A sad bježite u nespavalic ili zovem murju. 
Lock do jutra.
A sad bježite u nespavalic ili zovem murju. 
Lock do jutra.
Jutro ljudi, evo samo da vas pozdravim prije nego što krenem
Dobro jutro svima
jutro FCTH... i svi ostali
Jutro,sta ima u kafani? :D
pozz ljudi sta ima?
pozz svima
jel itko čuo za ovog proizvođaća kartica,vidim u diskontu nude hd4770 za 682kn
evo rješia plaću tribala bi sist u pon ili uto...
a neman pojma drakon....
pozz svima
Bok svima evo jedna runda za sve, bolje ti uzmi neku poznatu marku grafickih kartica a ne ovo da ne bi bilo joj posle nismo znali!
Bok svima evo jedna runda za sve
ja sam mislio počastit,al neću se gurat kad si već naručio..
pozz svima
Bok svima evo jedna runda za sve, bolje ti uzmi neku poznatu marku grafickih kartica a ne ovo da ne bi bilo joj posle nismo znali!
Bok, evo i mene ovaj rambox zapošljava najbolje kelnerice nema kaj!

Pozdrav svima u birtiji!,pogledajte mi potpis,ako koga zanima...
Pozdrav svima u birtiji!,pogledajte mi potpis,ako koga zanima...
Edit:Sry na duplom postu,nije namjerno.
Kak me zivcira komp, nes mi muzika prekine na 1/2 sekunde prvo sam mislio da je zbog OC-a
ali izgleda da je vista nakon pola godine pocela zezat, jos cu probat reinstallirat drivere od zvucne
ak ne to ne pomogne cim uhvatim vremena ide format c 
Kak me zivcira komp, nes mi muzika prekine na 1/2 sekunde prvo sam mislio da je zbog OC-a
ali izgleda da je vista nakon pola godine pocela zezat, jos cu probat reinstallirat drivere od zvucne
si lud, di odma format, malo je dovedi u red...
Zdravo drugovi!

Evo i moja Vista broji zadnjih tjedan dana na kompu. Naslijediti će je Windows 7 x64. Samo trebam pričekati brata da mi donese taj novi disk što sam kupio. 
si lud, di odma format, malo je dovedi u red...
Ma alergican sam na to kad mi muzika prekida to mi je uvjek bilo na starom kompu
to jedino nemogu podnest!
Bok Cro_blue!
Zdravo drugovi!

Evo i moja Vista broji zadnjih tjedan dana na kompu. Naslijediti će je Windows 7 x64. Samo trebam pričekati brata da mi donese taj novi disk što sam kupio. 
Bok i tebi a koji si to disk kupil tocno koji model?
Zdravo drugovi!

Bok i tebi a koji si to disk kupil tocno koji model?
Western Digital Caviar Blue 500 GB (WD5000AAKS) u Diskontu24.
Pozdrav vama!
Upravo sam procitao postove od ribar-a i nasmijao sam se ko nikad u zivotu.Koji je to car.
ROFL!

Pozdrav vama!
Upravo sam procitao postove od ribar-a i nasmijao sam se ko nikad u zivotu.Koji je to car.
ROFL!

Haha... Ma znam ga! On je jedan od rijetkih koje pratim. Lik mi uvijek raspoloženje popravi! 
Pozz ekipa,vidim da ste opet u velikom broju u najdražem bircu
A,vidim da immo i poduzetnika ovdje kaj u potpisu reklamirju usluge.
Morao bi ja za tu reklamu neke nofce tražit,ipak se to reklamira u dosta prometnom bircu...hehehehehe.
No,dobro....šalu nastranu....evo vama Kumovog lijeka,pa da se malo dobijete svi....hehehehehe
Bok ljudi!
Možete mi preporučiti neki program za snimanje videa i screenshotova.Imam Fraps,ali on samo snima video u igri!
Evo ga: JING
Pomoć u spajanju max tv-a!Kud s onim adapterom?
I kud da stavim onaj ethernet?Znam gdje ide u prijamnika ali gdje ide u modem?U ono žuto?
I kud da stavim onaj ethernet?Znam gdje ide u prijamnika ali gdje ide u modem?U ono žuto?
U ono gdje piše IPTV(3.ili 4. rupa)