Dan!
Evo i kod mene lijepo sunčano
Dan!
Evo i kod mene lijepo sunčano
Kod mene je 9° i hladno mi je.
Ja sam najsretniji kad su ekstremne temperature u ljeti. Nema mi bolje od toga.
Žena ga jadnoga sterala na pripremu gredica za proljetnu sjetvu peršina, blitve, kelja i korabice...
Mario,mislin da ti znaš radit u sketchupu....Imam model (trava 5x5m) koju bih htio iskoristiti za podlogu oko objekta...Ima li neko drugo rješenje osim slaganja više modela jedan do drugog?Problem je što se radi o 3d modelu,a ne o materijalu...
Žena ga jadnoga sterala na pripremu gredica za proljetnu sjetvu peršina, blitve, kelja i korabice...
Sad sama na pripremama za iduću zimu. Proljetne pripreme su najbitniji dio (koa kod skijaša). Imam jednu oveću hrpu snijega (ostalo od prethodnih čiščenja) pa prebacujem s lijeva na desno i obratno. Treba biti spreman kada iduće zime zapada.
Mario,mislin da ti znaš radit u sketchupu....Imam model (trava 5x5m) koju bih htio iskoristiti za podlogu oko objekta...Ima li neko drugo rješenje osim slaganja više modela jedan do drugog?Problem je što se radi o 3d modelu,a ne o materijalu...
Ne koristim sketchup, to ti je više alat za amatere i "umjetnike". Načelno svaki model možeš uvući u drugi i multiplicirati ga koliko želiš puta. Multiplikacija može biti ručna ili automatska. Jedini catch je da alat s kojim radiš podržava format modela kojeg želiš uvući.
Dobar dan svima. Di ste bili sinoć u nespavalicama kad smo puštali dobru mjuzu?
Fuck -.- Ovo govno nemože pokrenit ni sketchup a kamoli auto cad,pa sam prisiljen radit u ovom...A šta se mjuze tiče,dire straits uvjek svira ;)
Fuck -.- Ovo govno nemože pokrenit ni sketchup a kamoli auto cad,pa sam prisiljen radit u ovom...A šta se mjuze tiče,dire straits uvjek svira ;)
Koju konfiguraciju imaš? AutoCAD se može poprilično fino tjerati i na slabijim konfiguracijama (ja sam na Asus EEEPC-u s atomom vozio AutoCAD 2010 s malo napora ali je radilo).
Konfa je Intel Dual core 4300 1.8ghz,Nvidia GeForce 8400gs,1 gb DDR2 Kingston,80gb HDD od čega je 25 windows,MS400W,Asus P5PL2
Konfa je Intel Dual core 4300 1.8ghz,Nvidia GeForce 8400gs,1 gb DDR2 Kingston,80gb HDD od čega je 25 windows,MS400W,Asus P5PL2
Windows XP ili 7?
XP naravno xD Da je win7 bilo bi još gore...
XP naravno xD Da je win7 bilo bi još gore...
AutoCAD 2013 bi trebao raditi kako spada na tvojoj konfi. Ako on šteka probaj s verzijom 2008 ali imaš malo slabiju podršku za 3D.
Omogući PP.
Ma dobijam novu kantu za 2 mj....
Ma dobijam novu kantu za 2 mj....
Kako god hoćeš.
Dobar dan svima. Di ste bili sinoć u nespavalicama kad smo puštali dobru mjuzu?
Nisu svi odspavali popodne pa onda dugo u noć ostali budni, bacilo nas od radnog tjedna.
Nisu svi odspavali popodne pa onda dugo u noć ostali budni, bacilo nas od radnog tjedna.
U prosjeku spavam 4,5 do 5 sati dnevno (ako dremuckanje na poslu ne računamo pod spavanje).
Sjećam se kad sam se zabavljao u SketchUp-u prije par godina dok sam još imao 256MB RAM-a i P4 sa Northwood jezgrom na 2.8GHz. Brzo bi počelo štekati zbog manjka RAM-a, mislim da sam uspio složiti kuću sa jednostavnim interijerom prije nego je počelo zezati.
Sjećam se kad sam se zabavljao u SketchUp-u prije par godina dok sam još imao 256MB RAM-a i P4 sa Northwood jezgrom na 2.8GHz. Brzo bi počelo štekati zbog manjka RAM-a, mislim da sam uspio složiti kuću sa jednostavnim interijerom prije nego je počelo zezati.
meni s 1gb slabo ide...Vjerojatno je zbog proca...I ja sam starome uzeo nacrt od nove kuće i udri,za 12 sati sve je u mm bilo točno i sad će prema tome nastavit gradnju :D
Otvoreno!
Dobro jutro/dan...
Zatvoreno! hehehehe šalim se. Dobro Vam jutro!!!!
Lipi dan danas. Jutro svima.
Dobri dan...
Dan!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/56527528/1/777420138/ najbolje je igrat dok je ekipa još pod alkoholom
onda ne ispadneš toliki noob
Jel zna netko kakav program za otklanjanje šuma u audio zapisu?pretvaram ploče iz analognog u digital i yebeno se čuje šum....
ono kad se najedes kao djubre pa ti se nista ne da a moras radit
e da oce lopata sama do ruke doci
Pozdrav.
Može brzinska procjena?
FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar...
Dalmacijoooooooo