Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.417
|
čitano: 3.354.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
ddarknessfairyy kaže...

Ribu i blitvu na lešo s kuhanim krumpirom Nevinašce

Daj obriši masne fleke i prašinu s kugle i probaj ponovo.{#} 

Ono šimino mi se više sviđa.

Kam je mario zbrisao? Sigurno frustraciju i ljutnju riješava s obilatim obrokom tako bi mu pomogao oko toga.{#}

15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Kivicu, držiš neke govore ekipi tu?:P

iclock2much
17 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

darknesice,i ja sam odlučio da se ne ženim,dosta mi je i svojih sranj.... xD a i Zemlja je brod koji tone,tako da...

U mom slučaju najlipše mi je bilo kad sam svoju buduću suprugu upozna uz sve ostalo naravno :).

Ženidba je samo papir ništa drugo.

So say We All
12 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Ddark nije to do dice nego do nas kako ćemo ih odgojiti.

Ja sam odrastao u totalno drugačijem svijetu ali isto tako razumim i klince,kad sam ja drža kacavidu(šrafciger) u ruci i šerafio po apencu oni drže mobitel i laptop..........razlika je to ogromna.

i ja sam doslovno odrastao na baušteli,igrao sam se sve dok je bilo društva vani,ali je došlo vrime i da je se društvo povuklo,pa tako i ja

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
12 godina
neaktivan
skyreeper kaže...

Ddark nije to do dice nego do nas kako ćemo ih odgojiti.

Ja sam odrastao u totalno drugačijem svijetu ali isto tako razumim i klince,kad sam ja drža kacavidu(šrafciger) u ruci i šerafio po apencu oni drže mobitel i laptop..........razlika je to ogromna.

Možeš ti njih odgajat kako želiš al svejedno će bit pod utjecajem okoline. Vidim po klincima iz susjedstva. Doma zlatni dečki, pomažu roditeljima, dobri prema susjedima, a kad odu par km od kuće ko da povampire {#}

Ko da imaju podvojene ličnosti {#}

kivic15 kaže...

darknesice,i ja sam odlučio da se ne ženim,dosta mi je i svojih sranj.... xD a i Zemlja je brod koji tone,tako da...

oš se mijenjat? Ti meni svoja ja tebi svoja Nevinašce{#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
zoharbizo kaže...

Kivicu, držiš neke govore ekipi tu?:P

Tu ne baš ali zato daje si truda oko trollanja po drugim temama, ovdje odmah dobije trisku za uho.{#}

17 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Tu ne baš ali zato daje si truda oko trollanja po drugim temama, ovdje odmah dobije trisku za uvo.{#}

fixed

CARPE DIEM
12 godina
neaktivan
skyreeper kaže...
kivic15 kaže...

U mom slučaju najlipše mi je bilo kad sam svoju buduću suprugu upozna uz sve ostalo naravno :).

aj ti nađi normalnu žensku na današnje vrime.....

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
12 godina
neaktivan
Tiby kaže...

Daj obriši masne fleke i prašinu s kugle i probaj ponovo.{#} 

Ono šimino mi se više sviđa.

Kam je mario zbrisao? Sigurno frustraciju i ljutnju riješava s obilatim obrokom tako bi mu pomogao oko toga.{#}

Kugla je uglancana, ak ju još malo uglancam izletit će duh iz nje...sorry al sutra te zelenjava čeka Osmijeh

skyreeper kaže...

Ajd to stavi nekud na papir pa mi pošalji. Možda moj prestane inzistirat na fensi vjenčanju s nasmijanom mladenkom u bijeloj vjenčanici(nek me netko ubije prije){#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina

Haha mladi gospodin ima problema sa curama, pomalo, rano ti je...

iclock2much
12 godina
neaktivan

ma ne ženin se i točka

-više para
-sam svoj boss
-nema obaveza
-nema kokoši za vratom.....

15 godina
kivic15 kaže...

Zavisi što je to normalno za tebe?{#} 

No job, no money, no woman= no problem  {#}

16 godina
moderator

Večer :)

{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
skyreeper kaže...
kivic15 kaže...

Moja brate normalna,ja kuvam,perem,peglam ona sidi na fejsu i pije hahahaha.......................ma ima ih samo će to doći :P

So say We All
12 godina
neaktivan
Tiby kaže...
kivic15 kaže...

pazi da te tvoja ne čuje...ostat ćeš i bez zelenjave

15 godina
XXX-Man kaže...

{#}

Kako? meni uzeli 96 kn i još radi.

18 godina
zoharbizo kaže...

Pozdrav ekipi.

Kak ide kod tebe kaj ti delaš, kad si več tu mogel bi jednu rundu okrenut jel.Smijeh

ddarknessfairyy kaže...
Tiby kaže...

Di kivic ima 15 godina?

Godina sim-tam. Meni svi od 10-15 imaju 15 {#} Prestara sam ja da bi išla na točnu brojku. Izdeprimira me kad vidim koliko sam starija Osmijeh

skyreeper kaže...

Znaš što mene sve strah ako ikad klince dobije ko će to sve kontrolirati,doduše vrime mi je ali eto priroda štrajka..........ja sam miljon puta reka da bi im bilo bolje da idu vanka...........čast izuzetcima.

Zato ih ja ne namjeravam imat(osim ako se ne zalomi). Ne želim da mi dijete odrasta u među ljudima koji mrze druge jer su drugačiji, u državi koja liči na drugi Vatikan, među "idolima" poput onog Biebera il kak mu je već ime i di je glavna zanimacija i izvor zarade krast ili gurat sise u ekran.

Ako se zalomi bit če povuci potegni jel,{#} no da teška vremena čekaju buduče ganeracije to sigurno kad vidiš da praktički nemaju gdje radit i zaradit svoj kruh šta više reč ništa.Nevinašce{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

{#}

di?!

17 godina
neaktivan

Dark ako mene pitaš daj mu konop da se obisi,ja mirzim takva vjenjčanja,pa da imam miljune nebi se tako ženio,al opet to sam ja.

Moja bena i ja smo skupa 9 godina i živimo 8 zajedno i nije nad do nekih prenemaganja oko vjenjčanja,kad si skupimo novce odradit ćemo i to al onako kako mi to hoćemo,pa j...mu to je naš dan ne njihov i raditi ću onako kako ja to želim.

Pozdrav XXX.

So say We All
17 godina
neaktivan

Ekipa budite pozdravljeni odo malo baciti planetside2...........uživajte .......{#}

So say We All
16 godina
moderator
Tiby kaže...

Kako? meni uzeli 96 kn i još radi.

Ma nisam uzeo kod njih na kraju jer su mogli naručit da dođe tek u pola 5, pa sam otkazao narudžbu...zaletio sam se u ŠC Prečko da uzmem onu za 88kn i kaže lik da su baš danas dobili ovu za 80 sa adapterom :)

Ali mislim da su se zahebali i da je cijena za ovu:

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2432

kivic15 kaže...

di?!

http://www.notebookshop.com.hr/

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ako se zalomi bit če povuci potegni jel,{#} no da teška vremena čekaju buduče ganeracije to sigurno kad vidiš da praktički nemaju gdje radit i zaradit svoj kruh šta više reč ništa.Nevinašce{#}

Ako se zalomi bit će osuđeno ma mater koja izgleda ko da je pobjegla iz obitelji Addams, ne zna tko su današnje zvijezde, prezire svjetlucave vampire, ne liže oltare i koja će ga/ju konstantno sramotit u društvu. A ni tata mu neće bit daleko od toga {#}

skyreeper kaže...

Dark ako mene pitaš daj mu konop da se obisi,ja mirzim takva vjenjčanja,pa da imam miljune nebi se tako ženio,al opet to sam ja.

Moja bena i ja smo skupa 9 godina i živimo 8 zajedno i nije nad do nekih prenemaganja oko vjenjčanja,kad si skupimo novce odradit ćemo i to al onako kako mi to hoćemo,pa j...mu to je naš dan ne njihov i raditi ću onako kako ja to želim.

Pozdrav XXX.

Iiiih konop mi uvijek za nešt treba. Ostalo mi mišomora pa će on poslužit {#} Mene užasavaju ta čoporativna okupljanja gdje se slave 2 potpisa na papiru. A još više me užasavaju svjetlucava, čipskasta, bijela čudovišta koja vrebaju iz svakog drugog izloga, skupa sa mašnicama i leptirekima.

Nikad neću shvatit potrebu ulupavanja hrpetine novca za jednu večer prežderavanja zato da bi selo vidjelo kak se ima.

15 godina

XXX ja ih nazvao i rekli kako imaju, prošetao do njih i oko 11 kupio, poslje sam se namlatio ko magarac jer me šetnja izmorila...{#}

15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
skyreeper kaže...
kivic15 kaže...

Nije teško, samo ti tražiš na pogrešnom mjestu.

zoharbizo kaže...

Haha mladi gospodin ima problema sa curama, pomalo, rano ti je...

Kao i svako dijete što sad ima

kivic15 kaže...

ma ne ženin se i točka

-više para
-sam svoj boss
-nema obaveza
-nema kokoši za vratom.....

Nećeš uspjeti tako u životu :P

Tiby kaže...
kivic15 kaže...

Ne mora značiti, ali poznavajuči vas starije vi će te reči "ma šta ti znaš, dijete si, rano je, naučit ćeš" bla bla

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
16 godina
moderator
Tiby kaže...

XXX ja ih nazvao i rekli kako imaju, prošetao do njih i oko 11 kupio, poslje sam se namlatio ko magarac jer me šetnja izmorila...{#}

Iznenađen Meni na mail odgovorili da će imat tek u 16.30 {#}

Ko ih .ebe, uštedio sam 16kn :)

18 godina
skyreeper kaže...

Pozdrav XXX.

Tak znači reklo bi se  da živite na crno no krasno,Izlanuo se znam da se može radit na crno ali sa ženom živit na crno uh pa to je gadan prekršaj šta če reč susedi a tek država jel.{#}{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina

@XXX- daj udri mačem i ognjem u temi Linux - pitanja i odgovori, opet nas je zatrolao kompajler svjetske klase a mi bedaci ne kužimo o čemu priča i upecali se. Svakom daj po zasluzi.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

@XXX- daj udri mačem i ognjem u temi Linux - pitanja i odgovori, opet nas je zatrolao kompajler svjetske klase a mi bedaci ne kužimo o čemu priča i upecali se. Svakom daj po zasluzi.

Ček da polovim sve, imam hrpu tema za pročitat najprije....nije me bilo tu cijeli dan :P

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ma nisam uzeo kod njih na kraju jer su mogli naručit da dođe tek u pola 5, pa sam otkazao narudžbu...zaletio sam se u ŠC Prečko da uzmem onu za 88kn i kaže lik da su baš danas dobili ovu za 80 sa adapterom :)

Ali mislim da su se zahebali i da je cijena za ovu:

http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2432

Nice {#} mogla bi se i ja zaletit po jednu. Ova koju imam mi je sumnjiva u zadnje vrijeme.

Btw: jel zna netko di ima miševa al da su jako mali i lagani?? Imam Genius 220 laserski(onaj za 50kn{#}) i taj mi težinom odgovara al mi je preveliki, imam jako sitne ruke.

Uopće nije bitna cijena i kvaliteta(može crkavat svakih mjesec dana) samo da je sitan i lagan {#}

12 godina
neaktivan

ja imam m305

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice