jbti lg, formatira sam karticu, i opet neće
da prima podatke kad mi neko šalje bluetoothom..
a nigdi u postavkama ne mogu nać da sprema na karticu, koje smeće...
jbti lg, formatira sam karticu, i opet neće
da prima podatke kad mi neko šalje bluetoothom..
a nigdi u postavkama ne mogu nać da sprema na karticu, koje smeće...
ajde pomozite da nađem firmwire za lg ks360
... i konačno, evo REZULTATA, instalirao sam Win7 ENterprise, a evo i dokaza, pogledajte na kojoj ga konfiguraciji bez po' muke mozete koristiti...
Bok svima kaj se dela, kolko ti trosi gola 7 i par osnovnih programa memorije od tog jednog 1GB da znaju recimo oni koji imaju slicne konfiguracije jer je 1GB minimalna preporucena kolicina memorije za Windows 7?
... i konačno, evo REZULTATA, instalirao sam Win7 ENterprise, a evo i dokaza, pogledajte na kojoj ga konfiguraciji bez po' muke mozete koristiti...
Bok svima kaj se dela, kolko ti trosi gola 7 i par osnovnih programa memorije od tog jednog 1GB da znaju recimo oni koji imaju slicne konfiguracije jer je 1GB minimalna preporucena kolicina memorije za Windows 7?
Bok, taj win starter nije loš ali ima ograničenje procesa, a zbog toga ga ja nebi nikad stavio rađe bi bio cijelu vječnost na xp-u, koji je još uvijek najbolji os za stare mašine, neznam kakav je win7 nisam ga još probao, moram!
Bok, taj win starter nije loš ali ima ograničenje procesa, a zbog toga ga ja nebi nikad stavio rađe bi bio cijelu vječnost na xp-u, koji je još uvijek najbolji os za stare mašine, neznam kakav je win7 nisam ga još probao, moram!
Halo, kakav Win7 Starter, nije to najgori, nego najbolja verzija, proguglajte malo).
@ Rambox, trosi oko 500-700 MB, ovisi, jel opterecen ili nije, ali je brz ko zv'jer...
kako da ne moj se stari vuka ko krepana mačka... a bilo je 2.5 ghz, 1.5 gb ddr
I SAD ono bitno jel mi mob triba bit ugašen prilikon flashanja ili ne...
ajde odg brzo
lol....par postova iznad sam ja to napisao
Pa kad se hvali sa brojem postova stalno i kako je bolji nego na proslom accountu, lol!
He he... Tom je onda poznat postupak suspendiranje
O svašta.
To je top lista naših Twitteraša. 
Šta Borg radi u tom popisu. 
Imam i ja twitter, ali ga opce ne koristim - bio sam znatizeljan da vidim kak to funkcionira.
Ako toliko puno pišu i pišu smislene rečenice - onda nisu dovoljno pijani
Šta sad želiš reći onaj koji malo piše je pijan, jel 
Halo, kakav Win7 Starter, nije to najgori, nego najbolja verzija, proguglajte malo).
@ Rambox, trosi oko 500-700 MB, ovisi, jel opterecen ili nije, ali je brz ko zv'jer...
Normalno da nije Starter verzija to je ionak bezveze onda je bolji XP, pa vidi se na tvojoj fotki da tvoju 7 Enteprise tjera stari konj cosavi P4 i neka stara grafa. Zapravo na 7 bolja graficka puno znaci jer ce lakse tjerat sminku bez problema onda. Uglavnom za one koji koriste komp za filmove internet,multimediju te mjuzu zapravo i nist drugo a igrice ne igraju uopce 1GB memorije ce bi vjerojatno dosta sigurno uz programe koji ne zderu puno memorije nema frke a takvih programa danas ima kolko hoces bilo da su vezani za zastitu, zabavu i tak vezano za to. Normalno za radit s nekim velikim programima i zahtjevnim to nije dost memorije ali s takvim programima ionako puno ljudio uopce i ne radi!
tko me spominje nikog za pomoć oko flashanja moba, iako
sam odusta i sam od toga vražjii lg, nakon ovog se 100%
vraćam SE... i da koji sam ono na top listi...
treci, treci
,svi ste tu negdje, ali Oly je natukao postova kolko ja necu sljedece 3 godine
Ujutro je bio napisao Starter, mozda sam ja bio pospan pa sam krivo zapamtio ali sumljam.
Ipak sam se ja zayebao, sad sam pogledao a što alkohol uradi od čovjeka
Ujutro je bio napisao Starter, mozda sam ja bio pospan pa sam krivo zapamtio ali sumljam.
Izgleda da glava mora biti trijezna kad si na forumu, i meni se to desavalo(kad mi zena kaze nesto, ne cujem zadnjih nekoliko rijeci)
Izgleda da glava mora biti trijezna kad si na forumu, i meni se to desavalo(kad mi zena kaze nesto, ne cujem zadnjih nekoliko rijeci)
nije baš da ne čuješ, više ne želiš čut...
nije baš da ne čuješ, više ne želiš čut...
Natjeraš mozak da nečuješ ništa to se i meni desilo par puta.
Ako toliko puno pišu i pišu smislene rečenice - onda nisu dovoljno pijani
Šta sad želiš reći onaj koji malo piše je pijan, jel 
Tako je - ko je pijan ne sjedi za kompjuterom. On sav izrigan leži u nekom grmlju
Pozdrav svima. Sta ima?
Pozdrav svima. Sta ima?
Raspravljamo o najvecim pijancima ovog Birca