Prije će tebe zbog duploga 
F1-IVO
Koju? 4850X2 
Prije će tebe zbog duploga 
F1-IVO
Koju? 4850X2 
Kako se zove onaj besplatni program za prženje, neki naj jednostavniji (ima ga u bug-u)
Jel misliš na Ashampoo Burning Studio Free!?
On mi kaže da nemam priključenu ladicu, a do nedavno radilo sve
Ovaj moj komp je u totalnoj banani.
Kako mi diže tlak, bacit ću ga van kroz prozor 
Još nisi napravio reinstall? Ja mislim da bi ja već 10 puta reinstaliro win do sada da mi pravi takve probleme, ali to sam samo ja! ;D
Joj skinuše mi čilića s TV-a bezobraznici! A bio i na DSF-u pa ga i tamo skinuše, pa bemu kad će već prenosti meč nek prenose jedan a ne ovako mjenjat.
dobar dan, kako je ekipa...
šta se radi?
Kako se zove onaj besplatni program za prženje, neki naj jednostavniji (ima ga u bug-u)
Ak ti CD BurnerXP isto ne ocita DVD przilicu onda ti je sve jasno a ja ionak mislim da to nije do programa tog jer je on malo rec "odlican" i to s njim nema veze sigurno, ja ga koristim i to mi se nikad nije dogodilo s njim tu su neki drugi problemi na tvom kompu u pitanju!
E ovo već prolazi, hvala! (iako ne pijem alkohol, nema veze)
Još nisi napravio reinstall? Ja mislim da bi ja već 10 puta reinstaliro win do sada da mi pravi takve probleme, ali to sam samo ja! ;D
Da mogu spržit podatke s kompa koji mi trebaju, windows bi bio dole....
Izgleda da je trojan počeo raditi svoje. Iskače avira ko budala svakih par minuta (5 - 10 min)
Izgleda da je trojan počeo raditi svoje. Iskače avira ko budala svakih par minuta (5 - 10 min)
Čini se da tebi ne gine novi Win. 
Uđi u Safe Mod i tamo probaj prepržiti važne podatke
Croblue
Stavio sam te za moda
E ovo već prolazi, hvala! (iako ne pijem alkohol, nema veze)
evo onda samo za antialkoholicare
Hvala mnogo. Ovdje ima za tjedan dana za sve u bircu :)
Pa bolan napravi instalaciju novu, ali nemoj formatirat disk! Onda odmah instaliraj alat za prženje i sprži sve podatke, onda ponovo instaliraj win ali s formatiranjem diska!
Virus će svejedno ostati
Pa kakve veze ima što će ostati virus? Neće se moći sam pokrenuti! Bit će "mrtav".
Mapa Windows će se preimenovati u windows.old i može je i izbrisat odmah!
Ali nemora, jer će kasnije svakako napravit format.
Uđi u Safe Mod i tamo probaj prepržiti važne podatke
Croblue
Stavio sam te za moda
Hehe... Primjetio sam!
Hvala na povjerenju! 
Pa bolan napravi instalaciju novu, ali nemoj formatirat disk! Onda odmah instaliraj alat za prženje i sprži sve podatke, onda ponovo instaliraj win ali s formatiranjem diska!
Dvaput podizat Windowse, to mi se baš i ne da 
Imaš neki USB flash drive ili eksterni disk
Imam nekoliko kartica za fotoaparat al su pune slika i videa, i tri usb memorije koje su isto pune podacima. Jedina opcija spržit na DVD.
A da nije banalan problem tipa PATA/SATA kabel od DVD-a nije spojen na ploču
Imam nekoliko kartica za fotoaparat al su pune slika i videa, i tri usb memorije koje su isto pune podacima. Jedina opcija spržit na DVD.
Pa možeš li nekako napraviti još jednu particiju za podatke na disku??
Evo ljudi ja sad maznuo ovo sa slike
Pa ako netko hoće nek navali,još je malo ostalo
Fala ti ko bratu sad se idem najest i napit pa onda spat!
Koji mu je vrag. Odem na Eject na ladici, a on meni
LOL izgleda da ćeš morati pisati u onu temu " najluđi virus koji ste imali" 
Koji mu je vrag. Odem na Eject na ladici, a on meni
Rekao sam ti ja davno što ćeš morati napraviti 
Ja čak sam jednom imao grdnih problema čak i kada imam Sophos (doduše Sophos ga je uništio), tako da ti je jedini izlaz format diska jer vidim da je počeo raditi gluposti
Ekipa, moram vas pozdraviti na neko vrijeme. Imam posla nekakvog pa dok to obavim treba mi malo cajta. Vidimo se večeras.
Uživajte!