- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti si baš poželila žutog. Oprosti, ispravljam pogrešku.
Ne ja bi jednog plavog 
Evo srećo, čovjek tvog života....

baš mu je seksi ovaj tepihić po prsima 
Večer i laku noć 
Pa to ima svaki pravi muškarac (uz dlakave noge kao bonus). Oni koji su bez toga su još dječarci.
Zabrinut sam za tebe, da ne završiš u zatvoru zbog maloljetnika.
LN svima....

Pa to ima svaki pravi muškarac (uz dlakave noge kao bonus). Oni koji su bez toga su još dječarci.
Zabrinut sam za tebe, da ne završiš u zatvoru zbog maloljetnika.
Da pa namjerno provociraš tak da ja bleblećem 
Dlakave noge nisu bonus nego must have 
Večer ekipa :).. Imao bih 2 pitanja:
1.) TV se u zadnjih tjedan-dva čudno ponaša.. Dakl,e bilo koji električni aparat da se upali, automatski se ledi slika (dakle one kockice se pojavljuju kao da je loš signal). Da napomenem, pošto smo se preselili u Zagreb, koristimo sobnu antenu.
2.) U mojoj sobi, već mjesec-dva, kada se ugasi svjetlo, sijalica nastavlja bljeskati (dakle ko morseov kod, pali-gasi-pali-gasi). Što bi tome mogao biti uzrok??
Eto, ko mi odgovori dobio sarmu i pivo :)..
Večer ekipa :).. Imao bih 2 pitanja:
1.) TV se u zadnjih tjedan-dva čudno ponaša.. Dakl,e bilo koji električni aparat da se upali, automatski se ledi slika (dakle one kockice se pojavljuju kao da je loš signal). Da napomenem, pošto smo se preselili u Zagreb, koristimo sobnu antenu.
2.) U mojoj sobi, već mjesec-dva, kada se ugasi svjetlo, sijalica nastavlja bljeskati (dakle ko morseov kod, pali-gasi-pali-gasi). Što bi tome mogao biti uzrok??
Eto, ko mi odgovori dobio sarmu i pivo :)..
nisi mi se pohvalio :P a što se tiče problema,može biti problem u samoj el. instalaciji
1. baci tu "antenu" u smeće i nabavi pravu antenu
2. promijeni prekidač
3. pozovi električara (nekog pravog, ne ove drkaroše koji umišljaju da jesu)
2. promijeni prekidač
potpisujem,maloprije se izyebah s nekom unutarnjom(i to vivax,za nefalit),a što se ovog tiče,ili je razvodna ili je sam prekidač....a antenu možda ometaju vodovi u zidu ili neki drugi signal...
p.s. riblja kost ftw :)
2. promijeni prekidač
Električar? Jel' to majstor za voltažu?
Dobra večer svima....
potpisujem,maloprije se izyebah s nekom unutarnjom(i to vivax,za nefalit),a što se ovog tiče,ili je razvodna ili je sam prekidač....a antenu možda ometaju vodovi u zidu ili neki drugi signal...
Sobne antene s pojačalom ometa i kad prdne susjedova mačka...pogotovo otkad imamo DVB-T...
Da, to je majstor za voltažu i amperažu i vatažu i ostale "aže" :)
Sobne antene s pojačalom ometa i kad prdne susjedova mačka...pogotovo otkad imamo DVB-T...
Da, to je majstor za voltažu i amperažu i vatažu i ostale "aže" :)
stalaže? 
gaže...
stalaže? 
I to ako treba :)
gaže...
plaže...
2. promijeni prekidač
Hihihihihi, a onda će antena radit par mjeseci još dok nedođe (nadam se da oće) maxtv, točnije ona opcija da se za 30kn uvede na još jednu lokaciju u kući tv.. A što se žarulje tiče, i ujaku dolje (mi smo na katu), isto tako u kupaoni bljeska stalno......
telekinaže (a ne, za to je zadužena darkerica)....
Hihihihihi, a onda će antena radit par mjeseci još dok nedođe (nadam se da oće) maxtv, točnije ona opcija da se za 30kn uvede na još jednu lokaciju u kući tv.. A što se žarulje tiče, i ujaku dolje (mi smo na katu), isto tako u kupaoni bljeska stalno......
Ja se onda nebi zezao s tim, hitno zovi nekog da provjeri stanje.
telekinaže (a ne, za to je zadužena darkerica)....
a ne, to ne diram :)
a ne, to ne diram :)
Koga, čega ili što?
Koga, čega ili što?
kinesku telad :D
Koga, čega ili što?
kinesku telad :D
A što baš kinesku?
A što baš kinesku?
Ta se spaja na DIN konektore :)
Pitaj darkericu ako ne vjeruješ :D
Svi odsutni?
Dobar dan svima....
Svi odsutni?
Dobar dan svima....
Evo mene, prijavljujem svoju odsutnost
Evo mene, prijavljujem svoju odsutnost
A ništa, sve sam popisao. Bilježnica je kod ramboxa i on će odrezati po slovu zakona. Fučkaj ga....
A ništa, sve sam popisao. Bilježnica je kod ramboxa i on će odrezati po slovu zakona. Fučkaj ga....
Hmmm vreća čipsa bi trebala riješiti problem kod suca.
Dobar dan svima.
Večer. 
Dok ova utakmica počne...