Moze i piva ali me nesto muci zgaravica pa sem mislil presec s alkoholom!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

e momci stvarno fala na piću...i cigaretama
Ok.Ok.Razumio.Neko je nesto pricao o zvjezdicama.A kako se zaradjuju zvjezdice tu?
Ok.Ok.Razumio.Neko je nesto pricao o zvjezdicama.A kako se zaradjuju zvjezdice tu?
Ožujsko je postalo najgore pivo u HR!!

haha ja nemam nijednu zvjezdicu
Dosao mi je poklon paket iz kanaan-a zbog uploadanja zokijevih filmova na youtube :
Imam pitanjce...Na racunalu imam instaliran win 98 i win XP professional. Sada bi instalirao jos jedan XP na posebni disk. Zanima me da li ce novi XP prepoznati stare windowse ?
Zvjezdica ili ne .Tu sam da se razonodim,da ponesto naucim a bogami mi se cini da cu na ovim forumima zavrsiti ubrzani tecaj daktilografije ha ha
dan svima, evo s posla, idem ručat pa se javim..
danas ću opet stavit na komp AC pa ću malo
ubijat ljude...
Dosao mi je poklon paket iz kanaan-a zbog uploadanja zokijevih filmova na youtube :

Bit ce da se u Hrvatskoj voda pokvarila,pa se ne moze napraviti ni dobra piva...
ajde ljudi pozz vas sve, moram ic
Decki evo castit cu pivom ako mi odgovorite ! Na racunalu imam instaliran win 98 i win XP professional. Sada bi instalirao jos jedan XP na posebni disk. Zanima me da li ce novi XP prepoznati stare windowse ?
Teoretski bi trebao jer bi to bila kao nadogradnja ali nisam siguran mozda ima netko iskusniji

Teoretski bi trebao jer bi to bila kao nadogradnja ali nisam siguran mozda ima netko iskusniji

...sad je tri sata, ti si se malo požuril...
Uh evo zaigrao sam bio malo GTA:SA multiplayer, baš je zakon
...sad je tri sata, ti si se malo požuril...
...ak' ostanemo bez konobara ima da se digneš ujutro u 6.00 da otvoriš kafić...znaći noćas nema lokanja
i nejdi niti slučajno opet u red po karte...