Dobar dan. Čim je seneka tu sad će i Jurra doć. I onda opet vas dva.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobar dan. konobar, može jedna kavica.. :)
pozz ljudi.. imam problem..
instalirao sam neki program sa bug dvd-a za particije i nakon toga nije htio pokrenuti komp. pisalo je nesto da ubacim cd od windowsa i ja sam stavio ali se nije nista dogadjalo. onda sam izvadio hard u eksterno kuciste da vidim jel uopce radi hard.. hard je radio, ali je pisalo da ima 470gb samo na njemu...a trebalo bi biti 1tb. formatirao sam hard i vratio ga nazad u komp i sad pise da mi bootmgr nedostaje
sta da radim
Aj bok, idem ja na jednu kavicu.
pozz ljudi.. imam problem..
instalirao sam neki program sa bug dvd-a za particije i nakon toga nije htio pokrenuti komp. pisalo je nesto da ubacim cd od windowsa i ja sam stavio ali se nije nista dogadjalo. onda sam izvadio hard u eksterno kuciste da vidim jel uopce radi hard.. hard je radio, ali je pisalo da ima 470gb samo na njemu...a trebalo bi biti 1tb. formatirao sam hard i vratio ga nazad u komp i sad pise da mi bootmgr nedostaje
sta da radim
Dobar dan narode! Samo da vas pozdravim pošto vas pratim već neko vrijeme. Dan dogurao skoro do podne, a ja još doručka nisam ni vidio. Ode sad obaviti i tu formalnost pa se vidimo malo kasnije!
Dan dogurao skoro do podne, a ja još doručka nisam ni vidio.

dobar dan. konobar, može jedna kavica.. :)

...heh u posljednje vrijeme ovdje ima toliko gostiju da bi mogao pustiti jednu prigodnu..
...heh u posljednje vrijeme ovdje ima toliko gostiju da bi mogao pustiti jednu prigodnu..

jurra jesi i ti počel vjerovat u duhove nakon onog iz sonore?
ja ga uvijek stavim u neku riječ,ni ne znam drugačije
jurra jesi i ti počel vjerovat u duhove nakon onog iz sonore?

...vidi se da nikad nisi vidio duha...evo popi si jedan čaj da si razbistriš um i oko a ja odoh...

Dobar dan... Ima li ko živ?
Heh,vidim j a da se ovde svašta događalo dok me nije bilo.
No,dobro...idemo dalje za iste pare.
Pozz svoj ekipi,vidim da ste bili vredni jako.
Također i nešto novih gostiju,nadam se da ćete bit stalni.
I runda od mene,red je...
jel zna netko gdje ima za kupiti 140mm fanove sa ledicama?
jel zna netko gdje ima za kupiti 140mm fanove sa ledicama?

di ste društvo, evo mene s posla, idem nešto pist pa se javim....
Hola ljudi!, konačno petak i malo odmora preko vikenda.
ma da i sutra posa... nema odmora.....
Pozz svoj ekipi.Hehehehehe,ja sad doma do 25.6.Stari godišnji+slobodni dani od terena...ma,nakupilo se toga.