Ima li što dobroga danas na tv-u?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa niko ne gleda, chuka norrisa na rtl-u srm vas bilo, bolje reći strah vas bilo...
kad chuk doleti......
Ima na OBN-u onaj star model

LOL nije valjda da gledaš to čudo? Ja mrzim sve one showe na TV-u! Bilo ja OBN-u ili RTL-u ili Novoj! Jednostavno to je jeftino kopiranje zapada!!
Originalnost: nula bodova

LOL nije valjda da gledaš to čudo? Ja mrzim sve one showe na TV-u! Bilo ja OBN-u ili RTL-u ili Novoj! Jednostavno to je jeftino kopiranje zapada!!
Originalnost: nula bodova
Gledam zbog dobrih komada
,i meni je sranje ali su ženske prave!
Nego,mene danas Pro Street izluđuje cijeli dan,ja stišćem ko konj strelicu u desno a auto samo malo skrene desno,gume škripe,sav spor neki auto iako je tuniran do maximuma....Ima li tko da je igrao pro street da mu je tako bilo?Pliz pomognite!
Ajde, ajde, daj jednu rundu šampanjca konobar, ne peri te čaše, danas kuća časti zato sam i došao nemam novaca, a i šta se po krizi može zaradit? ajde daj tu čašu i naspi šampanjca najskupljeg i najboljeg a možeš ti zalit, i cjeli forum može zalit i opali jednu dobru seljačku pjesmicu.
Eh tebe nisam dosta dugo vidjeo 
Bok FCTH!
Imas pravo nema do kumove šljive, nema kaj ;)
Vidim svašta se dogaa ovdje dok mene nema.Drakon ima rođendan,(Sretan rođendan Drakon
),
Jebasu peca pa nemre bit na forumu,imamo i novih gostiju u bircu....dekintiranih,ali jako zahtjevnih.
Ma kakav šampanjac....nema do kumove šljive:
Bok i tebi kaj ti delas a cuj osobno ulovljena riba je najfinija da to tak je inace i ja se bavim ribicijom ali ne jedem ja to samo onak sportski lovim i pustam i to lovim samo Varalicama!
Kaj ima ljudovi?
Meni se ove zvjezdice mijenjaju kao carape, malo dvije i pol, malo 3, pa opet dvije i pol, pa opet 3 :)
očito je greška
čim sam ja dobio pola
ja neam ni jednu...al ne kuzim neki autori koji su clanovi tek 1 dan da imaju jednu ili pola zvjezdice...=S
Zato što se sa time počinje
Zato što se sa time počinje
Pa kak onda fićo nema ni 1 a tu je 2 mjeseca?
FCTH,vidim da danas šakom i bradom djeliš thumbs up-ove!
Dobro jutro. 
Birc otvoren. 
..jutro..to bi bio dobar avatar..
Dobro jutro. 
Birc otvoren. 
..jutro..to bi bio dobar avatar..
To je zaštitar u bircu 
To je zaštitar u bircu 
..vidim,gadno..al reda mora bit
jutro, bježim na posa...
očito je greška
čim sam ja dobio pola
nah nije greska, ja sam zasluzan uglavnom za to, mislim da ovo dosta utjece ako napravis temu mod ti locka i dobis zuti, pol zvjezdice ide dolje :) to se desilo :P
Dobar dan svima! Vidim stalno da je zanimljiva ova tema!!
Nov sam tu!
pozz ljudi evo i ja da pozdravim radi reda
Je je zanimljiva tema, ali dosta stagnira u zadnje vrijeme
Pozdrav Jebasu456
Sad dolazite....aaaaaaaaa... Spavalice jedne. 
Je je zanimljiva tema, ali dosta stagnira u zadnje vrijeme
Pozdrav Jebasu456
pozdrav Oly_E80000000 sta ima
Sad dolazite....aaaaaaaaa... Spavalice jedne. 
Uh što sam finog zeca ručao, mmmmmmmmmmmmm
Jebasu456: Eto nema ništa, izgubio sam originalni Photoshop Elements 6 CD