje za overclockere clockao sam proc na kompu i sad povecam ga za odredjeni takt upalim udje u windows i sve uredu i sad ga podignem za nesto sitno i nedje da udje u windows samo se upali i crn ekran?sta da radim???

GTI - Das Auto
16 godina

ova pjesma mi je dobra

Smijeh

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 10:47 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. evo mene nakon 4-5 dana, prodao sam svoj stari proc i matičnu i nabavio AMD Phenom II x3 720k, otključana je 4. jezgra.

taman instalirao windowse i drivere, malo ga OC-am, trenutno je na 3,4 ghz na stock cooleru.

prezadovoljan sam trenutno pa evo jednan hladnjak bavarie za sve online forumaše :D

17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Gman kaže...

dan ljudi sta se radi?evo jedno potanje za overclockere clockao sam proc na kompu i sad povecam ga za odredjeni takt upalim udje u windows i sve uredu i sad ga podignem za nesto sitno i nedje da udje u windows samo se upali i crn ekran?sta da radim???

Daj točne specifikacije clocka procesora

I hola ljudi

Atomska bubamara - Last known good rank
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Gman kaže...

Daj točne specifikacije clocka procesora

I hola ljudi

stoc mi je bio 2,40ghz znaci udjem u bios prije nekoliko dana stock je na "100"(ono kad udjes u frequenci i voltage control pa podizes takt) i podizem ga postepeno na "105" i takt mi je 2.47ghz zatim  da postepeno podizem do "107" i dodje do 2,5ghz i zatim ga podignem na "109" i onda nece da se upali crn ekran a nece da judje u bios...

GTI - Das Auto
17 godina
neaktivan

Obriši CMOS (izvadi bateriju na ploči)

Čudno... Moj Celeron D330 (2.66GHz) je išao na 3.83GHz na stock voltaži i to stabilno... Koji je tvoj Celeron? 90nm ili 130nm

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Obriši CMOS (izvadi bateriju na ploči)

Čudno... Moj Celeron D330 (2.66GHz) je išao na 3.83GHz na stock voltaži i to stabilno... Koji je tvoj Celeron? 90nm ili 130nm

mozes li mi objasniti kako citao sam to na forumu ali neznam kako ja misli da je 130nm..

GTI - Das Auto
17 godina
neaktivan

Skini CPU-z i daj sliku Namigiva

17 godina
neaktivan

pa kako cu ga skinuti kad komp nece da udje u windows..

GTI - Das Auto
17 godina
neaktivan

Onda prvo izvadi bateriju

17 godina
neaktivan
Pa odkuda sad pišeš?
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Pa odkuda sad pišeš?

pisem sa laptopa...pa oly kako izvaditi bateriju to je problem??

GTI - Das Auto
17 godina
neaktivan
Otvori kućište,i na matičnoj imaš baterijicu,izvadi je na desetak sec i vrati natrag.Ja barem mislim
17 godina
neaktivan
Gman kaže...
Tomislav95 kaže...
Pa odkuda sad pišeš?

Ja svoje vadim šrafcigeron/odvijačem (običnim) na nekoliko sekundi ( jedno 30-ak za svaki slučaj)

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Gman kaže...
Tomislav95 kaže...
Pa odkuda sad pišeš?

Ja svoje vadim šrafcigeron/odvijačem (običnim) na nekoliko sekundi ( jedno 30-ak za svaki slučaj)

jeli to ova okrugla baterijica pri dnu??

GTI - Das Auto
17 godina
neaktivan

Da, jedna jedina... Fino pogledaj u upustvima od matične kako se vadi

17 godina

e..ljudi, posto imam ovu prastaru karticu mislio sam uzeti ovu...sta kazete??? (odma da se zna, NISAM GAMER!)

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan

Mjenjaj tu 7300 odmah.... Ja ti preporučujem Gainward GTS250 (jer imam hebeno hlađenje) i ubrzo bi mogao postati gamer... Belji se

17 godina
Oly_E3 kaže...

Mjenjaj tu 7300 odmah.... Ja ti preporučujem Gainward GTS250 (jer imam hebeno hlađenje) i ubrzo bi mogao postati gamer... Belji se

ok..vidit cu jos....bit cu jos malo strpljiv da padne cijena i da izadju nove serije...tnx oly

17 godina
neaktivan
Tionio kaže...
Oly_E3 kaže...

ok..vidit cu jos....bit cu jos malo strpljiv da padne cijena i da izadju nove serije...tnx oly

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=6923

17 godina
neaktivan

eee hvala svima sad sve radi kao i prije..ali nije mi jasno zasto nece da se jos clocka...sad cu stavit rezultate  everesta i cpuza i temparature...

GTI - Das Auto
17 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...
Tionio kaže...
Oly_E3 kaže...

ne vjerujem svojim očima kako su niske cijene grafičkih kartica...

dok se sjetim svoje grafe...sve mi je muka

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

eee hvala svima sad sve radi kao i prije..ali nije mi jasno zasto nece da se jos clocka...sad cu stavit rezultate  everesta i cpuza i temparature...

Ako je socket 478 i 130nm zaboravi na OC Namigiva

17 godina
Oly_E3 kaže...
Tionio kaže...
Oly_E3 kaže...

ok, najvjerojatnije ce tako nes i biti il mozda 260, samo moram paziti na napajanje,i da mi ne zuji ko da avion imam u kompu!

17 godina
neaktivan
Tionio kaže...

ok, najvjerojatnije ce tako nes i biti il mozda 260, samo moram paziti na napajanje,i da mi ne zuji ko da avion imam u kompu!

Trebaš doći do mene, pa da vidiš što je buka koju generira kompjuter

Mislim da imam najglasniji komp na cijelom BOL forumu (oko 42dB)

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Gman kaže...

Ako je socket 478 i 130nm zaboravi na OC Namigiva

eee bas taj...a bili p4 3,4ghz bio bolji???

GTI - Das Auto
17 godina
Oly_E3 kaže...
Tionio kaže...

Trebaš doći do mene, pa da vidiš što je buka koju generira kompjuter

Mislim da imam najglasniji komp na cijelom BOL forumu (oko 42dB)

uuu...to je puno...ja svog ni ne cujem!! Smijeh..imam pasivnu grafu, imam cooler na koji sam montirao šarkunov tihi vent, i silent seriju napajanja...tako da nebi volio to upropastiti...a ti kolko vidim imas 2 referentne grafulje i to jos ove 4870....mogu mislit kako to zuji!!! 

17 godina

e odoh ja malo ispuhati komp na kompresor...izgleda da je uletilo malo prasine ovih par dana, jer ga imam vec skoro 2 tjedna ne gasenog Smijeh

17 godina
neaktivan
Gman kaže...
Oly_E3 kaže...

eee bas taj...a bili p4 3,4ghz bio bolji???

Ne samo bi bio duplo brži Namigiva

Tionio kaže...

uuu...to je puno...ja svog ni ne cujem!! Smijeh..imam pasivnu grafu, imam cooler na koji sam montirao šarkunov tihi vent, i silent seriju napajanja...tako da nebi volio to upropastiti...a ti kolko vidim imas 2 referentne grafulje i to jos ove 4870....mogu mislit kako to zuji!!! 

Utipkaj u Google slike: Gainward 4870 Golden Sample pa vidi koliko je ona referentna Belji se... Nego imam 18 ventilatora ukupno Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice