jutro,
let's spam begin...
jutro,
let's spam begin...
jutro,
let's spam begin...
Jutro, ja za desetak minuta u školu begam
jutro kako je... evo brzo pa i ja u skolu
Dobro jutro veseli narode.
I pozdrav, odoh vidjet za USB TV karticu.
Nama skraceni sati I jos ce mi stari poslje posla donjet woofer od 500 w pa si ga doma ustekam i rokaj!
Jutro... Što školarci, jutarnja smjena, hehe
Ja sutra isto počinjem raditi (konačno)
vidim da onaj spam s gajbom ožujsko/pc još uvijek traje..
Da (baš i izbjegavam tu temu jer bi mi stalno cirkulirala kroz "teme u kojima sudjelujem")... Ali barem je fino ispalo
jesu popustili bolovi,jel bolje?
Da, sada je skroz normalno, već nekoliko dana jedem uobičajeno
super,brzo je prošlo...inače zna bit gadnije..
Da, svačeg sam se naslušao, ali na kraju niti me nije bila briga, sada se nadam da više neće biti problema
Pozdrav svima.
Evo ja se od jutra natezem sa T-jaranima. Prije nego sam narucio MaxTV uredno sam ih pitao da li cu dobit ruter jer nemam ruter koji podrzava iptv (neki Netgear) i odgovor je bio potvrdan medjutim danas ujutro mi dofuraju STB i naravno bez rutera. Fino ja zovem SZK i kazu mi kako imaju u evidenciji da sam prije skoro 2 god dobio D-link 584T i da mi onda ne treba ruter. Naravno kad sam narucivao MaxTV lijepo sam nekoliko puta napomenuo da nemam vise originalni T-sljam ruter jer je izdahnuo jos davno i oni su rekli da nema problema da salju sa STB-om ruter medjutim nisam ga dobio i samo su me preusmjeravali dok nisam postao fino bezobrazan i rekli su da ce mi ga onda netko o T-kvazitehnicara donest ovih dana. Jbt ko gluhi telefon. Uff!
Već viđeno
Nemrem bit sretniji danas.Stari mi woofer donese i jos sam dobil pol zvijzdice,ma milina
Nemrem bit sretniji danas.Stari mi woofer donese i jos sam dobil pol zvijzdice,ma milina
no,buš častil?
super si onaj log očital.tak sam znao i ja
Pozdrav Oljy. A to uobičajeno su zečevi, srne, svinje, čevapi, janjetina.... Jel
no,buš častil?
super si onaj log očital.tak sam znao i ja
Hehe..ugl nek neko drugi posasti ili stavi pice jer ja gibam u posti i moram nekaj baki kupit za DVD i racune platit.. aj cujemo se jer kasnie moram ucit i na informatiku
Pozdrav Oljy. A to uobičajeno su zečevi, srne, svinje, čevapi, janjetina.... Jel
HELL YEAH!!!!
Btw. kako je kod tebe?
Ja bio mudar i otisao na forum.hr i tam stavit temu za lockerz pozivnice da se sto prije rijesim i pogledajte sta su mi od teme ucinili.Radi takvog ponasanja sam i otisao sa forum.hra i dosao na ovaj i pozvao me rambox jer sam s njim bio dobar na onom forumu..Ugl ja sam jos jednu temu otvorio i nisam nikakav ban dobio kak je fosna rekao al mi je sam temu zbrisal,i od tog dana vise necu dolazit na taj forum mada sam im taj dan kada sam temu otvoril sam sebi rekao da cu im dat jos jednu priliku da vidim mozda su se i popravili,al ocito nisu.
Mozda ce neki na ovo gledat onak "wtf? sta se to nas tice" al samo sam htio reci situaciju kakva je bila radi tih pozivnica i zasto sam taj forum napustio prije 3 mjeseca.A ovo je moj org profil na tom forumu i njega sam napustio vec.
A sad,odoh ponavljat matematiku malo da naucim nes i onda na inficu halat(igrat) cod 2 u LAN-u
DObar dan,evo me iz škole!
Imam novi potpis
DObar dan,evo me iz škole!
Imam novi potpis
Podlo! Kako te nije tako sramota ljude "mamiti", budi čovjek pa to poštenim putem uradi!
Najviše što me čudi je to što tamo igara za XBox360 ima 3x više nego za PS3 :/...
Da to možda nije Microsoftova stranica ?
Umro bi od smijeha da se pokaže da je taj lockerz lažnjak. Imam ga i ja, ali me i dalje čudi kako se neki čupaju i bore oko toga.
Umro bi od smijeha da se pokaže da je taj lockerz lažnjak. Imam ga i ja, ali me i dalje čudi kako se neki čupaju i bore oko toga.
Ma ja nevjerujem u to, možda vani još prolazi ali tu kod nas ne.
bok kaj ima... ja muku mucim sa spajanjem 5.1 zvucnika na komp nikako mi ne ide... ne znam koji kabal, gdje, kaj... jel ima neko voljan pomoci?
Uputstva
a gledao sam uputstva, ali tamo je objasnjeno samo spajanje na DVD Player
bok kaj ima... ja muku mucim sa spajanjem 5.1 zvucnika na komp nikako mi ne ide... ne znam koji kabal, gdje, kaj... jel ima neko voljan pomoci?
Hehe nema tu puno filozofije.Sam spojis zvucnike u to pojacalo di je bass il kaj vec i s jednim kabelom iz kompa u pojacalo i gotova stvar.al naravno moras zvucnike poslozit da nisu na jednom mjestu.zato i je 5.1
EDIT: idem na inficu,javim vam se odtam
Pa koje kabele imaš... Obično ide boja na boju (može slikica priključaka)
evo ih... prva slika prikazuje subwoofer straga, ovi žuti kabeli su kabeli od malih zvučnika, druga prikazuje kabel koji sam dodatno kupio jer mi je prodavač rekao da mi to treba ak spajam na komp... a treca prikazuje kabele koje sam dobio uz zvučnike