Ja napišen u poruci hahaha i dobijen karton. xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja napišen u poruci hahaha i dobijen karton. xD
ha ha ha 
To je jedan, a drugi?
A ko će znat više u zadnjih tjedan dana ima san 5,6 žutih uključujući i crveni. Piratljija i spamanje
...e "fazlinoviću"...a kol'ko vidim još je netko dobio drugi žuti...a sinoć je pisao da nema namjeru...
citiram: nisam taj koji roka :D a nepotrebnih zutih mi netreba
Jbg-a.
sta se radi...moze li mi netko preporucit dobar program za ingame screenshotove...ja koristim gadwin printscreen 4.4 ali kada u igri hocu da uzmem screen on bude citav crn...
...e "fazlinoviću"...a kolko vidim još je netko dobio drugi žuti...a sinoć je pisao da nema namjeru
ko je dobil žuti..zaspao sam..
...e "fazlinoviću"...a kolko vidim još je netko dobio drugi žuti...a sinoć je pisao da nema namjeru
Šta te alkohol jučer sredio...aaaaa 
...mislim da sam dovoljno napisal...mirno spavaj...
heh ma nije samo alkohol...citiram nekog od sinoć: "Je treba koga istuč, mislim iznest van"...
heh ma nije samo alkohol...citiram nekog od sinoć: "Je treba koga istuč, mislim iznest van"...
he he...tko je to rekao

pa morao sam pit ..bio sam DJ..ljudi su se ludo proveli uz muziku koju sam postao
Jbt-e. izludit ću na ovom face-u.
Fejsbuhi??
he he...tko je to rekao

...pa nisam baš dobro vidio i ne bi htjel optuživati...da me ne zatuće k'o zeca...

...pa nisam baš dobro vidio i ne bi htjel optuživati...da me ne zatuće k'o zeca...

Dobar odgovor.
Morski psi na jadranu su baš gladni, izgleda da ništa od ručka. 
Nema pa nisam baš, nego nisam...
he he
Jedino sam ja na jadranu gladan morskih pasa :)))
Jedino sam ja na jadranu gladan morskih pasa :)))
Ma ti bi samo jeo... 
Ostavi nešto i za druge.
I oni bi lovili i jeli.

Dobar odgovor.
Morski psi na jadranu su baš gladni, izgleda da ništa od ručka. 
Nema pa nisam baš, nego nisam...
he he
...nisam ništ' vidio...bio je totalan mrak...tip je odjurio k'o Oly...htjeo sam reč, brzinom od sto
postova dnevno...
sta se radi...moze li mi netko preporucit dobar program za ingame screenshotove...ja koristim gadwin printscreen 4.4 ali kada u igri hocu da uzmem screen on bude citav crn...
zar nitko nezna neki dobar program???
napokon doma, oni šugavi split... joj...
šta se radi, koji problemi?
Print Screen
Odi u controls i većina igra ti ima tamo napisanu kraticu za hvatanje ekrana
Uzmi xfire, pa ćeš moć i snimat video i uzimat screenshotove i uz to chatat sa ekipom dok si u igri.
Uzmi xfire, pa ćeš moć i snimat video i uzimat screenshotove i uz to chatat sa ekipom dok si u igri.
xfire sam i onako mislio skinuti...ali nisam znao da mozes uzimati screenove i snimati video...hvala...
ma nema do printscrn tipke, bolji program ne triba...
pozz ljudi sta ima?? nije me bilo na forumu peca se zadnjih dana pa se nema vremena sta vi?
pozz ljudi sta ima?? nije me bilo na forumu peca se zadnjih dana pa se nema vremena sta vi?
jel se bar šta ''upecalo''
Ja pecam na Facebooku,ništa nisam ulovio.