Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.187.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobro Vam ovo prvo ovogodišnje jutro. Nadam se da nema glavobolja ili razmišljanja "kakvu sam glupost noćas opet napravio"...

Nekako mi najljepše ustati se ujutro takvih dana i slušati zvuk tišine (svatko ima svoje veselje :). Nema buke automobila, pucanja petardi, već samo pucketanje vatre.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Micek kaže...

Dobro Vam ovo prvo ovogodišnje jutro. Nadam se da nema glavobolja ili razmišljanja "kakvu sam glupost noćas opet napravio"...

Nekako mi najljepše ustati se ujutro takvih dana i slušati zvuk tišine (svatko ima svoje veselje :). Nema buke automobila, pucanja petardi, već samo pucketanje vatre.

Ono boldano mi samo želudac misli koji je doveden u extremnu situaciju jer je preopterećen povrćem...

Dobro jutro i sretna nova godina.

@Micek a avo drugo ti dolazi s  mnogo proslavljenih novih godina, i nekako mi je poznato.

Kako pašu kola i mineralana za jedan jutarnji burk...

@Mario kreće akcija kiseli fufus na 1001 naćin i traje dok se ne potroši, budeš se pridružio ovoj humanitarnoj ajkšn?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 12:05 (Tiby).
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Franjo15 kaže...

....Ja čitam po forumu, jednom rukom jedem čipse, načeo vino.Lagano čilam. ..

A kaj radi druga ruka jel, da nije slučajno negdje blizu curinog grudnjaka, ipak si načel vino tak da je to i očekivano.

Jutro momci, sretna nova. 

Ma druga ruka je na mišu bila, i na tipkovnici. Neću masnim rukama dirati miš, tipkovnicu ili slučajno curu. 

Ma još mi je najdraže ovako doma odraditi novu, inače da sam otišao van, sigurno bi se sledio, em bi se nadisao svega, bio smrdljiv ko tvor ( ne pušim pa mi dim odjeće smeta užasno drugi dan ), vjerojatno pijan, ili pripit. Budimo realni. Ne bi se zadržao na soku ili vodici. 

Ovako fino doma u miru, uz toplu sobu, uz dragu osobu. Mirnog želuca i bez glavobolje sam dočekao novu. 

Eto ja se ne žalim. Još da nisam imao poslje nove lag na diablu bilo bi sve savršeno 

12 godina
protjeran

Sretna nova godina ljudi! Neka vam se sve želje ispune i neka dobijete još bolje (želje)! Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 12:22 (ljesnjaci).
13 godina
neaktivan
ljesnjaci kaže...

Sretna nova godina ljudi! Neka vam se sve želje ispune i neka dobijete još bolje (želje)! Pozdrav!

Walnuts or GTFO.

Šalim se i tebi sretna nova puno sreće i zdravlja i lijepih teta

@Franjo,tiby i micek i vama isto.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2015 12:27 (Ikarus01).
14 godina
Ikarus01 kaže...

Walnuts or GTFO.

Thnks.

Moja mi se ljepa teta poćela groziti s nekom djetom i nekako me poprek gleda kad sjedam za stol, a ne kužim ćemu to kad sam umiljat ovih dana...

16 godina
neaktivan

Ja si baš idem ispeć kobasicu finu domaću za ručak. Roknuti to s teglom ajvara,i možda neka salata. I eto ga pravi doručak šampiona. I možda još koje jaje na brzinu. Ogladnio sam u ovoj novoj. Dobro je to. :D

16 godina

Sve najbolje birtijaši

12 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...
ljesnjaci kaže...

Walnuts or GTFO.

Th4nk y0u! Haha...

17 godina
Ikarus01 kaže...
ljesnjaci kaže...

Walnuts or GTFO.

Bok svim birtašima, prije če Zdravko Mamič završit u Hajduku nego kaj mi vidimo njegove jestive lješnjake.

Ivan M. kaže...

Sve najbolje birtijaši

Sretna Nova 2015 godina i s moje strane kaj drugo. Vjetar ti je otpuhal ovu novi zvjezdu na čelo, daj si to malo popravi jer ovak izgledaš ko neki pijani partizan.

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
16 godina
neaktivan

Sretna nova godina ekipa  

So say We All
15 godina

Sretna Nova godina svima...

@Tiby: Stižem ti u goste. 😎

Stručnjak za odmaganje...
14 godina
mario.L_hr kaže...

@Tiby: Stižem ti u goste. 😎

Odlazim na službeni put, na žalost nema me.

Znam ja kako je prošao Šime kad si mu bio u posjetu, jadnik je ćak i postao neaktivan na forumu...

16 godina

Prvo novogodišnje jutro, dan, i evo sad će noć u 20-oj godini postojanja, i još me ne hvata nostalgija za onim simbolički nazvanim "jučer" koja je bila prisutna posljednih 19 godina.. Mentalno umirem.

Neka vam je sretna.

15 godina
Tiby kaže...

Odlazim na službeni put, na žalost nema me.

Znam ja kako je prošao Šime kad si mu bio u posjetu, jadnik je ćak i postao neaktivan na forumu...

Nisam to bio ja već whisperica....

14 godina
mario.L_hr kaže...

Nisam to bio ja već whisperica....

Aha...

Priznaj i pol ti još prišijemo.

15 godina
Tiby kaže...

Aha...

Priznaj i pol ti još prišijemo.

Ja sam mu po povoljnoj cijeni prodao lopatu i pazio na susjedu, dok njega nije bilo. Sve ostalo je tuđe djelo...

12 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...
ljesnjaci kaže...

Walnuts or GTFO.

Aa walnuts or ...

Dok meni proradi kliker...

Ali walnuts su orasi a ne lješnjaci. Koliko vidim u riječniku :-P

Lješnjaci su hazelnuts :-P Nije moj nadimak nastao po lješnjacima zato što ih toliko volim, nego po nečem drugom... Ali to je recimo tajna... Neću to pričat nikome tko je online.

Baš sam se razmišljao kad sam vidio walnuts koji je to drek, jel to neki izraz... Dok mi nije jutros proradio kliker... I šta će mi lijepe tete, meni to ne treba :-P

Živio ti i walnuts!

13 godina
neaktivan
ljesnjaci kaže...
Ikarus01 kaže...
ljesnjaci kaže...

Walnuts or GTFO.

Aa walnuts or ...

Dok meni proradi kliker...

Ali walnuts su orasi a ne lješnjaci. Koliko vidim u riječniku :-P

Lješnjaci su hazelnuts :-P Nije moj nadimak nastao po lješnjacima zato što ih toliko volim, nego po nečem drugom... Ali to je recimo tajna... Neću to pričat nikome tko je online.

Baš sam se razmišljao kad sam vidio walnuts koji je to drek, jel to neki izraz... Dok mi nije jutros proradio kliker... I šta će mi lijepe tete, meni to ne treba :-P

Živio ti i walnuts!

znam da je hazelnuts,odmah sam skužio grešku ali lijen sam bio ispravljati a nadao sam se da nitko neće primijetiti.živio i ti.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
neaktivan

brate mili, kako me živciraju ovi iz dopunskog osiguranja, trebam im platiti pare, a nevaljaju im pozivi na broj, i ne mogu platiti. I zovih ih na neki njihov broj. I to sam pokušao zvati 3 puta kroz mjesec dana, i nikako ih čovjek ne može dobiti. Pa tamo izgleda nitko ne radi. Zadnji put sam ostavio preko sat vremena na liniji nitko se nije javio. Sad sam već na 20min, izgleda da ide prema tome. 

13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

brate mili, kako me živciraju ovi iz dopunskog osiguranja, trebam im platiti pare, a nevaljaju im pozivi na broj, i ne mogu platiti. I zovih ih na neki njihov broj. I to sam pokušao zvati 3 puta kroz mjesec dana, i nikako ih čovjek ne može dobiti. Pa tamo izgleda nitko ne radi. Zadnji put sam ostavio preko sat vremena na liniji nitko se nije javio. Sad sam već na 20min, izgleda da ide prema tome. 

pa kaj im ne mozes prek ibana platit il otic do ureda(ak si u Zagrebu il nekoj od metropola)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 10:52 (Ikarus01).
16 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

pa kaj im ne mozes prek ibana platit il otic do ureda(ak si u Zagrebu il nekoj od metropola)

Ma stalno mi izbacuje da je poziv na broj neispravan, to plaćam preko neta, tj, mislio sam napraviti trajni nalog, ali ne prolazi. Probao sam ja platiti, cura frend, ali nikome ne prolazi. Ne samo moja polica, nego niti njihove :) U 2 različite banke. 

Ma u ZG, ali mi se ne ide do njih. Baš imam volje odati po njihovim uredima i tamo se živcirati s njima jel su svi živčani. 

12 godina
protjeran

Ajmo ljudi držite se podalje od vanjštine birca! Unutra je dobra glazba, dobra kava, izbacili smo snjegovića, pa je i toplo, klaunova više nema, izbacili smo i njih, sad je mir, toplina, ugodna atmosfera. Molimo vas dođite. Upalit ćemo svijeće da se ljudi ne deru! SVI SU POZVANI! SRETAN BOŽIĆ!

16 godina
neaktivan

kakav sad božić :P, jedan je prošao, a drugi još nije došao :D

13 godina
neaktivan
ljesnjaci kaže...

Ajmo ljudi držite se podalje od vanjštine birca! Unutra je dobra glazba, dobra kava, izbacili smo snjegovića, pa je i toplo, klaunova više nema, izbacili smo i njih, sad je mir, toplina, ugodna atmosfera. Molimo vas dođite. Upalit ćemo svijeće da se ljudi ne deru! SVI SU POZVANI! SRETAN BOŽIĆ!

kakav crni božić nije još ni pravoslavni.

16 godina

halo ljudi..kakve su to plave zastavice kraj pojedinih forumasa? :O

TiONiO
12 godina
neaktivan
Tionio kaže...

Sve o nadogradnji foruma možeš pročitati ovdje.

CoolerMaster Support
15 godina
Tionio kaže...

Peta kolona.

Dobar dan svima....

12 godina
neaktivan

Pozdrav svima

12 godina
protjeran

Jel zna netko?

Jel ATB kratica od At The Beach, a ATC od At The Club? Postoje dva autora pjesama koji se zovu tako...

:-P

Runda za sve i lješnjaci za sve! Poslije ajmo u grad na kremšnite!!!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice