Ekipa, pozdravljam vas na neko vrijeme. Imam posla pa odoh to odraditi dok mi se još da. Vidimo se kasnije. Pozdraf!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo sada radi (malo sam nešto radio bio)
Evo sada radi (malo sam nešto radio bio)
probaću kad dođem doma,ovaj(na kojem sam sad) ne otvara,a i inače zeza
Pozdrav ljudi,ja evo sad naručio Max tv
Ako nekog zanima nek pogleda!
Kako natjerati Firefox da sprema password na hotmail login stranici(automatski login)!
Ono što nađem kao kvalitetan laptop, toga onda u trgovinama nema.
Od ova gore dva sviđa mi se Acer, izgleda malo bolji.
Pomozite mi naći neki do 5000 kuna,
procesor mora biti Intel Core 2 Duo 2,0 L2=2MB,
hard disk od 250 - 320 GB
2 GB ram memorije...
I ja odlučio za svoj novi laptop. Ovaj intelovac prelazi na AMD
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011393
I pozdravljam sve prisutne. Jeste li za malo zečetine?
I ti si počeo pripremati zečetinu
Ono što nađem kao kvalitetan laptop, toga onda u trgovinama nema.
Od ova gore dva sviđa mi se Acer, izgleda malo bolji.
Pomozite mi naći neki do 5000 kuna,
procesor mora biti Intel Core 2 Duo 2,0 L2=2MB,
hard disk od 250 - 320 GB
2 GB ram memorije...
I ja odlučio za svoj novi laptop. Ovaj intelovac prelazi na AMD
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011393
I pozdravljam sve prisutne. Jeste li za malo zečetine?
Tak i treba da nema druge nego prec na AMD fuckas Intel a ovaj Laptop ima i dobru graficku veliki disk te HDMI, pa je to onda pravi posel ja bi uzeo uvijek 17 ali ak tebi pase 15 onda nema frke!
E ljudi,meni na ono you gamer gameometer,kraj svake igre piše da igra neće radit na mom pc-u iako to naravno nije istina....Jel tak i vama piše?
Koja LOLčina. Kad nađem neki dobar laptop na netu, u trgovinama ga nema. Kad ga nađem u vemilu i techno maxu, pogodite. Vemil ne može naći garanciju, a ovi nude oštećeni laptop... 
Dobro večer, evo i mene. Kak ste ? 
Ja ljuta ko ris, trazim posao preko ljeta a nista da nadem.... uzasssssss... a uopće i nema neki izbor poslova..
Ja ljuta ko ris, trazim posao preko ljeta a nista da nadem.... uzasssssss... a uopće i nema neki izbor poslova..
Ja ljut jer trebaju pare a ne mogu raditi
Faks do 15.07. i počinje mi 14.09 a cijeli 8. mjesec u vukojebini. Za ovu siću od dana što imam mi se ni neda žicat ljude i ubit se od traženja.
Ja ljut jer trebaju pare a ne mogu raditi
Faks do 15.07. i počinje mi 14.09 a cijeli 8. mjesec u vukojebini. Za ovu siću od dana što imam mi se ni neda žicat ljude i ubit se od traženja.
hebote i ja isto tako gledam posla negdje ulovit, još par dana imam ispite onda voila... traži posao.. nisam još ništa konkretno upecao!
Jedan mi na moru u makarskoj obećao nešto ali nisam ga još zvao...
Napravio sam jednu temu oko PEN fotoaparata na forumu
Ma uzas sve to, ma ja imam vremena raditi faks gotov , a počinje tek 15.09. radila sam bila ja kod jedne zenske, i umjesto da mi kaze da me vise neće trebati onda se izmotava i kaze mi danas i sta da ja za tri dana nadem a u srijedu je već 01.07. poludilaaa... očito joj zao novaca sto mora plaćati meni... a sta je najsmijesnije zenska mi priča ono kao 7 mj ide na godisnji, u 8 je negdje vani hahaha.. a radi u knjigovodstvenom servisu i jako dobro znam da su u 7mj obračuni i ima posla da radis sta cijeli dan i noć.. al neka...
Odi na benzinksu peri šajbe ljudima
:)

Pa i isla bi, ali opet kad pogledas danas je takva situacija da ti nitko ni lipe neće dati.....a opet kad bi mi dosao neko nadobudan njega bi oprala
...
Uglavnom sve bi radila, osim par poslica.......

Sa što kraćom minicom i dubljim dekolteom. U jedan da ćeš zaraditi ono što druge cure u mjesec dana

Sa što kraćom minicom i dubljim dekolteom. U jedan da ćeš zaraditi ono što druge cure u mjesec dana
Ma šta u 1 dan u 1 sat!

Aha kak da nebi, pa neću se prodavati radije ću ići kopati cijeli dan u vrt nego da se tamo skidam za pare
.. .. ili idem negdje čistiti fakat sam ljuta, ocu raditi...
Pa i isla bi, ali opet kad pogledas danas je takva situacija da ti nitko ni lipe neće dati.....a opet kad bi mi dosao neko nadobudan njega bi oprala
...
Uglavnom sve bi radila, osim par poslica.......
A koji su to poslići koje nebi radila?Evo stavi oglas kao ovaj brat cigan pa ti se netko možda javi

haha pa sad me već zezate... pa eto nebi radila kao konobarica, na benziskoj......
haha pa sad me već zezate... pa eto nebi radila kao konobarica, na benziskoj......
A niš onda,kupi 10 kg graha i gataj ljudima,ili popravljaj kišobrane!
Pa zaš nebi kao konobarica radila ak ti treba posao?
btw:jel zna tko kako postavit Firefox da bude zadani preglednik?
Aha kak da nebi, pa neću se prodavati radije ću ići kopati cijeli dan u vrt nego da se tamo skidam za pare
.. .. ili idem negdje čistiti fakat sam ljuta, ocu raditi...
Skinula bi se ti kada bi se oznojila okopavajući krupire
Ja znam di je meni mjesto - bauštela ili tegljenje. Nedaj bože mene stavit da radim s ljudima - ja se brzo rasp.izdim. Da sam konobar u prvih 10 minuta posla bi nekome zagurao cijelu tacnu niz grlo zajedno s cugom
pa ni ja ne bi raid oko konobar
divim se konobarima kolko imaju živaca
ja sam tip osobe da bi prvog majmuna/glupačo odvalio tacnom...pogotovo kad sam se najeo zagorske bučnice (ko sad npr)
A to je recimo predzadnja stvar koju bi radila , kao prvo mislim da posao konobarice nije za mene, a i ak radis u nekom lokalnom kaficu dolaze svakakvi ...
...i to sto vi kazete pukla bi kad bi me neko iznerviro zabial bi mu pepeljaru u glavu.....
Ma kad me ova zenska fino preveslala.. radila sam kdo nje mijesec dana recimo kak mi je pasalo plaćala me 25,00 kn po satu i radila sam poso u svojoj struci, posao koji volim i sad mi to danas veli pa pukla sammm..
pa kaj te preveslala
žena ide van i na godišnji
kaj sad
bude se nekaj naslo
nemoj paničarit bemu sve...ak si danas počela tražit nebudeš ga do sutra našla
lol
ja tražim bit će još malo mjesec dana pa nisma nikaj našel