jutro idem ja na ispit, wish me a luck....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro svima,, sta se radi u rano jutro??
Jutro svima,, sta se radi u rano jutro??
kao prvo dobro jutro.
što se radi? ništa. ne mogu spavati, a jučer sam bio vani pa ne znam dali ću preživjeti. ništa idem si sada nešto za popiti i da se najedem pa ćemo vidjeti što će dalje. moram se naći s frendicom jer odlazi u zagreb pa se nećemo vidjeti 2-3 dana. danas možda idem opet van. možda sada malo zaigram crysis ili trine... vidjet ćemo
što se radi? ništa. ne mogu spavati, a jučer sam bio vani pa ne znam dali ću preživjeti. ništa idem si sada nešto za popiti i da se najedem pa ćemo vidjeti što će dalje. moram se naći s frendicom jer odlazi u zagreb pa se nećemo vidjeti 2-3 dana. danas možda idem opet van. možda sada malo zaigram crysis ili trine... vidjet ćemo
...pozdrav "zeko" tek sam te sad vidio...sjedi tu dok ne dođe Oly...hočeš možda cigaretu zapalit...
Znate koliko vam toga imam za napisat, pa krenimo:
Dobro jutro.

Znate koliko vam toga imam za napisat, pa krenimo:
Dobro jutro.

...dobro jutro...pa nisi morao baš sad doć, vidiš da imam pune ruke posla...posljednja želja i slično...
...dobro jutro...pa nisi morao baš sad doć, vidiš da imam pune ruke posla...posljednja želja i slično...
Aaa, pa imam ja puno želja 
evo,. vratio se zeko. ne smijem pušiti, starci me zatuću. igrao crysis dok nije počelo štekat kao ludo pa sam poludio i pritisnuo alt + F4
evo,. vratio se zeko. ne smijem pušiti, starci me zatuću. igrao crysis dok nije počelo štekat kao ludo pa sam poludio i pritisnuo alt + F4
...ništ se ti neboj...neće tebe starci zatuć...niti slučajno...samo ti lepo sjedi i zapali...
...ništ se ti neboj...neće te starci zatuć...niti slučajno...samo ti lepo sjedi i zapali...
daj dobaci jednu. ipak je to BUG forum birc...
Kratki pozz:)
daj odma ovu tocenu jer nemam snage otovriti bocu kako mi se spava. ajde daj jednu kavu uz pivo
Kratki pozz:)
Nije valjda da odmah bježiš? 
Pozdrav.
...ajoj već previše postam ovdje ali kad je zeko u pitanju nema problema, evo biraj...
super potpis jurra..!
...ajoj već previše postam ovdje ali kad je zeko u pitanju nema problema, evo biraj...
Pan
Nemam blage. Ne pratim igre previše
Dan svima!
Cujem da sutra najavljuju 40 u hladu! Mislim da ce klima radit prekovremeno.
I šta onda na kraju,jel izašao re 5?
Tek u rujnu ove godine. 
Točnije 17. rujna