pozdrav..
zed jesi probao ono kaj sam ti napisao sinoć?
Jesam al još uvijek ništa.Sad sam mu za kaznu stavio slikicu žute patkice na acc...
pozdrav..
zed jesi probao ono kaj sam ti napisao sinoć?
Jesam al još uvijek ništa.Sad sam mu za kaznu stavio slikicu žute patkice na acc...
ipak nema od 65w, a nešto ću smislit još...
Mene više živciraju detaljna objašnjenja kao da su ih babe narikače smislile. Mislim da je bilo dovoljno da se kaže: LUXX će biti nedostupan slijedećih xxx dana ili LUXX će biti nedostupan slijedećih xxx dana zbog nekih RL problema. A ne: Luxx ide u bolnicu pa onda 100 strana: kako? , zašto? , što ti bilo? itd. Manic nekoliko mjeseci nije aktivno sudjelovala (i sada više nije ni moderatorica) ali nitko ne diže buku oko toga.
Inače njemu sve najbolje u životu, ali da obožavam neke oproštajne party-e, jadanje zašto i kako i još pompa oko toga- NE
Mene više živciraju detaljna objašnjenja kao da su ih babe narikače smislile. Mislim da je bilo dovoljno da se kaže: LUXX će biti nedostupan slijedećih xxx dana ili LUXX će biti nedostupan slijedećih xxx dana zbog nekih RL problema. A ne: Luxx ide u bolnicu pa onda 100 strana: kako? , zašto? , što ti bilo? itd. Manic nekoliko mjeseci nije aktivno sudjelovala (i sada više nije ni moderatorica) ali nitko ne diže buku oko toga.
Inače njemu sve najbolje u životu, ali da obožavam neke oproštajne party-e, jadanje zašto i kako i još pompa oko toga- NE
Tocno to, pricam o covjeku koji se bori za egsitenciju, u redu, ali covjeka ne znamo - naravno zelimo mu sve najbolje nista manje.
Ali da se tolka pompa oko toga doađa - zašto?
Eto vidis, niti ja nisam primjetio da Manic vise nije moderatorica ..
rambox, kako si uspio pisat u zakljucanoj temi??
valjda su IVO i rambox istovremeno pisali pa onda je uspio napisati
vidio sam mnogo takvih slucajeva
Hakirao je forum pa sad moze pisat di sta hoce.

kakva je to slika na googlu??
Danas je izumljen ili patentiran Barcode.
Danas je izumljen ? O ti bokca... 
Ljudi pozdravljam se od vas.
Ipak,dosao je Operation Flashpoint 2 na moj Hard disk 
Cujemo se poslije pozz!
Bok svima kaj se dela, podmitil sam pravu osobu jednim pecenim picekom i eto mos pisat di hoces malo ko moze odolit mirisu takve klope!
kakva je to slika na googlu??
Na današnji dan je izumljen ili patentiran Barcode.
Danas je izumljen ? O ti bokca... 

Gdje tu piše da je danas izumljen? je ti haluciniraš ili što
a hebate izludit cu..doso mi rodjak i oce da mu stavim igrice na mobitel, rekoh nek se mali igra, al vec sam se nazahebavao previse...pa da pitam vas, obicna .jar datoteka napravljena za samsung D900I i nikako da je instaliram, kad je ubacim unutra onda mi kaze da ne prepoznaje format...
a hebate izludit cu..doso mi rodjak i oce da mu stavim igrice na mobitel, rekoh nek se mali igra, al vec sam se nazahebavao previse...pa da pitam vas, obicna .jar datoteka napravljena za samsung D900I i nikako da je instaliram, kad je ubacim unutra onda mi kaze da ne prepoznaje format...
Stari(ji) su samsungi imali neke cake za prebacivanje. Prosurfaj malo po netu
ljudi ima li neko account na cafe mobilforumu, nek mi se javi na PM
moze li mi neko dat link di da skinem JAVA XXX UPLOADER?? pleaseee
Pa registriraj se. 
Pa registriraj se. 
jesam,, al tek su sutra dobiti aktivacijski mail....a treba mi sada...
Evo cuge uz odojka.Kad se neće nitko isprsiti,sutra nam je praznik...
koji?
koji?
Dan Nezavisnosti, ak se nevaram.
Praznik je poceo vec danas. Ima cuge, mesa, spama... 
I vise nam ne treba nista. 
život je lijep..
Kako ne fale jos samo Ukrajinke i Cehinje da nam plesu na stangi i onda smo kompletni bez tog nist fuckaj ga!
pa imamo temu najljepše hrvatice,il kak se zove..
Kako ne fale jos samo Ukrajinke i Cehinje da nam plesu na stangi i onda smo kompletni bez tog nist fuckaj ga!
I Šveđanke! 
E pa cek onda da se ispravim.
Ima cuge, mesa, spama, doci ce Ukrajinke, Cehinje i Sveđanke i bit ce jos malo cuge, spama i to je sad to. Nema vise fuckanja.