Koliki je kut između velike i male kazaljke kad je na digitalnom satu podne i kvarat?
Sedmodnevni crveni :)
Koliki je kut između velike i male kazaljke kad je na digitalnom satu podne i kvarat?
Dobra večer.
Večer ljudi.. Šta ima?? :)
Dobra večer svima....
jutro
uspio naci auto
Jutar.
Jutro!
.
Dobro jutro svima!
Jutro svima..Nemogu pronaći ultimativnu temu za Windows 7 probleme pa ako može link bio bih zahvalan..
Jutro! Ajmo življe malo
Zahvaljujem se...
Zahvaljujem se...
I što si odabrao probleme ili rješenje problema?
Zahvaljujem se...
I što si odabrao probleme ili rješenje problema?
Odabrao sam Windows 7 problemi a ova tema "Windows7 riješenje problem" to je za Linux...
Odabrao sam Windows 7 problemi a ova tema "Windows7 riješenje problem" to je za Linux...
Ne, to ti je rješenje problema vezanih uz Windows 7. Ako odabereš to više nećeš imati problema s Windows 7.
Ne, to ti je rješenje problema vezanih uz Windows 7. Ako odabereš to više nećeš imati problema s Windows 7.
Zašto piše linux...
Zašto piše linux...
Pa nakon instalacije Linuxa nema više problema (s Windowsima 7).
Zašto piše linux...
Pa nakon instalacije Linuxa nema više problema (s Windowsima 7).
Iso miki jel ti razumijes sta ja tebe pitam ,zašto bih ja koristio Linux umjesto "Windows 7" nepada mi napamet...I neznam samo što je toliko smiješno?..,.
morgen
Iso miki jel ti razumijes sta ja tebe pitam ,zašto bih ja koristio Linux umjesto "Windows 7" nepada mi napamet...I neznam samo što je toliko smiješno?..,.
Zašto ne bi?
morgen
Di si šime, ima li snijega kod tebe?
Zašto ne bi?
morgen
Vidi mario sam dizajn(izgled) mi se nesviđa na linuxu iskreno prekompliciran sustav za koristiti bar meni!..
Vidi mario sam dizajn(izgled) mi se nesviđa na linuxu iskreno prekompliciran sustav za koristiti bar meni!..
Izgled kojeg ti se ne sviđa, od ovih ponuđenih. Što se tiče kompliciranosti ako znaš instalirati i koristiti windowse znati ćeš i većinu linux distribucija. Sigurnost je nešto što Windowsi još dugo neće dostići.
ma jok, slabo rodio ove godine
ma jok, slabo rodio ove godine
'Oš kupit rabljenu lopatu, stara 6 godina, dobro očuvana, registracija do rujna 2013? Ima kasko.
Servus!
Koristi li netko mede8er?
Servus!
Koristi li netko mede8er?
Ja ne ali par kolega s posla da.
Hm, treba mi misljenje iz prve ruke o njemu kao uređaju, s cime su zadovoljni / nezadovoljni, koje su mu mane...
Ako ti nije bed da ih pitas pa mi javis...
Hm, treba mi misljenje iz prve ruke o njemu kao uređaju, s cime su zadovoljni / nezadovoljni, koje su mu mane...
Ako ti nije bed da ih pitas pa mi javis...
Prema onome što mi pričaju, uređaj je rols royce. Unutra imaju po 2 TB disk i Wi-Fi stick, prst u uho i pjevaj.