Ja došao u birc ono ponestalo kave! Nude mi frape...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima kave samo za premium birtijaše
Jedan kolač prije početka novog tjedna...
Jedan kolač prije početka novog tjedna...
opet si zaboravio kolač protuho jedna jako ću se naljutiti ako saznam da je od lješnjaka.

Večer! I jeste išli glasat?
Ja se glasam najčešće iz blagovaone.
Dobra večer svima...

I ja malo navratio..Vecer svima
Večer! I jeste išli glasat?
Bok svim birtašima, normalno da jesmo eto ja sam glasal za "Jenna Haze" pa nema frke.
Ja se glasam najčešće iz blagovaone.
Dobra večer svima...
Uz obavezan smrad po kiselom zelju jel.
I ja malo navratio..Vecer svima
Kad si več tu okreni jednu rundu pive.
@Ikarus: Pa ja sam uzeo 1, ali nisam znao da moram donijeti još za cijelu ekipu... Sljedeću subotu dani kolača, pa molim lijepo svi donesite nekaj finoga...
@Ikarus: Pa ja sam uzeo 1, ali nisam znao da moram donijeti još za cijelu ekipu... Sljedeću subotu dani kolača, pa molim lijepo svi donesite nekaj finoga...
Nema ljutnje,kad mi proradi komp bum vas sve počastio virtualnom sahericom,schwarzwaldicom i čupavcima.Bit će toliko bogati nulama i jedinicama da će vam ramdac na grafičkoj pregorit.
Inače što te nema na ostatku foruma,nemoj samo ko tiby i mario l u birtiji lokat.Nije to zdravo.

Nema ljutnje,kad mi proradi komp bum vas sve počastio virtualnom sahericom,schwarzwaldicom i čupavcima.Bit će toliko bogati nulama i jedinicama da će vam ramdac na grafičkoj pregorit.
Inače što te nema na ostatku foruma,nemoj samo ko tiby i mario l u birtiji lokat.Nije to zdravo.
O, mučki provokatoru! Pa počastimo mi i ekipu te ubacimo ponešto u gubicu.
Dobro jutro svima.....
Sad si ga pretjerao s terminologijom...
Nema me, jer mi se ne sudjeluje i jer ne znam. Puno toga sam zaboravio. Nije mi informatika primarna. Iako me najviše zanima... Tak ti je to u životu... No da budem iskren, ne piše mi se ni ovdje, NEMAM VREMENA! Kakav forum čovječe, ko će to pratit i sudjelovat...
Malo Shokate neće biti na odmet ni sad... Piva je ionak dosadila... Treba promjene.........
Jutro!
Življe malo...
Pozdrav!
Vidim malo se spama zadnjih dana... doduše nisam ni ja bio nešto aktivan pa eto... kako ste? Što ima?
Evo ja sam baš zalego u krevet uzeo laptop sa sobom, čitam malo po forumu. Gledam šta ima u svijetu elektronike.
uglavnom, ništa korisno se za sada ne radi.
Slabo se i pije.
Tu već nastaje problem.
Pozdrav!
Vidim malo se spama zadnjih dana... doduše nisam ni ja bio nešto aktivan pa eto... kako ste? Što ima?
Za kaznu napravi 20 sklekova i dvije runde za ekipu.
Evo ja sam baš zalego u krevet uzeo laptop sa sobom, čitam malo po forumu. Gledam šta ima u svijetu elektronike.
uglavnom, ništa korisno se za sada ne radi.
Slabo se i pije.
Tu već nastaje problem.
Ti bi mogao nešto i narezati, za ekipu.
Dobra večer svima....
Nema druge nego opet dovesti klauna u birc...
Nema druge nego opet dovesti klauna u birc...
Kojeg mrklog klauna???
Dofuraj klope, pića i mladih komada pa bude nastala gužva.
Dobar dan svima.
Dofuraj klope, pića i mladih komada pa bude nastala gužva.
Nisu svi tako izbirljivi.
Dan!
Nisu svi tako izbirljivi.
Dan!
Obzirom na preživljene zime, mene drugo ne zanima.
Večer ekipa.
Evo bio danas na terenu u lici, brate mili, tamo kod brinja sam išao svaki dan zadnjih par dana.
Ja sam inače sa sela dijete, blizu SBa, a tamo u lici. Pa to je mrtvo. Ako netko i ima to su starije osobe. Penzija tu i tamo se netko mlad zaletio. Očito se izgubio.
Uglavnom, jad i bijedan. Životna razina nula.
Eto, sad došao u krevet laptop u krilo. I tipkam malo i baš gledam šta piti. A nitko ništa ne nudi.
Evo za svakog ponešto.
I 10 trbušnjaka
Bok svim birtašima, ma jok kakvi trbušnjaci pa da mi iskoči bruh fučkaj ga.
Večer ekipa.
Evo bio danas na terenu u lici, brate mili, tamo kod brinja sam išao svaki dan zadnjih par dana.
Ja sam inače sa sela dijete, blizu SBa, a tamo u lici. Pa to je mrtvo. Ako netko i ima to su starije osobe. Penzija tu i tamo se netko mlad zaletio. Očito se izgubio.
Uglavnom, jad i bijedan. Životna razina nula.
Eto, sad došao u krevet laptop u krilo. I tipkam malo i baš gledam šta piti. A nitko ništa ne nudi.
Kako nema kad ima, pa vidiš na šanku Birca veliki lonac čaja od lipe+rum dodatak i to je to.
Večer šta se dela.
Za me danas nema lokanja,pokvario želudac napolitankama.

Večer...
Dobro veče znanima i neznanima. Evo i mene malo. Dugo me nije bilo i tak...
Pozdrav Nello!
Kako ide?
Večer svima.
Pozdrav Nello!
Kako ide?
Večer svima.
Pozdrav i tebi.
Ide nekako.
Večer šta se dela.
Ko ti kriv kad jedeš "kvalitetne bugarske" napolitanke.
Eto i tebe napokon, pa sad kad si popil puno čaja od lipe sa rumom, sad bi i to mogel malo počastit jel.
Večer šta se dela.
Ko ti kriv kad jedeš "kvalitetne bugarske" napolitanke.
Eto i tebe napokon, pa sad kad si popil puno čaja od lipe sa rumom, sad bi i to mogel malo počastit jel.
Meh, a koliko znam da voliš hruskave čips pa izvoli...