Pa popi onda kavu sam, ja odo.

...pa bilo bi vreme da se i ja maknem...u neku topliju klimu...
Pa popi onda kavu sam, ja odo.

...pa bilo bi vreme da se i ja maknem...u neku topliju klimu...
Ovu poruku ću iskoristiti za 4500. poruku. Još malo pa dobivam rank "atomska bubamara"
Ovu poruku ću iskoristiti za 4500. poruku. Još malo pa dobivam rank "atomska bubamara"
Ti si već bubamara na vagonu steroida sa 40 minigun-ova... :D
još malo pa dobivaš titulu, prvog spamer....
idem malona 9dragons.... opuštam se uz don't stop til you get enough
Pozdrav ljudi. Šta se radi? Šta ima novoga? Ja sam do maloprije spavo... 
Bok! Evo boluje se. Sinoc sa zaspo s otvorenim prozorom i sa upaljenim ventilatorom.Sve me boli sad.
Bok! Evo boluje se. Sinoc sa zaspo s otvorenim prozorom i sa upaljenim ventilatorom.Sve me boli sad.
Bok svima kaj se dela, no krasno ali si zaboravio rec ili spomenut pretpostavljam da si zaspao pijan ko letva jel pa onda ispalo ovak!
Ma ne.Gledao tekmu i eto zaspao
Ventilator bio usmjeren prema meni.Ne osjetim sad nista.Sve boli.
i ja sam prekjučer zaspao sa upaljenim ventilatorom. ista priča.
Sad bar znate kak je procu 
Brz oporavak... Vruća kupka čini čuda :]
Ne znam zašto, ali kada sam vidio pivu i čaj, u glavi mi se odmah složio film gdje ja letim zrakom i jezikom lovim pjenu i odmah drugi kadar gdje pogrbljen pijuckam čaj i držim se za leđa...
sta ima ljudi sta se radi??
Ne znam zašto, ali kada sam vidio pivu i čaj, u glavi mi se odmah složio film gdje ja letim zrakom i jezikom lovim pjenu i odmah drugi kadar gdje pogrbljen pijuckam čaj i držim se za leđa...
Nešto u stilu Al Bundy-a..... :D
Pozdrav narode. Malo sam bio na godišnjem pa se nisam javljao, ali nisam vas zaboravio. Šta se pije danas? Kod mene bila plaća pa bih mogao i ja koju rundu da zavrnem.
Pozdrav narode. Malo sam bio na godišnjem pa se nisam javljao, ali nisam vas zaboravio. Šta se pije danas? Kod mene bila plaća pa bih mogao i ja koju rundu da zavrnem.
CUNO jebote jesi to ti???
uff... kod mene je opet zasjalo sunce... opet bije u moju sobu... proc se grije. danas ću valjda i ja zaspati pod utjecajem ventilatora jer se cijelu noć igra fallout3+dlc pa dok ne padnem. dajte, neka netko baci jednu rundu čaja da se pripremim.
Koji si ti spamer.
Nemoj nam uništit forum.
Onda nećemo imat šta radit pa ćemo svi fučkat. 
Pozdrav ljudi. Što se radi? Ima čega zanimljivog?
Koji si ti spamer.
Nemoj nam uništit forum.
Onda nećemo imat šta radit pa ćemo svi fučkat. 
Pozdrav ljudi. Što se radi? Ima čega zanimljivog?
ništa novoga. ne znam što da radim. većina prijatelja otišla na more. čekam da se instalira fallout3 pa svi ti fixevi patchevi i DLCejevi...
sta ima raja sta se radi...evo ja malo razmisljam sta da uzmem koju igru za ps3...mozda killzone 2 ili pak gta iv...neznam ni sam...
EDIT : dali na ps3 moze obicni mis ok kompa???
Ima li šta novoga na bugu sad rijetko dolazin obuzela me COD4 manija. xDDDD 
sta ima raja sta se radi...evo ja malo razmisljam sta da uzmem koju igru za ps3...mozda killzone 2 ili pak gta iv...neznam ni sam...
EDIT : dali na ps3 moze obicni mis ok kompa???
jok, imaš posebnu vrstu miša za ps3
...dobro veče...moram obavezno lupiti još jedan "spam" prije zatvaranja...
bogme i ja,cijeli dan nisam imao vremena..bok svima..