Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.065.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Cherina15 kaže...

A dobro

Pogledaj gore moj post i procitaj pravila...

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira... Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 14:14 (4ucker).
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

onda da probam spržit ovaj win7 šta iman na drugi dvd pa ako ga pokrene....

ide sve dobro kad je rič o instalaciji i onda stane kad cjeli ekran bude plav i samo stoji strelica od

miša

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan

OČAAAAJ!     Tražim posao preko učeničkog servisa i ne znam više šta da zovem...  strašno nešto, prošle godine se takav posao mogao naći u roku par dana a sada zbog ove proklete krize NIŠTA, 0 bodova...   poludit ću!!!    Za mene vrijedi:  Posao = More s ekipom, a sada ću to morati propustiti. PlačPlačPlač

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
17 godina
zv'jer2 kaže...

OČAAAAJ!     Tražim posao preko učeničkog servisa i ne znam više šta da zovem...  strašno nešto, prošle godine se takav posao mogao naći u roku par dana a sada zbog ove proklete krize NIŠTA, 0 bodova...   poludit ću!!!    Za mene vrijedi:  Posao = More s ekipom, a sada ću to morati propustiti. PlačPlačPlač

meni isto tako... mater doma stalno pila...

evo pogledajte ovaj link triba pomoć fake alertu... molim pogledajte

pištanje

17 godina
odjavljen

Imam jedan problemčić, neznam di da otvorim temu pa najbolje da pitam tamo di inače pitam za sve (inače u životu Smijeh) - u bircu. Neznam čak u koju bi ovo temu spalo

AntiVir has detected 'TR/Crypt.ZPACK.Gen' in the file C:\Documents and Settings\Matko\Local Settings\Application Data\PunkBuster\COD2\pb\PnkBstrK.sys

To je iz event vievera. Upalim cod i dobijem to. još onako i zapišti onaj zvučnik u kompu. jel imate kakvu ideju il da odselim aviru sa diska?

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Imam jedan problemčić, neznam di da otvorim temu pa najbolje da pitam tamo di inače pitam za sve (inače u životu Smijeh) - u bircu. Neznam čak u koju bi ovo temu spalo

AntiVir has detected 'TR/Crypt.ZPACK.Gen' in the file C:\Documents and Settings\Matko\Local Settings\Application Data\PunkBuster\COD2\pb\PnkBstrK.sys

To je iz event vievera. Upalim cod i dobijem to. još onako i zapišti onaj zvučnik u kompu. jel imate kakvu ideju il da odselim aviru sa diska?

Nemoj je brisat, samo disablaj zastitu...A moiguce da je taj file zarazen...:S...

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira... Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 14:27 (4ucker).
17 godina
odjavljen
4ucker kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nemoj je brisat, samo disablaj zastitu...

Svaki put kad idem igrat CoD? Grrr... Maknuo sam AVG jer je isto fantazirao i stavim aviru pa me opet....

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

pištanje

Nek pogleda ovdje.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
F1-IVO kaže...
Makić kaže...

pištanje

Nek pogleda ovdje.

znam kaže da je clocka, i nije diza voltažu, te da ram je nov on valja, skida je bateriju, radia clear cmos,

i neće opet diže win

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

znam kaže da je clocka, i nije diza voltažu, te da ram je nov on valja, skida je bateriju, radia clear cmos,

i neće opet diže win

Prije koji tjedan radio sam komp jednom tipu i isto je imao konstantno beepove. Skuzio sam da je on cistio komp i nije graficku umetnuo kako treba tj. umetnuo je ali kad ju je pritezao vijkom lim je bio kriv i malo mu se izvukla iz pci-e utora. Nek proba maknut grafu i vratit je nazad.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
F1-IVO kaže...
Makić kaže...

i neće opet diže win

Prije koji tjedan radio sam komp jednom tipu i isto je imao konstantno beepove. Skuzio sam da je on cistio komp i nije graficku umetnuo kako treba tj. umetnuo je ali kad ju je pritezao vijkom lim je bio kriv i malo mu se izvukla iz pci-e utora. Nek proba maknut grafu i vratit je nazad.

po ovome, činimi se da mu se proc pregijava vidi

high pitched beep

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Pa normalno da ti se Avira javlja ako imas krekiran program u kojem i jesu obicno virusi ili trojanci kaj ti ocekujes zapravo! Pa nije ti Avira kriva za to imas gamad na kompu i to je tak nemoj skidat krekirano smece ak je to kod tebe slucaj i bit ce ok a Aviru ostavi na kompu nemas je razloga micat jer ona svoj posel radi odlicno problem je kaj skidas smece od programa koji su vjerojatno zarazeni i onda je to tak!Cool

17 godina
neaktivan

Nek pogleda u biosu temperature. Isto tako nek proba samo sa jednom plocicom rama ako ih ima vise. Najbolje je sustavom eliminacije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 14:41 (F1-IVO).
17 godina
odjavljen
rambox kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Pa normalno da ti se Avira javlja ako imas krekiran program u kojem i jesu obicno virusi ili trojanci kaj ti ocekujes zapravo! Pa nije ti Avira kriva za to imas gamad na kompu i to je tak nemoj skidat krekirano smece ak je to kod tebe slucaj i bit ce ok a Aviru ostavi na kompu nemas je razloga micat jer ona svoj posel radi odlicno problem je kaj skidas smece od programa koji su vjerojatno zarazeni i onda je to tak!Cool

Upravo uploadao taj fajl na kaspersky i kaže da je čist. Hmmm.... Jel ima još neki on-line scanner na koji se mogu uploadat pojedinačni fajlovi?

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Upravo uploadao taj fajl na kaspersky i kaže da je čist. Hmmm.... Jel ima još neki on-line scanner na koji se mogu uploadat pojedinačni fajlovi?

Virustotal.

17 godina
F1-IVO kaže...

Nek pogleda u biosu temperature. Isto tako nek proba samo sa jednom plocicom rama ako ih ima vise. Najbolje je sustavom eliminacije.

u bios ne može uć, ram jedan keks sam mu već reka kaže da ram

valja tako da sam njega prvog isključia... samo mi nije jasno

ako je napravia clear cmos i vadia bateriju kako  mu  neće uđe u bios...

po tome onda je otišla matična...

17 godina
neaktivan

Moguce da je maticna otisla bye-bye.Neodlučan

17 godina
odjavljen
rambox kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nemoj biti takav....

F1-IVO kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Virustotal.

http://www.virustotal.com/analisis/9af48b555a3495a7cf026c5538927741664136683228526f5d0cd87a58674bd5-1247659527

khm... khm...
rambox , kaj veliš na ovo?

17 godina
F1-IVO kaže...

Moguce da je maticna otisla bye-bye.Neodlučan

a moguće, jer cooler mu je pro freezer, tako da mis da pregrijavanje nije problem...

a nije diza voltažu tako da opet nije se moga pregrijavat, matična je onda jedini izbor

17 godina

A kaj bi trebal reci imas srece pa nije gamad mozda ali ko zna zato i postoji Virustotal da se nekaj provjeri pa ti onda bude sve jasno ali nekad niti to nije sigurno. Ali to opet nije razlog da mices Aviru s kompa vec ako je neki False Positiva nakon dodatne provjere onda stavis taj program cijeli ili proces na Exception kak vidis dole na fotki i to je to tak se radi onda. No ti ces kad tad pokupit  vrlo ozbiljnu gamad kao recimo Virut ak budes i dalje skidal krekirano smece  ali onda ce bit kasno ovaj put je bio samo False Positive vjerojatno. Ali niti to ti nije sigurno bilo je dost slucajeva kad Virustotal nije reko nista a ljudi su se zarazili i to debelo pa sad malo razmisli o tome onda danas ti nist nije sigurno 100% pa je bolje bit malo paranoican nego polupropusan i nadrapat onda!Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 15:05 (rambox).
17 godina

Pozdrav svima. Može jedna hladna piva. Osmijeh

Evo baš se umorio od čišćenja. Nevinašce

17 godina
Ivan M. kaže...

Bok i tebi moze normalno stize pivurina pa navali fuckaj ga!Belji se

17 godina
Ivan M. kaže...

Evo ja sam upravo jednu "lupil" ali ta ti vjerojatno ne paše, vidi zbog čega:

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina

Rambox je bio brži. Fučkaj ga sad Namigiva Cool

17 godina
odjavljen
rambox kaže...

A kaj bi trebal reci imas srece pa nije gamad mozda ali ko zna zato i postoji Virustotal da se nekaj provjeri pa ti onda bude sve jasno ali nekad niti to nije sigurno. Ali to opet nije razlog da mices Aviru s kompa vec ako je neki False Positiva nakon dodatne provjere onda stavis taj program cijeli ili proces na Exception kak vidis dole na fotki i to je to tak se radi onda. No ti ces kad tad pokupit  vrlo ozbiljnu gamad kao recimo Virut ak budes i dalje skidal krekirano smece  ali onda ce bit kasno ovaj put je bio samo False Positive vjerojatno. Ali niti to ti nije sigurno bilo je dost slucajeva kad Virustotal nije reko nista a ljudi su se zarazili i to debelo pa sad malo razmisli o tome onda danas ti nist nije sigurno 100% pa je bolje bit malo paranoican nego polupropusan i nadrapat onda!Cool

E hvala, to mi je trebalo. Avira ne ide nikud. Tnx!

17 godina

evo još me pita o tome da skine proc pa da onda upali komp...

već sam mu reka da s time neće ništa dobit al on oće... čut jošiz druge ruke

17 godina
Ivan M. kaže...

Rambox je bio brži. Fučkaj ga sad Namigiva Cool

A moja runda je i atraktivnija te usput lijeci moze se tak i rec a moguce da je piva navukla miris po prirodnim loptastim i okruglim objektima, a protiv tog mirisa nema niko nist valjda to sigurno!Belji seNevinašce

17 godina
neaktivan

Nesapvalice zatvorene pa se moram vamo prebaciti preko dana,ali sad ode na more Smijeh

written by pod009
17 godina

skida sam ikone sa rocketdock stranice sad kako ću ih prominit, tj uvrstit u rocketdock i

mogu li ikako te ikone šta sam skinia namistit i na desktop, one su u pgn file i sad me zanima kako

bi to moga napravit, folderico ima svoje icone to mi nije in, a properties pa change icon isto ne ide...

17 godina
Makić kaže...

skida sam ikone sa rocketdock stranice sad kako ću ih prominit, tj uvrstit u rocketdock i

mogu li ikako te ikone šta sam skinia namistit i na desktop, one su u pgn file i sad me zanima kako

bi to moga napravit, folderico ima svoje icone to mi nije in, a properties pa change icon isto ne ide...

Moras te Ikone od Rocketdock koje si skinuo prebacit u njegov programski folder tj Icons sa opcijom Move iz  Windows Explorera i to ti je to onda ih mjenjas i Rocketdock bez frke. Ak hoces promjenit ikone koje si ubacio u Rocketdock onda Desni klik na neku ikonu u njemu i onda Icon Setings i onda kliknes na tu ikonu koju hoces i posle dole ok ko na fotki recimo tak to ide!Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice