Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.416
|
čitano: 3.293.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
12 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

upravo mi je rekla da sprema jedno novo sranje(ali ona nije svjesna toga) {#}

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
13 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Tiby kaže...

Uuuu a poslje jeb... nema kajanja...

{#}

Hahah istinito zboriš, treba smisliti sada plan nekakav. {#}

EDIT: Kivic napisao sam ti nekaj u "Gitare i sve vezano uz njih", pa pogledaj ;)

“In every crowd are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 15:32 (Johnny4286).
12 godina
neaktivan

znam,vidio sam,ali još se mislim,ja gitare u životu vidio,lol....jel škola traje 6 godina?

a što se tiče đitre,išao bih na fender(squier,naravno) jer i ako odustanem,njega bar mogu prodat po nabavnoj :)

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 15:38 (kivic15).
15 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Johnny4286 kaže...

Dan ljudi! Kako smo?

Bok Đoni, čitamo i zabavljamo se tj. kivic nas zabavlja i promatramo tko se sve upecao...

Kod tebe?

Jesi savjetovao onu Aliserku?

Kako će me savjetovati neko ko je mlađi od mene?

Ti si starohan ovdje, ti bi valjda trebao savjetovati.

Johnny4286 kaže...
Tiby kaže...

Kod tebe?

Jesi savjetovao onu Aliserku?

Eto riknuo mob, pa sam malo u depri, a garancija ne vrijedi zbog ROM-a {#}

Mah Aliserku peru hormoni pa se bolje ne petljati u njene probleme :)

Pametno zboriš.

kivic15 kaže...

upravo mi je rekla da sprema jedno novo sranje(ali ona nije svjesna toga) {#}

To ti misliš da ja spremam neko sranje, postoji razlozi zašto se ja petljam u sve to.
'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
13 godina
kivic15 kaže...

znam,vidio sam,ali još se mislim,ja gitare u životu vidio,lol....jel škola traje 6 godina?

Tako je, osnovna glazbena škola traje 6 godina. Zar je bitno što nisi svirao? Smatram da se na kraju sve svodi na želju.

Ako ti baš nije do škole uvijek postoje tečajevi, sati gitare i ne znam čega sve ne... Kažem ti, nek te želja i volja za sviranjem uvuku u to, a ne nešto drugu i nemoj odustati zbog toga što nisi "primio gitaru".

EDIT: Mlađi, ali pametniji Mel, pametniji {#}

“In every crowd are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 15:40 (Johnny4286).
12 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...
kivic15 kaže...

Tako je, osnovna glazbena škola traje 6 godina. Zar je bitno što nisi svirao? Smatram da se na kraju sve svodi na želju.

Ako ti baš nije do škole uvijek postoje tečajevi, sati gitare i ne znam čega sve ne... Kažem ti, nek te želja i volaj za sviranjem uvuku u to, a ne nešto drugu i nemoj odustati zbog toga što nisi "primio gitaru".

volje je bilo odmah na početku(čitaj:vrtić,lol) kad se slušala metallica i ostali....sad nemam toliku volju,ali ipak bi probao....jel ima neki ubrzani tečaj i nešto,jer mi se ne da gubit vrijeme na učenju nota i tih sranj....

13 godina
kivic15 kaže...
volje je bilo odmah na početku(čitaj:vrtić,lol) kad se slušala metallica i ostali....sad nemam toliku volju,ali ipak bi probao....jel ima neki ubrzani tečaj i nešto,jer mi se ne da gubit vrijeme na učenju nota i tih sranj....

Onda na tečaj ako bi probao. Postoje tečajevi gdje učiš svirati samo (akordi, ritam, eventualno neke jednostavne solaže...), ali neke osnovne note ipak trebaš znati. Znam da su u školi koja je prije bila imali baš glazbenu školu i tečaj. Raspitaj se malo, imaš internet, možda kakav poznanik koji uci svirati, probaj i pitati u music shopovima, oni se kreću u tim "krugovima" pa bi mogli znati.

16 godina
moderator
Aliser kaže...

O, pa vidi ko je to došao {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina

@Mel nemoj mene slušati ne bude na dobro izašlo.{#}

17 godina

Večer. Nemam interneta evo već treći dan pa se nekako surfa preko mobilnog neta {#}

Što sam ja zgriješio da me Teodor tako kaznio {#}

17 godina
Ivan M. kaže...

Večer. Nemam interneta evo već treći dan pa se nekako surfa preko mobilnog neta {#}

Bok svim birtašima, kaj je bilo zapravo vjetar je oštetil telefonske instalacije u naselju ili je možda čak otpuhal T-Šrot telefonsku centralu u more jel.Izlanuo seNevinašce

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
17 godina
rambox kaže...
Ivan M. kaže...

Bok svim birtašima, kaj je bilo zapravo vjetar je oštetil telefonske instalacije u naselju ili je možda čak otpuhal T-Šrot telefonsku centralu u more jel.Izlanuo seNevinašce

Ma nemam pojma. Ovi iz Tšita kažu da je do njih sve u redu i kažu da provjerim kablove na opremi {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 19:48 (Ivan M.).
17 godina
Ivan M. kaže...
rambox kaže...
Ivan M. kaže...

Ma nemam pojma. Ovi iz Tšita kažu da je do njih sve uredu i kažu da provjerim kablove na opremi {#}

Je vražju mater u redu fučkaj ga,Izlanuo seako je tvoj Ruther ispravan/ili kučna instalacija onda prijavi kvar ionak je badave i nek izađu na teren te provjere kaj več treba nema druge.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
17 godina
rambox kaže...

Je vražju mater u redu fučkaj ga,Izlanuo seako je tvoj Ruther ispravan/ili kučna instalacija onda prijavi kvar ionak je badave i nek izađu na teren te provjere kaj več treba nema druge.{#}

Neka nazovu na kućni telefon pa vide jel u redu  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 19:48 (Ivan M.).
15 godina
neaktivan

kivic, pogledaj PP kada stigneš. :P

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
12 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Reci im da ti je došao majstor i pregledao tvoje instalacije i da je sve u redu i nek se nacrtaju tamo inače ćeš ih tužit jer radiš preko interneta od kuće i da svakim satom gubiš novce koje će ti oni morat nadoknadit.

Uvijek pali Nevinašce

Good mouning {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...

kivic, pogledaj PP kada stigneš. :P

ahahahahahha,lol

12 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
rambox kaže...

reci im da ti net treba za posao :)

13 godina

Jel se isplati kupovati vani cigarete

12 godina
neaktivan
hrčak kaže...

pušit s 14 godina?veri najs

14 godina
kivic15 kaže...
hrčak kaže...

pušit s 14 godina?veri najs

{#}

14 godina
odjavljen
hrčak kaže...

Ako znaš koga da ide na krstarenje kaži mu neka ti uzme 5-6 "šteke" crvenog Malbora.

13 godina
Deawood kaže...
hrčak kaže...

Ako znaš koga da ide na krstarenje kaži mu neka ti uzme 5-6 "šteke" crvenog Malbora.

Meni je reko profesor da se najviše isplati u Crnoj Gori

14 godina
odjavljen

Koliko para?

Ja dok sam zadnji put bio na krstarenju (MSCov kruzer) onda sam vidio da je šteka crvenog Marlbora ~10€, ali moraš kupiti minimalno 3.

13 godina

Meni je reko da je u Crnoj Gori negdje 1 kutija oko 13 kn 

14 godina
odjavljen

A "šteka" (paket) sadrži koliko komada? Nisam pušać pa neznam...

13 godina

Ja mislim da je šteka 10 kutija

14 godina
odjavljen

Što ispada 130kn, a 10€=76.20kn.

Anyway, morat ćeš švercati.

12 godina
neaktivan

Opet će Triksić dobit rogove kad dođe Nevinašce

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Opet će Triksić dobit rogove kad dođe Nevinašce

On je uvijek tu...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice