Dobar jutar.
Dobar dan...Meni je vec odavno dan
Dobar jutar.
Dobar jutar.
Onda laku noć
Dan!
uglavnom zima je, neki sjeverac ili nešto između, ne izlazim više van (-:
Ja baš mislio častiti, ali pošto više ne izlaziš van... onda ništa
btw dobra ti je ona formula, nisam bio aktivan gotovo mjesec dana pa sam sa 26-e stranice
došao na 23-u, samo nikak' da se riješim onog dosadnog nlo-a, u stopu me prati... (-:
nema palacinki jedino ak ti mario spremis turu evo me negdje u priiip .. khmm khmm jos malo pa karlovac :)) i tko kuha kavu?
nema palacinki jedino ak ti mario spremis turu evo me negdje u priiip .. khmm khmm jos malo pa karlovac :)) i tko kuha kavu?
taman skuha
taman skuha
onda z njom u termosicu i na kolodvor :)
Pozdrav, ja sam pomalo i zaboravio da sam nekada bio vrlo aktivan ovdje, jbg poso, škola gotova, prošla me zaluđenost kompjuterskim komponentama. I miss you guys
Vidim ekipa se dosta promjenila
Pozdrav, ja sam pomalo i zaboravio da sam nekada bio vrlo aktivan ovdje, jbg poso, škola gotova, prošla me zaluđenost kompjuterskim komponentama. I miss you guys
Oho :P Pa čime se sada baviš? :D
I pozdrav svima.
Oho :P Pa čime se sada baviš? :D
I pozdrav svima.
Prebacio sam se u turizam
A od hobija više se igram s autima nego s računalima, to valjda dođe s godinama haha
Jer sam dobio posao kao konobar hahaha
to je ustvari žalosno, al takva nam je i država, a bolje išta nego ništa
aj kad me dugo nije bilo da vas poćastim
i nešta za popit
Bok svim birtašima, znači zabušavaš jel zato i imaš tolko žutanjaka vezano za zabušavanje kolko vidim fučkaj ga.
A nije se baš promjenila previše, ovi prijašnji pijanci piju po skrivečki na forumu a mi ostali do radimo javno i ne sramimo se kaj drugo.
On se prebacio na turizam, a ti se stalno prebacuješ sa cure na curu kolko vidim po tvom avataru jel.
On se prebacio na turizam, a ti se stalno prebacuješ sa cure na curu kolko vidim po tvom avataru jel.
i ja se prebacujem s cure na curu
no no pa tak i ja, viš kak se razumijemo
Večer...:)
jel ovo novo(jel prije pisalo tko je napisao zadnju poruku )
il sam ja 2 godine ćorav?
mislim da je oko godinu dana coravosti u pitanju
moram kod okulista
to su 'aktivne teme' odnosno ' teme u kojima sudjelujem' i tu se ništ' nije mjenjalo od kak' sam na forumu (-:
btw dobra ti je ona formula, nisam bio aktivan gotovo mjesec dana pa sam sa 26-e stranice
došao na 23-u, samo nikak' da se riješim onog dosadnog nlo-a, u stopu me prati... (-:
Ja sam na 14. stranici
Ja sam na 14. stranici
Večer svima.
@Jurra a kaj ja tebe pratim? Neznam ko je stavio da pratim tebe.
@Ivan dobro veče ti želim.
nije ti baš za pohvalu, na forumu si svaki dan, ali je dovoljno za platit pivo :p
Večer