Eto i mene, na poslu ... sta se radi kod vas?? Ja malo tipkam i pijem hladnu vodicu
mi isto sjedimo i radimo....
Ja ležim i odmaram - preporodio sam se s laptopom. Sada više nisam u kožnoj direktorskoj fotelji - sada je kauč ili krevet
Eto i mene, na poslu ... sta se radi kod vas?? Ja malo tipkam i pijem hladnu vodicu
mi isto sjedimo i radimo....
Ja ležim i odmaram - preporodio sam se s laptopom. Sada više nisam u kožnoj direktorskoj fotelji - sada je kauč ili krevet
Evo ja jos kojih 2 sata i odem 
...
a ja učim nakon duuugo vrimena, sutra ispit... moran to proć
za autoškolu je, niste se valjda pripali da je faks
I ja se milsim za koji dan primiti ozbiljno učenja , na faksu osto mi samo jedan predmet u 1 godini, pa da to rijesim krajem 8 mj...
I ja se milsim za koji dan primiti ozbiljno učenja , na faksu osto mi samo jedan predmet u 1 godini, pa da to rijesim krajem 8 mj...
Ja 2 predmeta roknuo a jednog idem na zadnji rok isto krajem 8 mjeseca (jer sam lijen i nisam ni pogledao knjigu dosad).
Nje fora sve proći. Kakav je to faks gdje sve prođeš

sada sam skoro umro. već sam se pobojao da ću morati reinstall wundowsa jer je brat bio na kompu (na internetu!) bez mojega nadzora pa ga sada pitaj što je radio. ono, sada ja uključim komp i odma mi baci BSOD sve počne štekati i krepavati. sada sam samo vratio sustav i za sada se dobro komp drži. vidjet ću dali ću morati raditi reinstalll
btw, ako me želite zaklati, učinite to čim prije jer možda sljedeći mjesec nećemo imati ni za pošteno klanje.
Ma ja sad trenutno radim pa sumljam da ću se posteno primiti knjige prije 8 mj. ali onda se moram primiti ozbiljno, zelim to rijesitit
, onda će doći druge brige i drugi predmeti, pa da sam mirna i k tome ostane mi čisti streberluk pravo uzaas jedan...
,
Nakon 10 000 napisanih poruka, mislim da bi se trebalo odredit 10 najvecih pijanaca BUG birca...tu bi bilo svega 
Ja 2 predmeta roknuo a jednog idem na zadnji rok isto krajem 8 mjeseca (jer sam lijen i nisam ni pogledao knjigu dosad).
Nje fora sve proći. Kakav je to faks gdje sve prođeš

Samo da ti se ne razvuče kao meni. 3 godine faks, vučem ga već punih 5 godina.. :D
Najbolje rijesiti sve u roku i onda mir 
lol, pa mene nema 2 dana u temi, vi vec 6 stranica napunili xD
lol, pa mene nema 2 dana u temi, vi vec 6 stranica napunili xD
prava sitnica... ne spama se baš puno...
poz svima!
Kaj ima?
Molim vas da date komentar na temu: Prijedlog za video recenzije
evo, izgubio sam nekih 30k na pokeru... sad ode jest. :D
edit: izgubio sam još 20k.... u klinac... :D
Ma tu smo. Ja se taman prisjećam legendarnih igri s NES-a. Čak sam našao tipa koji je sve pjesme od contre (jedna od igri s najboljom muzikom na NES-u) napravio u metal verziji. Sada tražim emulatore po netu - hoću opet zaigrat legendarnu contru
Heej ljudi evo i mene doso malo na forum i Jurra odlicna pjesma :D
ja ću sada još malo biti tu pa idem malo van s prijateljima.
a ja ću sada malo učit.... i vidim došle stipendije... dobro dobro,
pukle patike, doša račun za net itd... dosta troškova
bok ljudi
kaj ima?
daj pivu!
sav sam znojan i živčan
našarašio sam se po kompu
sve rastavio
sakrivao sam kablove..sad se nijedan nevidi...savršeno izgleda....
zbog tog sam sretan sad, jer mi je i temperatura pala za 2 stupnja...nema kablova koji ometaju puhanje po komponentama...
...k vragu...kaj sam stariji to moram dalje od kreveta jer čim ga vidim odmah zaspem...
sad mi je jasno zbog čega seneka stalno spava...sigurno je star k'o metuzalem...
He he... 
moga bi naručit još 2 gige rama i puknit 64 bitni windows šta kažete....
He he... 
...sumnjivo mi je ovo tvoje he he al nema veze...pravit ću se da nisam niti vidio taj post...
He he... 
...sumnjivo mi je ovo tvoje he he al nema veze...pravit ću se da nisam niti vidio taj post...
Šta ti ima bit sumnjivo? 
...ma u posljednje vrijeme prsti mi sami automatski lupaju po tipkovnici, tek sad vidim kaj su napisali...
Edit...morao bi zamoliti hackboya da mi posudi avatar...
...ma u posljednje vrijeme prsti mi sami automatski lupaju po tipkovnici, tek sad vidim kaj su napisali...
E Jurra, Jurra...
Ne filozofiraj. 
Idem ja na hladnu pivu.
Dosta je kompjutera za danas.
...ma nismo ti mi dovoljno pametni za takva pitanja...divim se onoj temi iz jubilarnog 200 broja Bug-a,
kompjuter za 60 000 kn...
...ma nismo ti mi dovoljno pametni za takva pitanja...divim se onoj temi iz jubilarnog 200 broja Bug-a,
kompjuter za 60 000 kn...
ja bih rađe da su stavili temu brpja sve o grafici i grafičkama kao što je netko predložio u Jubilarni 200 Bug temi, jer nitko nema pare za tu mašinu.