Bas sam zavrsio za danas s jednim tutorialom, jos sutra pola i gotovo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde ljudi trebam pomoć - najbolji besplatni IRC klijent?
e da. to treba i meni za erepublik chat. koji je dobar/najbolji?
e da. to treba i meni za erepublik chat. koji je dobar/najbolji?
Probajte ovo, makar ga ja nemogu natjerati da se spoji na kanal, a n00b sam što se tiće IRC-a.
Probajte ovo, makar ga ja nemogu natjerati da se spoji na kanal, a n00b sam što se tiće IRC-a.
probao sam i to, ali ne znam se koristit time. sve mi je nekak čudno. morat ću malo bolje proučit
probao sam i to, ali ne znam se koristit time. sve mi je nekak čudno. morat ću malo bolje proučit
Ma ni ja, a nemam nekako volje za zezanciju sa tim.
Ja se znam spojiti na normalne, ali za neke privatne trackere traže vertifikacije pasworda, imaju masu kanala itd.
Šteta - najćešće na privatnim trackerima je IRC bonus.
pošto meni treba za erep, ja sam sve naučio kako namjestit chatzillu preko ovoga. super objašnjeno
judi!...samo jedno kratko pitanjce, koji najjjaci proc mogu metnut u maticnu, na kojoj je sada amd duron???.....hvala!
EDIT: lockkk
A koja je matična...
I LOCK ljudi, jer je već 22:12
jutro, evo opet otvaram birc...
Jutro!
jutro, jutro.
Dobro jutro ljudi..Gripa me dere i dalje.Pijem na hektolitre caja u kombinaciji s nekim kapsulama.
Dobro jutro ljudi..Gripa me dere i dalje.Pijem na hektolitre caja u kombinaciji s nekim kapsulama.
Meni cur na nos kao ludo inace sam zdrav.
ja sam takoder bolestan.bolest mi je da samo visim na ovom forumu heheh
ja sam takoder bolestan.bolest mi je da samo visim na ovom forumu heheh
Dobro došao u klub
drmnite koju rakijicu i sve prolazi....
drmnite koju rakijicu i sve prolazi....
Istina rakija je prirodni lijek za sve
Jutro ekipa... Da se javim da me neće biti barem do subote. Mijenjam ISP-a pa su sad to procedure...
Uglavnom! Pozz svima i doviđenja!
Pozz, begam ja u skolu!
bok...kak je Oli..jer još uvijek boli?
Ma malo... Evo drmam palačinke
Što se inače radi?
to je dobro,niš posebno..trijezni se..
Ah i to ponekad zna biti lijepo
Ah i to ponekad zna biti lijepo
mož mislit,mbaksa me preplašio to da limunska kiselina uništava zube,a pio sam limunadu,sad sam prešo na pivu i gemište..
Bas sam zavrsio tekstualni dio tutoriala... sad jos peglanje... Nekako me hvata prehlada, a pije mi se bambus...
ma nisam se naspava u vatrogasnom domu ništa, pa sad
lega i ono me ovi šugavi mob probudi, zaboraia maknit oglas
No super, sad su mi jos baterije na foticu prazne... Kad te krene onda te ide....