Dobra večer svima...
Što je zagužvalo. Da nije rambox odlučio platiti rundu???
Dobra večer svima...
Napokon malo prometa, iako još pola sata do zatvaranja.
Pod pritiskom smo najjači.
Samo da ti ne popusti.
Meh, Čao Mario, kako si i kaj ima novog? Ja sam ok. ide nekako. Starim se i tako.
Samo da ti ne popusti.
Negdje izgubiš a drugdje dobiješ.
@Nello: Sve je po starom samo godina više. Tebe stvarno dugo nije bilo. Kako je zdravlje?
Samo da ti ne popusti.
Negdje izgubiš a drugdje dobiješ.
@Nello: Sve je po starom samo godina više. Tebe stvarno dugo nije bilo. Kako je zdravlje?
Zdravlje još me služi i tako. Još nisam ni zaposlen tako da, samo sjedim i furam na net i krečem u istraživanju.
Dobra večer svima...
Pa več je runda okrenuta, dakle čaj od lipe sa puno ruma kud češ bolje jel.Da malo se zagužvalo, no lako bi se ljudi mogli razbježat jer ti opet smrdiš po kiselom zelju.
Šta če ti sad piva nakon čaja sa debelom porcijom ruma fučkaj ga.Bolje ti u kanti donesi puno čipsa, pa da hrustamo kak ti zajci i onda nema frke.
Lako se prebaciti u susjednu temu
CLOSED
Tko se danas nije pojavio barem sa tortom na 3 kata ili sa nekim home-made egzotičnim kolačem, morat će napravit 101 sklek!
dobar dan ljudovi, i žene.
Prekrasno vrijeme danas, baš je šteta provesti ga u kući :)
A ja eto baš sad idem neki laptop si popravljati.
BTW imam pilu lenovo thinkpad 14 i treba mi kabal s matične na power tipku, 6pinski 20cm dugačak. Ima netko taki. MISLIM NA KABEL OD 20CM :D
Za sada ga palim sa šarafcigerom, već osjetim da malo gori, i malo se i zacrnilo na utoru za kabel. Ali valjda neće ništa loše biti. :)
dobar dan ljudovi, i žene.
Prekrasno vrijeme danas, baš je šteta provesti ga u kući :)
U nas u Splitu kiša.
Dobar dan također!
U nas u Splitu kiša.
Dobar dan također!
Eto svima dobar dan :D
Po meni ovo doba i vrijeme ne idu baš skupa, pre vruće je. Ja stalno neke zimske jakne ganjam, i oblačim se toplije, a svaki dan se kuham. Eto koma.
Dobar dan!
Večer! Življe malo... dobijemo novi tekst editor i opet ništa.
ma di? kod mene sve isto :D
Možda je kompliciran ljudima.
A kolega misli na ono što smo dobili tjedan dva prije, ili kad već točno je bilo.
Tko pamti.
ja misli nešto novo opet došlo :D
Noćas sam sanjao ekvatorsku vatricu, pa može onda jel, pa što god ekvatorska vatrica bila ili može biti
Došao nepozvani klaun u birc i počeo žonglirati sa ključevima... Svi se počeli primati za džepove... Pa mu je vlasnik birca zaplijenio sve ključeve...
Došo Talijan i pitao jel može ući sa slonićem u birc.......
Došo Talijan i pitao jel može ući sa slonićem u birc.......
I?
I reko konobar odi u Afričku prašumu tamo pitat...
I reko konobar odi u Afričku prašumu tamo pitat...
Ima i nastavak?
Dobar dan svima.
Ima. Zove se crveni karton.
Dobar dan svima....
torrente kaže...
Očekivao sam razvratne orgije i pijanstvo u ovom bircu, kad zadnji post od prije 10 dana. Uvaženi kolege zastupnici, cijenjene nespavalice....vi naprosto SPAVATE!
Ovim putem izvješćujem javnost da podnosim neopozivu ostavku u ovom bircu. Kao što netko davno reče...Neka institucije rade svoj posao!
Što ćeš redovna ekipa je ili na odvikavanju ili na liječenju. Mladi rade pisdarije. Nitko ne okreće rundu a i hrane je sve manje. Kriza i recesija u svakom pogledu.
Dobar dan svima...
Nedjelja. Znači nakon crkve na rakiju!