Da sam ja na vlasti uveo bi dozvolu za posjedovanje računala i dozvolu za pristup netu.
i obavezni test inteligencije prije kupnje
Da sam ja na vlasti uveo bi dozvolu za posjedovanje računala i dozvolu za pristup netu.
Minimum testiranja prije dobivanja dozvole bi bio 6 mjeseci. Majci bi mi svak morao znati posložiti računalo i instalirati OS zavezanih očiju.
@kivic: 18 godina bi bila dobna granica za dobivanje dozvole.
Mario s pomaganjem budeš još pobro karton sad te Ivo poklopio.
Dobar pokušaj imalo je smisla ali taj Ivo je morao prekinuti tulum.
Nedaju mi da iskažem vlastiti potencijal.
Nedaju mi da iskažem vlastiti potencijal.
Bitna je dobra namjera i volja to se isto broji, zar ne?
Bitna je dobra namjera i volja to se isto broji, zar ne?
Valjda se Ivo boji da mi ne oduzmu ovlaštenje za odmaganje.
Valjda se Ivo boji da mi ne oduzmu ovlaštenje za odmaganje.
Dužan si mu klopu i pijaču sad te spasio a mogao si se tako ljepo uvaliti u njesra.
Dobro kažeš. Evo da se ne čeka predugo.
trešnjevača,il' je to prazna boca,il' je čista voda u njoj xD
Otvoreno.
Dobro jutro spavalice.
jutro tiby
Danček
Jeste se naspavali?
Kakvo je vrijeme kod vas, tu je sve mokro od kišurine koja se ispadala noćas a kažu popodne opet.
Jeeedva čekam kišu :D
padala kiša noćas,jutros sunčano,ali mokro od kiše.....
Stručnjak za odmaganje...
ljudovi,jel valja ovo šta?
Z77 matična i 3350P 
Koliko para imaš?
ljudovi,jel valja ovo šta?
Z77 matična i 3350P 
Koliko para imaš?
ma slažem bezveze,znam da se ne kužim u matične i ram....xD učim se :P
znači da s intelovim bolje ide h77?
ako uopće budem uzimao(jer ne ovisi o meni :S) što se tiče kućišta,uzeo bih z11+,a što se tiče hdd-a,išao bi wd black zbog brzine i garancije....
Ako ćeš ići na black onda moraš ići na 2TB+ zato jer 500GB i 1TB jako jako jako buče i stvaraju vibracije te su sporiji (stariji) od 2TB, 3TB i 4TB. A i ako baš želiš brzinu onda uzmi SSD (najsporiji SSD je brži od najbržeg HDDa).
Zalmanova 'Z' serija kućišta je odlična.
Ako ćeš ići na black onda moraš ići na 2TB+ zato jer 500GB i 1TB jako jako jako buče i stvaraju vibracije te su sporiji (stariji) od 2TB, 3TB i 4TB. A i ako baš želiš brzinu onda uzmi SSD (najsporiji SSD je brži od najbržeg HDDa).
Zalmanova 'Z' serija kućišta je odlična.
što se tiče zvuka hdd-a,to mi nije bitno...a što se tiče kućišta,znam da je Z serija odlična i z11+ gledam za kupit još otkako je izašao,samo uvijek uzmem nešto drugo
a ssd mi je nekako preskup s obzirom da za nekih 100€ maximalno dobijem 128gb,a i navikao sam čekat boot oko 1-2 minute tako da mi to nije problem

Večer dobra svima.
Ne, zkj? :)
Ne, zkj? :)
Nisam ni upalio zvučnike samo sam odgledao spot do kraja, baš je dobra ova "muzika".
Nisam ni upalio zvučnike samo sam odgledao spot do kraja, baš je dobra ova "muzika".
Nemoj ni palit onda :D
Nemoj ni palit onda :D
Ne pada mi na pamet slika govori više od 100 riječi.
Ne pada mi na pamet slika govori više od 100 riječi.
U ovom slučaju slika sve govori 
Dobro veče...
Dobro veče...
I tebi sinko