Bok svima koliko god da vas ima ! 
Bok i tebi pa ima nas i u Bircu i to nekoliko musketira koliko vidim!
Ima vas i to dosta fala Bogu! 
Bok svima koliko god da vas ima ! 
Bok i tebi pa ima nas i u Bircu i to nekoliko musketira koliko vidim!
Ima vas i to dosta fala Bogu! 
BORG kako život
BORG kako život
Super, kak si ti?
Ne zeza CF vise jelda?
Oly, je se ti fotografiranjem baviš kao profić ili ti je to hobi? Imaš jako lijepih slika na fotozine. 
Ne
U crysisu fino skalira, ali zato lošije skalira u GRIDU (nekad ima malo čudnih tekstura, ali ništa strašno)
Moram sada još neke igre oprobati da vidim. Inače u 2D grafici nemam neke zamjerke
Ej ekipa! Da vam se javim! Evo i mene iz Mostara. Bilo se na ispitima. Jedan manje, a nadam se da će biti još jedan! 
Oly, je se ti fotografiranjem baviš kao profić ili ti je to hobi? Imaš jako lijepih slika na fotozine. 
Ne nisam profić, kao i većina na Fotozineu. To mi je hobi od mlađih dana (počeo sam sa 14/15 godina)
Ne
U crysisu fino skalira, ali zato lošije skalira u GRIDU (nekad ima malo čudnih tekstura, ali ništa strašno)
Moram sada još neke igre oprobati da vidim. Inače u 2D grafici nemam neke zamjerke
Dobro ono kak je bilo, sad je dobro!
Ej ekipa! Da vam se javim! Evo i mene iz Mostara. Bilo se na ispitima. Jedan manje, a nadam se da će biti još jedan! 
Bok, drago mi je zbog tebe! 
Ma da, radi dobro (imam oko 50FPS-a u Crysisu pod Ver High i 8X AA i 16X AF, a na plazmi imam 40-ak FPS-a sa 1920 x 1024 2x AA i 4x AF)
Nema pregrijavanja (obje se zagriju do 55C)
Uglavnom nadam se da neće grafičke završiti u nekom oglasu, jer sada ide uglavnom sve super
Ma da, radi dobro (imam oko 50FPS-a u Crysisu pod Ver High i 8X AA i 16X AF, a na plazmi imam 40-ak FPS-a sa 1920 x 1024 2x AA i 4x AF)
Nema pregrijavanja (obje se zagriju do 55C)
Uglavnom nadam se da neće grafičke završiti u nekom oglasu, jer sada ide uglavnom sve super
Odlicno ;)
Ja ode gledat Star Trek, cujemo se kasnije!
Pa.... Sretno 
Ivane stavio sam te za moderatora na mom forumu
A niko niš ne piše
Daj ga malo reklamiraj
Imaš neku ideju
Evo taman instaliram Rainbow Six Vegas 1, pa ako nebude pretezak nadam se da cu ga do pocetka skolske godine (9. mjesec) prec.
Imaš neku ideju
Najprije osmislimo još nekoliko tema...
Kasnije ću ja otvorit koju temu, neki tutorial napisat... Treba sadržaja pa će onda ljudi doći.
čestitam ivane,ima puno posla..?
Dan svima! Što se radi? Evo napokon malo sunca vani! :)
A ja dobio još pola zvjezde.. wee
Oooo... Kolega! Čestitam na tih pola zvjezdice. Ma kakvo sunce?! Sunce nisam vidio tjedan dana. Ovdje kod nas kišetina ne prestaje. Ne znam više odakle pada!? 
Ima posla kada imamo samo jednog člana i 10 poruka naforumu (od toga ja imam 9)
Oooo... Kolega! Čestitam na tih pola zvjezdice. Ma kakvo sunce?! Sunce nisam vidio tjedan dana. Ovdje kod nas kišetina ne prestaje. Ne znam više odakle pada!? 
Tnx cro_blue. Ma kod mene se probija kroz oblake, ima sunca pomalo! :)
A i kod nas je u Širokom se napadala dosta bome, nije ovoliko kiše palo u 6mj. kod nas ima sigurno 10tak godina!
Tnx cro_blue. Ma kod mene se probija kroz oblake, ima sunca pomalo! :)
A i kod nas je u Širokom se napadala dosta bome, nije ovoliko kiše palo u 6mj. kod nas ima sigurno 10tak godina!
Hehe... Prolazio sam ti kroz čaršiju danas oko 14h pa znam kako je!
Velim ti, kiša mi je pravo dodijala! Jedva čekam da zatopli!
Na kojem to forumu?
Upravo sam pogledao film Opasni virus(terminal error).Zanimljiv film preporučujem ga svima.
Na ovom iz mog potpisa
a prolazio si, ne vozariš valjda stalno? Ima od Kupresa do Mostara dosta km... ideš Livanjskim busom ili osobnim autom?
a prolazio si, ne vozariš valjda stalno? Ima od Kupresa do Mostara dosta km... ideš Livanjskim busom ili osobnim autom?
Ma dašta nego vozarim. Uglavnom idem s Ćićkom do Tomislavgrada pa onda tamo presjednem. Kad idem u MO onda uglavnom Jerry Trade ili Globtour.
Na ovom iz mog potpisa
daj pravi link..ona maslina uz put je odlična
Pozdrav ljudi,kako ste?
Ma dašta nego vozarim. Uglavnom idem s Ćićkom do Tomislavgrada pa onda tamo presjednem. Kad idem u MO onda uglavnom Jerry Trade ili Globtour.
Aha s njima. Ma neznam, ja iz širokog jedva vozarim ovu godinu! Daleko mi opet, ja najbolje volim kad mi je 5min do faksa pješice kao što je bilo lani kad sam stanovao dolje
Kraj starog tržnog mi bio stan i do faksa mi 3min! A i sad nekad ostanem dole kod bake, ona ima stan isto.