Jutro!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
any audio converter, formatfactory itd
Zahvaljujem. :)
G' Day.
Znate neku dobru stranicu sa događajima u Zagrebu.
Tu sam tjedan dana, a knjiga i laptop mi neće biti dovoljno, pa tražim što ima u metropoli.
Večer.
Tako ste aktivni da mogu već sad zaključat! :)
E nemožeš
OTVORENO!!!
Dobro
jutro
svima....
(fali smajlić s lopatom).
Jutro!
OTVORENO!!!
Dobro
jutro
svima....
(fali smajlić s lopatom).
jutro
mario opet krive tablete a
jutro
Ma kakvi, jutros kad sam u 6 sati izišao vani pomislih da sam teleportiran u prosinac. Pomislih da sam sjeo u frižider a ne u automobil, još se tresem od hladnoće (mada sjedim na radijatoru).
Dobro jutro. znali itko kako se ova crtica / pise na drugu stranu?
Alt Gr+Q (\)
jutro
Ma kakvi, jutros kad sam u 6 sati izišao vani pomislih da sam teleportiran u prosinac. Pomislih da sam sjeo u frižider a ne u automobil, još se tresem od hladnoće (mada sjedim na radijatoru).
znam kako ti je
jutros pokusam otvorit vrata od auta, ne ide, malo se pomaknu i nece dalje. reko, ok, gurnem ih i iudjem sa suvozaceve strane
na pola puta do posla, vozačeva vrata se sama otvorila :S
srića pa nisu skroz inače bi bilo veselo
bježi bjelo dj*bre dosta za ovu godinu
Alt Gr+Q (\)
Zhavaljujem se mladom gospodinu na brzom odgovoru..
znam kako ti je
jutros pokusam otvorit vrata od auta, ne ide, malo se pomaknu i nece dalje. reko, ok, gurnem ih i iudjem sa suvozaceve strane
na pola puta do posla, vozačeva vrata se sama otvorila :S
srića pa nisu skroz inače bi bilo veselo
bježi bjelo dj*bre dosta za ovu godinu
Pogledaj kroz prozor. Neznam jesam li u Schladmingu ili Zagrebu.
Zhavaljujem se mladom gospodinu na brzom odgovoru..
Istetoviraj si to na lijevu podlakticu.
Jutar.
Dobro jutro... Snijeg i dalje pada...... A sad čekam kavu da se odkuha voda...
e nisam još pogledao kroz prozor, tj. nisam još iz kreveta ustao, nadam se da me ne čeka preveliko iznenađenje vani.
Dobro jutro svima!
Poslusajte jednog Ukrajinca kako pjeva Ti si mi u krvi...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FhImVc0a7MM#!
e ovo je stvarno previse
e ovo je stvarno previse
Bok svim birtašima, ma to je sitnica od snješka u usporedbi s onih pola metra od prije. Uglavnom to če ionak za koji dan vrlo brzo nestat, s obzirom na prognozu i temperature sljedečih dana uživaj u snješku dok ga još ima fučkaj ga.
Pozdrav svima,kako nisam nasao temu tipa poklanjam/darujem, onda cu ovdje ostaviti koda za nagradnu igru iz Bug-a, ne želim trositi i ovo malo srece sto imam na te nagrade, pa tko prvi naleti njegov je:
9AXA7FF678
Dobar dan !
Upravo očistio snjeg, i prije par minuta mi je stiglo novo kučište, čak i ovaj dostavljač me pohvalio kak sam lijepo očistio
Dan ljudi.. Ovdje svako malo krene kiša..
Čekam cijeli dan paket iz TopShopa i ništa. Ako nije do sad, vjerojatno danas neće ni doć..

Koliki je kut između velike i male kazaljke kad je na digitalnom satu podne i kvarat?
Koliki je kut između velike i male kazaljke kad je na digitalnom satu podne i kvarat?
84 stepena i frtalj, zašto?
84 stepena i frtalj, zašto?
S tobom sam to već raspravio i došli smo do zaključka da čekamo službeni odgovor.