Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.188.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
12 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Voda je izvor života! Nema boljeg nego kad si žedan i napiješ se vode!

12 godina
protjeran
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Koja je razlika između oblaka na kopnu i oblaka na moru! Hehe...

12 godina
protjeran

Donio sam šampanjac, treba se pripremiti za doček Nove godine! I par prskalica i prskaćih gluposti malo za pripremu slavlja! Na Novu godinu ćemo gledati prijenos vatrometa iz Njemačke!!! {#}

17 godina
ljesnjaci kaže...

Donio sam šampanjac, treba se pripremiti za doček Nove godine! I par prskalica i prskaćih gluposti malo za pripremu slavlja! Na Novu godinu ćemo gledati prijenos vatrometa iz Njemačke!!! {#}

Bok svim birtašima, sve si pripremil jel ali opet nema nikakvih lješnajka fučkaj ga sad.SmijehKakve sad prskalice za novu godinu pa to je za curice, daj ti na sunce jake petarde 3 razreda i onda vudri ga blaš.{#}

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
12 godina
protjeran

Treba radit ljudi... Sad bi vi i lješnjake...

17 godina
ljesnjaci kaže...

Treba radit ljudi... Sad bi vi i lješnjake...

Bok svim birtašima, treba radit da ali gdje na Plutonu možda jer u Hrvatskoj za 300 000+ ljudi posla nema.Nevinašce

Vezano za te lješnjake jel, pa normalno da bi svi klopali lješnjake ali su danas fakat preskupi fučkaj ga sad.{#}

12 godina
protjeran

Malo sam gledao šta može ovaj Paint (Bojanje) u Windows 7 i zapanjen sam mogućnostima... Znam da je to jako slabo, ali ako se znaju mogućnosti, kako ih koristiti i key shortcut-ovi, može se napraviti neka skica ili nešto jako amaterski... U dosta slučajeva to je sve što trebaš! Naravno kada ti treba za nešto napredno, to je daleko od toga...

13 godina
neaktivan
ljesnjaci kaže...

Malo sam gledao šta može ovaj Paint (Bojanje) u Windows 7 i zapanjen sam mogućnostima... Znam da je to jako slabo, ali ako se znaju mogućnosti, kako ih koristiti i key shortcut-ovi, može se napraviti neka skica ili nešto jako amaterski... U dosta slučajeva to je sve što trebaš! Naravno kada ti treba za nešto napredno, to je daleko od toga...

Opet skrećeš s teme,gdje su lješnjaci.

HOĆEMO LJEŠNJAKE!!!

Nije valjda da svu robu daješ Milki

a šta ćeš fučkaj ga :)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina
protjeran

Nema lješnjaka. Lješnjake smo zamijenili za masline. *Otvara konzervu maslina punjenih paprikom. Svako si je sam kriv ako nije zadovoljan sa maslinama :-P

16 godina

Zbog xclaima forumu treba 20 sec da se učita. Jutro! {#}

13 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

imaš temu na forumu "xclaim blocker" koju je otvorio user kerum.

mind challenge i ante su ponudili par efektivnih rješenja

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
17 godina
Ivan M. kaže...

Bok svim birtašima, ti bokca pa ovaj tvoj crni nadurenko na avataru, njemu izgleda nikak ne paše ta blagdanska kapica.Izlanuo se

16 godina
Ikarus01 kaže...
Ivan M. kaže...

imaš temu na forumu "xclaim blocker" koju je otvorio user kerum.

mind challenge i ante su ponudili par efektivnih rješenja

Ma znam, jasno je meni kako se to blokira, ali na poslu ne mogu imati nikakve dodatke za blokirat oglase.

rambox kaže...
Ivan M. kaže...

Bok svim birtašima, ti bokca pa ovaj tvoj crni nadurenko na avataru, njemu izgleda nikak ne paše ta blagdanska kapica.Izlanuo se

Ma paše, vidiš kako mu dobro stoji. {#}

16 godina
neaktivan

jutrom sam malo provirio kroz prozor

a onda opet zadremao...sad je neka sasvim druga slika (-:

kaos
14 godina
neaktivan

Nema nikog u bircu? Privikavam se na koristenje foruma nakon 8 mjeseci odsutnosti, nadam se da nije svaki dan ovako..

/*Sjela druga zvijezdica {#}

clock2much
17 godina
Jurra kaže...

jutrom sam malo provirio kroz prozora onda opet zadremao...sad je neka sasvim druga slika (-:

Bok svim birtašima, a tak ti to ide da od alkohola ti se vrte svakakve slike jel.Smijeh

mate960 kaže...

Nema nikog u bircu? Privikavam se na koristenje foruma nakon 8 mjeseci odsutnosti, nadam se da nije svaki dan ovako..

/*Sjela druga zvijezdica {#}

Ima kako ne pa više da hrču u čoškovima,Izlanuo se a vezano za forum da malo si zahrđal zato flašu u ruke a posle udri po tipkovnici i mišu.Cool

14 godina
neaktivan
rambox kaže...

Runda pive za sve   {#}  {#}  {#} {#}

Opet sam SSD zapostavio na listi prioriteta sto se tice komponenti, prevagnuo je E2414H. Valjda ovom kompu nije sudeno da bude brz {#}

clock2much
14 godina
mate960 kaže...

Valjda ovom kompu nije sudeno da bude brz {#}

Pa daj si to malo podesi, počisti, proskeniraj, defragmentiraj disk, stavi win 8.1 ako nemaš. {#}

Pozdrav svim birtijašima, kako teku pripreme za Božićne i novogodišnje fešte? {#}

Ide runda za sve od mene. {#}

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
13 godina
neaktivan
mate960 kaže...
rambox kaže...

Runda pive za sve   {#}  {#}  {#} {#}

Opet sam SSD zapostavio na listi prioriteta sto se tice komponenti, prevagnuo je E2414H. Valjda ovom kompu nije sudeno da bude brz {#}

dugo te nisam vidio bas kao zohara i kihotya.

nikoga od stare ekipe više nema pogotovo f1ivo

nista o njemu nisu rekli.svaki dan si mislim sto ako ga je srce izdalo{#}

12 godina
protjeran

Runda vrućih pečenih kestena za sve!! Mmmm, što se tiče lješnjaka, kažu da je nestašica i da maslina npr. ima koliko hoćeš! {#} Ma ko je vidio jest lješnjake... To za mozak... Ali izreka bi rekla: Jakom mozgu lješnjak ne treba, a slabom ne pomaže! {#}

13 godina
neaktivan
ljesnjaci kaže...

Runda vrućih pečenih kestena za sve!! Mmmm, što se tiče lješnjaka, kažu da je nestašica i da maslina npr. ima koliko hoćeš! {#} Ma ko je vidio jest lješnjake... To za mozak... Ali izreka bi rekla: Jakom mozgu lješnjak ne treba, a slabom ne pomaže! {#}

daj ti nama te masline one su bogate omega3 i dobre za mozak ali necemo omega6 to poslije presanja filtriraj jel to previse nije dobro za organizam

a sta ces fuckaj ga 

14 godina
neaktivan

Danas idem na godišnji odmor i čitamo se tek sredinom siječnja.

Zbog toga ovom prilikom želim svim forumašima čestit Božić, pun stol i obilje veselja na sutrašnji dan.

Provedite Božić bez stresa i obaveza, s obitelji i vama najbližim i najmilijim.

Nakon toga vam želim uspješnu Novu godinu i da vam se ostvari sve što poželite od naredne 2015. godine u ljubavi, poslu, školovanju i osobnim dostignućima.

Budite dobri i manje svadljivi na internetu.

13 godina
neaktivan

Hvala na lijepim željama i tebi također

i naravno da te manje zovu trollerom jef je očito da samo iznosiš s svoje mišljenje koje je najćešće manjinsko.

pozdravi s najljepšim željama

10 godina
neaktivan

Pozdrav za ekipu, nadam se da me se vecina starijih forumasa sjeca i evo opet dosao nakon 2 godine ..

17 godina
Ikarus01 kaže...

Hvala na lijepim željama i tebi također

i naravno da te manje zovu trollerom jef je očito da samo iznosiš s svoje mišljenje koje je najćešće manjinsko.

pozdravi s najljepšim željama

Bok svim birtašima, ma on ti je na Josipovičevoj liniji ili čak možda platnoj listi dakle ZAMP i ACTA su super zamisli.Smijeh

SpyGi v3.0 kaže...

Pozdrav za ekipu, nadam se da me se vecina starijih forumasa sjeca i evo opet dosao nakon 2 godine ..

Zabušavaš da fučkaj ga, pa di si ti do sad vidim da si pun žutih kartona zbog dvogodišnjeg zabušavanaja.Izlanuo se

13 godina
neaktivan
SpyGi v3.0 kaže...

Ooh samo još mato ivanovac vrati i cijela ekipa je na broju

Uzivaj u predstojecim blagdanima i naravno bez cudnih videa inace bus opet pocrnil.

16 godina

I jeste okitili bor? {#}

16 godina
moderator

Večer :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
10 godina
neaktivan

Zabušavaš da fučkaj ga, pa di si ti do sad vidim da si pun žutih kartona zbog dvogodišnjeg zabušavanaja.Izlanuo se

Izvini brate ali ja tebe nista nisam skontao u ovome sto si ti napisao. {#}

EDIT: Izvinjavam se tak sam sad primjetio da je birc zatvoren ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 23:08 (SpyGi v3.0).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice