da vam ja ne otvaram i zatvaram birc svaki dan,zatvorili bi odavno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da vam ja ne otvaram i zatvaram birc svaki dan,zatvorili bi odavno
A je ti teško.
Kada se samo sjetim koliko je konstruktivne aktivnosti ovdje bilo prije 5 godina.
Bok svim birtašima, pa daj ti sad nekaj poduzmi recimo dovedi neke cicate Ukrajinke da se ljudi malo zabave jel.
Dobar dan svima...
@kivic: sve si rastjerao, kao i obično.
Kolko ja osjetim najel se češnjaka,
a pošto u bircu ima puno gospode a znaš i sam da oni onda bježe što dalje od smrdljivog češnjaka.
Kada se samo sjetim koliko je konstruktivne aktivnosti ovdje bilo prije 5 godina.
Bok svim birtašima, pa daj ti sad nekaj poduzmi recimo dovedi neke cicate Ukrajinke da se ljudi malo zabave jel.
Dobar dan svima...
@kivic: sve si rastjerao, kao i obično.
Kolko ja osjetim najel se češnjaka,
a pošto u bircu ima puno gospode a znaš i sam da oni onda bježe što dalje od smrdljivog češnjaka.
to osjetiš,a 5 kila mesa ne osjetiš?!'!?!
jel i vama stoji točka iza IP adrese? :P
U utorak moram curu voditi na brunch (!?!) negdje u centru. Gdje da idem neampojma, ideje, savjeti pls?
U utorak moram curu voditi na brunch (!?!) negdje u centru. Gdje da idem neampojma, ideje, savjeti pls?
jel to neki ingliš naziv za čevape ili šta?
DA BAR! heheh onda bi znao di da idemo
To je obrok smjesten poslije dorucka u danu kada nece biti rucka (??), tipa toga
ak ne jedes rucak, mozes poslije dorucka na brunch koliko sam ja shvatio
prednost je to kaj hrana moze biti kao hrana iz dorucka i kao hrana iz rucka, pa je onda veselo :D
EDIT: malo sam pokusao pojasniti, ali i dalje zvuci cudno
yebo ja sve svoje ako sam ja išta skužio....
jel i vama stoji točka iza IP adrese? :P
Stoji dvotočka. Tko ne razumije nek se školuje LEL))
Dobro veče. Evo i mene malo. Uh dugo me nije bilo, pa odlučih malo navratit. ;) Kako ste mi i šta ima novoga?
Dobro veče. Evo i mene malo. Uh dugo me nije bilo, pa odlučih malo navratit. ;) Kako ste mi i šta ima novoga?
Kako ide kod tebe kaj se radi, pa kad si več tu mogel bi platit koju pivu jel.
Večer 
Vidi gužve u bircu...mislim stvarno. Umjesto da doma pomognete ženama peć kolače i pripremat klopu vi visite u birtiji...cccccc 
sram vam može bit 
Kako ide kod tebe kaj se radi, pa kad si več tu mogel bi platit koju pivu jel.
Ah nema se para a moram nekak zaradit... A dok smajlić s pivom tu imaš....
DA BAR! heheh onda bi znao di da idemo
To je obrok smjesten poslije dorucka u danu kada nece biti rucka (??), tipa toga
ak ne jedes rucak, mozes poslije dorucka na brunch koliko sam ja shvatio
prednost je to kaj hrana moze biti kao hrana iz dorucka i kao hrana iz rucka, pa je onda veselo :D
EDIT: malo sam pokusao pojasniti, ali i dalje zvuci cudno
Onda kombiniraj. Ti uzmi cevape sa kajmakom a njoj kupi čaj. I eto ti brunch.
Potpis!
Dobra večer svima....
Dobra večer svima....
nećeš vjerovat 'ko je online....
Večer 
Vidi gužve u bircu...mislim stvarno. Umjesto da doma pomognete ženama peć kolače i pripremat klopu vi visite u birtiji...cccccc 
sram vam može bit 
Ma kakvo pečenje kolača fučkaj ga,
mnogi danas nemaju s čime peč kolače a opet drugi nemaju vremena za takve stvari. No kolače treba znat ispeč kaj ne, a to mnoge žene ne znaju kaj drugo i da za kraj tu je ljenost normalno.Šta če ti kolač pa samo odeš u Kaufland, i kupiš recimo šest čokolada(svaka drugi okus) za 20kn i eto sjedi u fotelju i razbij se od čokolade.

i tebi tiby :) naglasak na ''dobar tek''
Budem se raspuknuo po savovima a tek je prosao frustik.
Budem se raspuknuo po savovima a tek je prosao frustik.
ja sam direktno odletio na ručak....noćas ćemo nadoknadit....
Sretan Vam Uskrs.
Presit sam i samo mi se spava. Od prasetine i sličnih domaćih delicija jučer i danas, ne mogu ni probati kolače. Sretan sam što su mi sestra i mama dobre kuharice pa se o hrani ne moram brinuti.
Sretan Uskrs svima...
Jedino što mogu reći je pandemija Fjake.....
Dan 
Ak vidim još samo komadičak kolača il šunke danas mislim da će mi se pupak razvezat 
Sretan Vam Uskrs.
Presit sam i samo mi se spava. Od prasetine i sličnih domaćih delicija jučer i danas, ne mogu ni probati kolače. Sretan sam što su mi sestra i mama dobre kuharice pa se o hrani ne moram brinuti.
Bok svim birtašima, znaš kak se to u narodu kaže ako sestra i mama dobro kuhaju onda če tvoja žena gotovo sigurno bit vrlo loša kuharica.
Dan 
Ak vidim još samo komadičak kolača il šunke danas mislim da će mi se pupak razvezat 
Kaj se tiče šunke i kolača s time umjereno,
jer od toga samo raste trbušina a kod žena posebno rit i eto onda guzičetine ko pseče kučice jel.Zato slobodno moš navalit na mladi luk, tu nema nikakvih loših posljedica bez greške znači šopanje lukom je uvjek dobrodošlo.

Osim posjeta gastroenterologiji.

Osim posjeta gastroenterologiji.
Ma jok kakav gastroenterologija,
ako luk nije preljut onda nema frke a kaj se tiče mladog luka on uopče nije ljut pa se moš natrpat preko glave.Jesi ti čula za onu doktorsku preporuku, pojedite vreču od 20 kila luka u roku mjesec dana pa mi onda opet dođite na pregled.
Pa nema veze dal je ljut il ne, kad kamenčići zaigraju baš ih briga dal je luk bio ljut il dobre volje. 
rambo,jel znaš možda šta je s dragec0? vidim da je i on neaktivan :(