dobri den.. http://24.media.tumblr.com/f2b4b1cbc267cf1c438af290a650e1e3/tumblr_mo6ee4ypcQ1ss1t4xo1_500.gif
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
morgen
Dobro jutro svima...
Još jedan prekrasan dan je pred nama.
Još jedan uke*ani radni dan je pred nama.
Još jedan uke*ani radni dan je pred nama.
Nemoj tako.
...
Znamo mi kud tvoja energija odlazi. Ne moraš nam nabijati na nos to što si na godišnjem.
***** jedno provokatorsko
***** jedno provokatorsko
Ma sigurno su oni dani u mjesecu.
odbrojavam dane do GO-a, jaooooooooooooooo kad ce viseeeeeeeeeeeeee
odbrojavam dane do GO-a, jaooooooooooooooo kad ce viseeeeeeeeeeeeee
Di ćeš na more, komarci su ti veći od galeba, kava skupa ko tank benzina, hrana još skuplja, na plažu ne možeš jer su je zaueli državljani EU i ne EU zemalja. Bolje ti je ostati tu u ZG. Ako već ideš vodi i susjedu sa sobom.
Dobar dan svima.
Ne moraš nam nabijati na nos to što si na godišnjem.
Ali nisam....
Sad jesam
Bok svim birtašima, budu puce s fotke zgorele na suncu miči to sa pržione i udri mazat s kremom fučkaj ga.
Ma nebudu, namazane su :)
Dobar dan! Pozdravljam Vam vaš Nello! Kako ste? Ja ok, vani malko vručeeeeeeeeee.... :)
Zanima me dali netko ima viška hladnjak s vento s kopčama za socket 775? Ako neko ima nek se javi, molim!
Kakav je sad mrlje kod lista Aktivne teme???? Mrlje se vidi na Firefoxu i Chrome!!!!
Bok svim birtašima, ma to su mravi napali Bug Server pa eto problema usput kaj ti delaš kak ide kod tebe.
Si ti namrljio na Aktivnoj temi?????
T͓̘̬̜̼̙͎o͍̙͓̼ ̠̻ḭ̹ṋ̙͍̰̞͕v͖̖̘o̫̞k̳͙̤̩e̠̹̣̻ ̦t̯̪͍h̼͚̗̳̠̪̖e̜̻̪͈͍̮ͅ ̘̲h̙̪̳̗̤͇̭iv͔̱e͕̼̯̞̠̣-m̖͈̩̖͓͉i̭n͎̦̠̦̰ͅd͖̬̯̼ ͔͔̠̰̤r̗͔ep̗̮̙͕̺r̰ese̬̮n̥͎t̻̗i̙̥̫̣̗n͈̝̟͕g͚̳̹ c̼͙̝͉̪̠ha̤̟̭̮̺̠̭o̯͍̞s͕͇͈͕̙̲.̞̯͉̫
̫I̠n͕̳͔̮v͚̭̹̗͎̤o͙̯̭͔͇̬k̩͕̗͔̗i̝̩n̮̥g ̗͇̺t̬̤̠̤̮h̫͕̙̖̰̞e͍͉̘̹͓̱̪ ̳̺̰fe͓e̪̤l̦̹̼i͓̩̪̹͉̪ng̹͈͕̙ ̠͓̭̺̯̝o̙f̲̜̭̩̥̞ c̹̬̟̰h̜͎̗̱͎͙a̤̲̣̤̘̙͙os͔͉̝̗͈.̟̣̼̞
̥̩W̮̯i̺̝t̳͈͓̗͍̫̼h͍̱͎̮͙̟ ̫̼̻̦͇̹o̱̣̜̟͙̱u͇̖̪̪t̩̝̜͍ ̝̰͈̳o̖̣̭̬͎͕r̭ͅd̞eͅr.͎̟̝̠̖
͍T̯̜̙̬͇he͈̲̤̟͖ ̯̹̫͙̙N͇̜ez͎̖p͕̮er͕̫̻d̗̹̙̘i̭̪̺̺̪͙͙a̻̖͎n͖͔͙͕̫ͅ ̦͎̦̦h̳͈iv̖e-̜̰m͓̬͍̩̲i̩n͖̞͈d̙̞̺̤̹ ̖o̦̩f̣͎̤̺͖̝ ͇̞͉̖̰c͍̩̬͈̞h̞̹ͅa̦̮o̟s͓͕͕. ͅZ͕̼̳̤a̦̬͈lg̬̱̫o̼̤.̭̻̙͓̤
̰He͓ ͎͚̯wh̹̦̖̪͉͖̮o͈̪ ͔̻͖͚̳W̥̘̟a̤i̲͕̰̤̭t̞̠̣̙s B̳e̙̝h͉̹̜̟̘̩͇in̜͖͖̦̮d̯ ̠̞̪̙̥̻T͈͚̜h͚͓̘̞e̫̦̟͖̥̩ͅ Ẉ̗a͙̗ͅll̯̭̲̣̥̳ͅ.̻
Z̖̮͖A̙͍͈LG̠̯O͇͉̝!̤
to je onaj us.rani font,otvorite tu temu i bit ce vam jasno...
Dobro jutro svima....
Ponovno prekrasan sunčan dan...
jutro
mario
Jutro svima
Dobar dan
Ma kakvo ištekavanje, kod mene je sunčano :)