A ja još malo 800 sa mojim mini gumanjakićem i ne tako mini motorom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Di ste pijancine... Danas ujutro u 3 h sam se tako najel graha - unutra ljepo narezane suhe kobasice puno povrca.... divota, a tek bambus... milina. Tak sam se najel da jos sad nisam gladan...
da još malo pa ću uvatit 400 wiews...
EDIT:
moj prijatelj snima, ja sveostalo, još da san zna ubacit koje efekte, a triba malo bolji
aparat ili kamera, ima još toga za snimit....
@ a ruku san slomia na balunu, to je kad napadač stane na gol...
Don't try this at home kids...
Di ste pijancine... Danas ujutro u 3 h sam se tako najel graha - unutra ljepo narezane suhe kobasice puno povrca.... divota, a tek bambus... milina. Tak sam se najel da jos sad nisam gladan...
Pozz i tebi alkiću . Sinoć su se svi prežderavali - ja i ekipa smo išli proslavit moj rođendan u pizzeriju pa se fino prežderali Pikant specijal (ja budala, pojeo 2 feferona "na suho" za okladu)
jel tu negdje rambox?.trebam ga...
i sum, jesi posli toga popija hektolitar vode... mogu mislit...
Tu sam sad kaj je bilo neki problem?
Moze pomoc.iam vec problema sa ovim win 7 duze vrijeme i non stop neke programe zeza pa oni koji su skinuli OS nek mi se sam jave za neki link
nema problema...
daj ak ti se da vidi ovaj log
ovo O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup???
nema problema...
hahah
Bok svima! Što se radi? Uh koje sranje u gradu danas kod mene!
Dobro živ kući dođoH!
Nisam puno popio... Skoro litru, al sam dobio okladu (kutija waltera)
Moze pomoc.iam vec problema sa ovim win 7 duze vrijeme i non stop neke programe zeza pa oni koji su skinuli OS nek mi se sam jave za neki link
kakav problem? Imao sam ja Win7...
Dobro živ kući dođoH!
e moj bellatrix, unajmi meka bodyguarda, pa neće bit nikakvih problema
Nisam puno popio... Skoro litru, al sam dobio okladu (kutija waltera)
bemti okladu, ja mis da je nešto ono kutija cigara...
Makić si gledao na HRT2 13:20 Atena: Ekstremni skokovi - finale Svjetske serije
daj ak ti se da vidi ovaj log
ovo O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup???
nema problema...
hahah
Nema on kaj s tim ja sam reko njemu da skine hijjack this i skenira i da log..ja bum pregledal
Ugl sum of all fears treba mi jedan ilegalan link za to ak imas kakav za OS posalji slobnodno
EDIT : O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup??? to je cisto,neki dio nvidie.
Nema on kaj s tim ja sam reko njemu da skine hijjack this i skenira i da log..ja bum pregledal
EDIT : O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup??? to je cisto,neki dio nvidie.
oprosti,nisam vidio da i online..daj sredi to
je ,al ja mislim da mu to radi one probleme
Ja sam gledo,mos mislit kak bi bilo da je neki lik skocio na leda,lol pa njemu bi koza otpala,jesi vidio da je neki lik pao na noge pa je reko da mu je dupe utrnilo kolko pece,a koji dobri skokovi su bili...Kako se likovi uvijaju
Ja sam gledo,mos mislit kak bi bilo da je neki lik skocio na leda,lol pa njemu bi koza otpala,jesi vidio da je neki lik pao na noge pa je reko da mu je dupe utrnilo kolko pece,a koji dobri skokovi su bili...Kako se likovi uvijaju
LOL...finale Svjetske serije-imaju oni prakse ali se sigurno i to koji put dogodilo...evo iz youtubea onima koji nisu gledali
https://www.youtube.com/results?search_query=red+bull+cliff+diving+atena&search_type=&aq=f
bemti okladu, ja mis da je nešto ono kutija cigara...
Kolko-tolko čovjeka veseli... Kad sam izašao van iz pizzerije, nisam imao ni za upaljač pa mi je oklada dobro došla
Ugl sum of all fears treba mi jedan ilegalan link za to ak imas kakav za OS posalji slobnodno
Preporučam WinXP SP3 corporate verziju... Radi ko urica. A ovo boldano - vidiš da ti je to onaj applet iz Control panela (cpl) od Nvidije.
e hvala ..
gadno se zatrpao..
pogledaj ovo: http://www.techspot.com/startup/7156/
e hvala ..
gadno se zatrpao..
pogledaj ovo: http://www.techspot.com/startup/7156/
Lako to iskljuci na startapu to si mu napisal tam vec ionako ali to nije razlog njegovog problema sigurno, a ovak na daljinu je tesko skuzit kaj tocno ne valja da se sjedne za komp kod njega onda je druga prica!
Lako to iskljuci na startapu to si mu napisal tam vec ionako ali to nije razlog njegovog problema sigurno, a ovak na daljinu je tesko skuzit kaj tocno ne valja da se sjedne za komp kod njega onda je druga prica!
ma da,problem je počeo s tim deamon tool-som,tak je rekao,ak je i deinstalirao,pitanje je s čim..nešto mu se zakucalo u registar..
nek isprobava..hvala..
Dobro živ kući dođoH!
odakle si ti bellatirx?
zamrlo opet ja pokušavam nadoknadit to šta neću imat
komp pa sad gledam sve živo šta imam na kompu...
zamrlo opet ja pokušavam nadoknadit to šta neću imat
komp pa sad gledam sve živo šta imam na kompu...
Trebao si uzet jedan mjesec flat-a i naskidat se 500+ GB serija i filmova za pratiti. Tako ja radim
Vecer ljudi!
A sad malo podlog spama, haha!
Tko hoce pozivnicu za Lockerz neka mi se javi na MSN: ivan_babic_95@hotmail.com, ili neka mi se javi na PM...
Vecer ljudi!
Tko hoce pozivnicu za Lockerz neka mi se javi na MSN: ivan_babic_95@hotmail.com, ili neka mi se javi na PM...
hehe...ja se upravo prijavio!
Vecer ljudi!
A baš svugdje nađete spamat. Ne kužim zašto pola tema morate naspamat s tim pozivnicama.
Daosta ih nude te pozivnice (uključujući i mene) ali nismo toliko naprasni i dosadni.
LOCK!!
Dobro živ kući dođoH!
odakle si ti bellatirx?
Ako mislimo na isto sranje, mora da je iz Širokog Brijega...dole je baš bilo danas sranje.