A šta si ti počeo zabušavati?
Došao na naplatu raskalašeni život, obaveze...
A šta si ti počeo zabušavati?
Došao na naplatu raskalašeni život, obaveze...
Večer 
Dobar dan svima....
Bolje da ti ne pričam što se sve dešava (mrknulo nam gajbu piva s ambalažom), netko je potamanio svu žesticu i zaduženje je poraslao na 250% budžeta. Sumnjam na jednu osobu ali već imam puno prijetnji tužbom, tako da ni sam neznam što napraviti.
Nadam se da se ovo ne odnosi na mene jer u protivnom dodajem još jednu tužbicu za klevetu 
Večer 
Dobar dan svima....
Bolje da ti ne pričam što se sve dešava (mrknulo nam gajbu piva s ambalažom), netko je potamanio svu žesticu i zaduženje je poraslao na 250% budžeta. Sumnjam na jednu osobu ali već imam puno prijetnji tužbom, tako da ni sam neznam što napraviti.
Nadam se da se ovo ne odnosi na mene jer u protivnom dodajem još jednu tužbicu za klevetu 
Nisi ti, znam ja tko je, kažem vam ako mi cugu natočite. 
Dobra večer svima....
@mind: nema cuge, nema vode, nema para. Ima samo jedna vesela vijest vezana uz našu birtiju, u boljoj smo situaciji nego u RL.
@darkerica: Tiby kaže da si ti u pitanju. Tuži njega.
Dobra večer svima....
@mind: nema cuge, nema vode, nema para. Ima samo jedna vesela vijest vezana uz našu birtiju, u boljoj smo situaciji nego u RL.
Šta je sve ukrala? :S
Ne darkerica nego jedna druga, al neću da vam kažem koja. 
Ma nije ukrala već je sve slistila, naravno ta na koju ti misliš.
Dobra večer svima....
Šta je sve ukrala? :S
aha aha et vam na profokatori jedni vidite da nisam ja kriva 

Mindek sunce moje sta piješ? ev ja častim, a ovima drugima šipak jer me kleveću. 
Ma nije ukrala već je sve slistila, naravno ta na koju ti misliš.
Isti vrag 
Mindek sunce moje sta piješ? ev ja častim, a ovima drugima šipak jer me kleveću. 
Koji šipak ja bi kamilicu prije dremke.
aha aha et vam na profokatori jedni vidite da nisam ja kriva 

Može meni zeleni čaj? Bez šećera molim.
Hvala najdraža darkerice 
Za mene može nešto slatko, kad već pitaš. Ja nikad nisam pomislio da si to ti bila...
Za mene može nešto slatko, kad već pitaš. Ja nikad nisam pomislio da si to ti bila...
Nije mi jasno kako se uspjela prepoznati u svemu tome, možda ipak gdje ima dima ima i vatre...
Može meni zeleni čaj? Bez šećera molim.
Hvala najdraža darkerice 
Ev čajek 
Nemere, ti si prvi počeo urlat da sam ja sve popila i da nisam vratila flaše 
Nije mi jasno kako se uspjela prepoznati u svemu tome, možda ipak gdje ima dima ima i vatre...
A kak nebi kad hoda zamnom već tjedan dana i urliče da sam mu drpila gajbu 
Pa gdje si našao ovakvu štaflu?
Daj od jedne jedre slavonke 4 ovakve bi složio.
Daj nahrani tu curicu....

Eto ti vraga, znao sam ja da kivic mulja. Tako mi i treba kad mu vjerujem. Preko PP se kleo da je vidio tebe a i ti se nisi baš nešto branila (bitniji ti je bio eksplicitni sadržaj).
Nek joj nabavi par kila čipsa od svinje da se malo popuni...
Neka tebe, da je meni ovakva slavonka ne bih se ja žalio.

Eto ti vraga, znao sam ja da kivic mulja. Tako mi i treba kad mu vjerujem. Preko PP se kleo da je vidio tebe a i ti se nisi baš nešto branila (bitniji ti je bio eksplicitni sadržaj).
Iiiih i to ti je neki argument. Pa meni je uvijek bitniji eksplicitni sadržaj koja god tema bila na tapeti 
A Kivic će nadrapat kad ga dohvatim 
Neka tebe, da je meni ovakva slavonka ne bih se ja žalio.
Razočarao si me, nije mališa ratni zarobljenik.
Iiiih i to ti je neki argument. Pa meni je uvijek bitniji eksplicitni sadržaj koja god tema bila na tapeti 
A Kivic će nadrapat kad ga dohvatim 
Evo jedna pjesmica za primirje i nemoj mlatiti kivica, da ne nazove plavi telefon, a onda si nadrapala.
Razočarao si me, nije mališa ratni zarobljenik.

Ok tehničar...
Ok živahni, razuzdani, tehničar...

Nećem ja njega mlatit...imam ja bolje metode za njega(čitaj:strah me da bi odletila na drugu stranu planete kad bi mi vratio) 
Nećem ja njega mlatit...imam ja bolje metode za njega(čitaj:strah me da bi odletila na drugu stranu planete kad bi mi vratio) 
Ma samo ti napred, Mario i ja te budemo branili.
Pa da, ja sam potpuno zaboravio vas oboje ste Paranormalni...
Ma samo ti napred, Mario i ja te budemo branili.
Sve se bojim kak bi me branili...s dimljenom kobasicom u jednoj ruci i pivicom u drugoj 

Ne neg je dečko 180cm i kusur a ja sa svojih 160 kad na prste stanem mu ne dođem ni do lakta. Kad zamahne odletim ko muha 
Aha samo je kivic zbrisal iz toll teme kad je bakša postao aktivan, malo je došao pameti...
Mario treba paziti što se priča o njima znaš ono na daljinu te začara i zgubiš aprtit, koja bi to bila kletva...
ko me to spominje? 
ko me to spominje? 
jel ti se štucalo pa si došao provjeriti? 
ko me to spominje? 
Imena luda nalaze se svuda...