- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večerati ili ne, pitanje je sad???
Fečer svima.
Večerati ili ne, pitanje je sad???
Fečer svima.
Bok svim birtašima, večerati da ali dvije jabuke pa onda malo luka s kruhom, i eto bit če zdravlja a i manje trbušine jel.
Lažeš ko pes, priznaj da jedeš kelj-čušpajz ne se sramiti fučkaj ga.
Malo cajki haha
moooooolim?
Jutar ljudovi.
OREO!
Dal ima negdje na netu dobar članak o pametnim IP televizorima? Trebao bi napraviti prezentaciju na tu temu. Hvala .)
Ja ne znam. Probaj ukucati u google IP TV ili pitaj knjižničarku u knjižnici na faksu da li ima neka knjiga koja govori o IP televizorima...
Inače (slučajnost je da se poklapa), ja ću pogledat u enciklopediji što je (točno) jogurt. Zanima me.
Đe ste p.... stigo Zdrafko Čolić
Eo da zamezimo malo dok nije došao onaj koji me stalno pokušava udat i sve potamani
Ma zašto ja uvik zasnim ?!!?

Ja ne znam. Probaj ukucati u google IP TV ili pitaj knjižničarku u knjižnici na faksu da li ima neka knjiga koja govori o IP televizorima...
Inače (slučajnost je da se poklapa), ja ću pogledat u enciklopediji što je (točno) jogurt. Zanima me.
Zado mi je temu za koju na netu nea ništ lol
Zar te nije sram? Ne počastiš za udaju i tu se pokušavaš izvući s par oblizeka. Nećeš, razbojnice!!
Dobro jutro svima... Danas je Open Source dan.😎

Pogine 750 izbjeglica-'ko ih jebe...
Mrsiću zapne go*no u crijevu-zna svih 4.5 miliona hrvata.
Dobar dan btw
Zar te nije sram? Ne počastiš za udaju i tu se pokušavaš izvući s par oblizeka. Nećeš, razbojnice!!
Opet budeš strgan do srijede.
Dobar dan svima.
Nema je mjesecima onda dofura neke ostanjke i ekipa ostaje prekovremeno sve dok ne nestane robe onda odbauljaju dalje lokati a nama ostane mahuna.
Ajme meni opet mi se ništa neda, neda mi se ni linčarit .

Ajme meni opet mi se ništa neda, neda mi se ni linčarit .
''Čovik se rodi umoran i živi da se odmara''
Pametno zboriš i ja san odlučija ipak nešto radit odmaraću se cili dan

Pametno zboriš i ja san odlučija ipak nešto radit odmaraću se cili dan
Samo danas?
Jesi ti mjerio temperaturu? Da nisi možda bolestan?
Uf, žena ima ozbiljnu namjeru da me pokrene barem do dućana i do njene majke .
A šta ću moran kad gazdarica kaže.
U pm šta smo sve sposobni trpit za ono malo hm ...

Uf, žena ima ozbiljnu namjeru da me pokrene barem do dućana i do njene majke .
A šta ću moran kad gazdarica kaže.
U pm šta smo sve sposobni trpit za ono malo hm ...
Tvoja je ionako zadnja u kući... ( da draga. )...
Nisi jedini ako te to tješi, meni dolaze nečaci popodne, znači nema popodnevne sijeste.
Valjda se bude naoblačilo kako ne bi morao ići na Bundek hraniti kokoši ( labude ) ali njima je sve s perjem kokoš...
Zado mi je temu za koju na netu nea ništ lol
Zanimljivo. Mislim da je najbitnije da ne dođeš bez ičega. Pogledaj što se nudi na stranicama Samsung-a, LG-a itd... Bar neke osnovne informacije o IP TV ili Smart IP TV ili kako već se to zove...
Svašta sam vidio u životu,al' da sin tatu napravi.... xD
Good mouning
Koju crnu udaju? Nisam još toliko prolupala
Good mouning
Koji loš izgovor. Rambox nas je informirao o svemu tako....
Dobra večer svima i ZATVORENO.
Svašta sam vidio u životu,al' da sin tatu napravi.... xD
http://www.24sata.hr/misteriji/reinkarnirani-djecak-tata-ja-sam-tako-tebi-mijenjao-pelene-415404?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=415404&utm_campaign=24sata+Facebook+status
Nedavno je bilo na 24 sata da se ponovno rodio dječak koji je ubijen u nekom selu, sveg se sječa, tko ga je ubio, gdje je tijelo, kako ga je ubio itd... Sve me više čudi ovozemaljski život
Bok svim birtijašima... Ajde življe malo...
Bok svim birtijašima... Ajde življe malo...
Izgleda da se negdje putem izgubila živost u svima.
Nisam bio dugo ovdje jer sam administrirao svoj novi vlastiti forum. Dobro veče svima :)
Good mouning
Bok svim birtašima, pa di si ti do sad opet zabušavaš, a kaj se tiče prolupavanja ak nemaš dokaza za suprotno onda je sve jasno jel.
Koji loš izgovor. Rambox nas je informirao o svemu tako....
Dobra večer svima i ZATVORENO.
Informiral o čemu točno, deder to malo pojasni i preciziraj uz neke dokaze sa štambiljima a možda i pokoja fotka.