Normalno da je spojen na DVI ,kak da ga drugačije i spojim na R. 4870! Slika je dobra ,podešena kak treba ,ništa njoj ne fali ,ali sam htel reći da još uvijek slika na CRT-u ljepša i prirodnija nego na LCD-u.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O hebem ti Google earth 5. Upišem Cres u tražilicu kao što sam radio prije i izbaci mi: did you mean: Cres, Croatia? NARAVNO HEBEM TI MATER. Uvjek prije kada upišem Cres fino me odvede u Cres. Upišem Šilo i odvlačime negdje u PM
...odavno sam završio ali mi se ispraznila baterija na idiotiću pa sam moral malo čekat
da vam predoćim rezultate...
ona crvena žica ti je krivo spojena..
dobar je prototype, iznenadia sam se koliko, baš je gušt letit....
idem ja ručat pa na kupanje...
budite pozzz do tad
...hvala svima na pomoći...a Seneki posebno
nema na čemu,zato sam tu
...hvala svima na pomoći...a Seneka po običaju kasni...zato će dobiti samo kavu, a žicu oko vrata kasnije...
Fala na pijaci nema kaj, jel to napajanje koje ti je frend dao mozda nosi ime Maxpower 400W a cini mi se da je upravo to!
...hvala svima na pomoći...a Seneki posebno
nema na čemu,zato sam tu
sram te bilo...sad si počel prepravljati tuđe postove...heh podsjećaš me na nekog...
...hvala svima na pomoći...a Seneka po običaju kasni...zato će dobiti samo kavu, a žicu oko vrata kasnije...
A ja. Ja ti nisam pomogao 
Idem ja sam uzet pivu. 
...ma za tebe uvjek ima dovoljno piva...
nemoj pretjerivat..neugodno mi je..dovoljno je hvala..
...ma nemaš brige...
...ma nemaš brige...

Fala na pijaci nema kaj, jel to napajanje koje ti je frend dao mozda nosi ime Maxpower 400W a cini mi se da je upravo to!
...pa piše na slici...crvenim slovima...
...pa piše na slici...crvenim slovima...
Fuckaj ga sad vrucina cini svoje nisam obratil paznju na ove zadnje fotke koje si dal, meni se ucinilo da je to tam marka napajanja po onim prvim fotkama koje si dal iako se slabo vidilo no kaj je tu je!
Evo ja igrao onaj call of duty tamo su me ubijali, pa se vracam ovdje gdje je mir
Ja odo malo odmorit uz TV i ohladit PC i laptop. 
Pozdrav. Dođem kasnije ako bude ispod nule. 
Evo ja igrao onaj call of duty tamo su me ubijali, pa se vracam ovdje gdje je mir
a treba malo
:D
Moze zakaj ne ja nemam nist protiv dapace, evo i od mene jedna stvar za Glavana di god bio normalno kaj se moze kliknuti HQ!
...šta je ovo...nitko ništ' ne spama...jel netko zna kak' napraviti nevidljivi folder...ako ne, pitajte Seneku...
Pozz svima:) Evo vratio se doma konačno,sad može runda:
Bok
, drago mi je da si se vratil, hvala na pijaci!
evo i mene s plaže... ma ni more ne može ohladit onda znate koja ura...
Ja umirem znoj se cjedi sa mene
Ti bokca pa olaksaj si muke s jednim ventilatorom i onda bu ok, kod mene puse onaj veliki ventilator na stalku skoro pa na maksimalnoj brzini i onda nema problema fuckaj ga!
Ti bokca pa olaksaj si muke s jednim ventilatorom i onda bu ok, kod mene puse onaj veliki ventilator na stalku skoro pa na maksimalnoj brzini i onda nema problema fuckaj ga!
čini mi se da ću ga i ja nabavit, a jel buči puno....
čini mi se da ću ga i ja nabavit, a jel buči puno....
Ma nije bucan jako moj, ali pomogne svakako :D