ko je za cod4?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa kompovi su vrući, dan je u*ran...postoje indicije da će i cijeli život bit takvo njesra
Večer društvo. Samo kratki ulet da vas pozdravim i šibam dalje. Danas mi je dan prenatrpan. Sumnjam da ću stići i na Nespavalice. Niš... Vidimo se onda. Uživajte! 
...kažu da od viška glava ne boli...ali od viška nesposobnosti bolit će nas i te kako...
...kažu da od viška glava ne boli...ali od viška nesposobnosti bolit će nas i te kako...
Ma daj uzas dobivat cemo bonove za hranu ako se ovak nastavi.
odoh na par pivica do slavonskg broda.. :D
poz ekipa... :D
odoh na par pivica do slavonskg broda.. :D
poz ekipa... :D
Uzivaj, pozdrav i tebi! 
S tom "Babom Jagom" smotanom nesretnom zapravo tak je nju zovem nasu predsjednicu vlade bas joj to pase fino!
S tom "Babom Jagom" smotanom nesretnom zapravo tak je nju zovem nasu predsjednicu vlade bas joj to pase fino!
Haha moj stari ju zove ''Majka tereza'' 
Proc ti se previse grije na Idle 50 ak su to tocne temperature to ne valja za taj 7750 X2 kakav imas hladnjak?
prije sam imao stock hladnjak...i temperature su bile više nego sad...
sad imam Thermaltake Gunmet orb 120mm
proc mi pod 100% opterećenja ne prelazi 58 stupnjeva...
mislim da je to u redu
u kućištu je jako vruće
mATX ploča je i grafa grije proc i obrnuto
EDIT: i max vrnja venta je 1600 rpm
Moras napravit propuh kroz kuciste stavi straznji vent ak ti pase od 12 cm, i jos jedan od naprijed ak imas mjesta ovisi koji ti pase to je onda kak spada bez propuha kroz kuciste nist od postenog hlađenja!
s propuhom sam imao temperature VIŠE od ovh bez propuha
lol
imam jedan 120mm naprijed koji puše unutra, 120mm na procu, 120mm bočni koji mi hladi grafu (i to čini jako dobro, bez njega je za 5-10 stupnjeva veća temp.)
iza mi ne stane 120mm...
ma kupujem katanu3 dok dođe kod nas i stavljam na proc, pa da vidim jel je do hladnjaka mi iili nečeg drugog
Kako sam se zeznuo sada. Čitam u jednoj temi jednu poruku i želim kliknuti na thumb up i neće, neće. Iznerviran već slomio prst od klikanja kada sam shvatio da je autor poruke Oly_E3, tj. JA
Kako sam se zeznuo sada. Čitam u jednoj temi jednu poruku i želim kliknuti na thumb up i neće, neće. Iznerviran već slomio prst od klikanja kada sam shvatio da je autor poruke Oly_E3, tj. JA
...heh lijepo je vidjeti da se čovjek slaže sam sa sobom...
...ali uletit u temu "bežični kućni internet...", kao ja sinoć, to je već pretjerivanje...
Dobro jutro. Evo kod mene kiša pada 
...e da, običaj je da se kaže dobro jutro a ne kao ja, citirati jučerašnji post...
Dobro jutro!
...baš sam pogledao kroz prozor, nigdje niti jednog oblaka...velika je ta Hrvatska...
...baš sam pogledao kroz prozor, nigdje niti jednog oblaka...velika je ta Hrvatska...
..jutro,kod mene se navlače oblaci i kroz jedno sat vremena očekujem kišu..
Opet vas dva
. Jurra ne duplaj postove 
...heh...opet svi protiv mene...sad naprosto sumnjam u onaj vaš vremenski izvještaj...sigurno ste potpuno
mokri od piva pa trabunjate o kiši i oblacima...vani je paklenski vruće i nema niti jednog oblaka...
...heh...opet svi protiv mene...sad naprosto sumnjam u onaj vaš vremenski izvještaj...sigurno ste potpuno
mokri od piva pa trabunjate o kiši i oblacima...vani je paklenski vruće i nema niti jednog oblaka...
he he
Kod mene lijepo hladno sad.

pa dobro priznaj di živiš..rekao si da ima komaraca,znači neko malo živopisno selo kraj rijeke ili šoderice..
..puno zelenila i spokojnog mira..200-tinjak stanovnika,svi se međusobno poznajete..ili ?