13.2.1911-13.2.2013 <3 If you know what I mean..
Koliko ćete još dogurati?
kakvo vam je finacijsko stanje, nećete još dugo brojati
S obzirom da smo duplo (možda i više) stariji od vas...You should shut up
13.2.1911-13.2.2013 <3 If you know what I mean..
Koliko ćete još dogurati?
kakvo vam je finacijsko stanje, nećete još dugo brojati
pa dobar dan...eh na fejsu našla nešto,evoo vam linkić pošto je sutra valentinovo paa.... http://www.lovebox.hr/index.php/default/naslovna-proizvodi/gacice.html
pa dobar dan...eh na fejsu našla nešto,evoo vam linkić pošto je sutra valentinovo paa.... http://www.lovebox.hr/index.php/default/naslovna-proizvodi/gacice.html
Skupo. U ovom slučaju je ipak bolje ništa nego išta.
Skupo. U ovom slučaju je ipak bolje ništa nego išta.
pa potraži nešto jeftinije ebemu,nemoj odma skupo..bolje je al moraš curi neš pokloniti ..jel..
pa potraži nešto jeftinije ebemu,nemoj odma skupo..bolje je al moraš curi neš pokloniti ..jel..
samo kutiju,,pfff.....
Đabe dedi što je duplo stariji, kad mu se smrtovnica več printa
Inače, whisper, lijep poklončić
Večer ekipa.
Sretan rodjendan Hajduku.
Večer!
Koje sreće imam... Prvi put sam prodao nešto preko oglasnika(LG Optimus 2X) koji je u početku bio dosta problematičan, ali zadnjih nekoliko mjeseci poslje updatea softvera je radio zbilja savršeno, pošaljem ga tipu i drugi dan ima iste probleme kao ja sa starim softverom samo još gore. Glup osjećaj, stvarno je radio dobro mjesecima, a opet se osjećam krivim
Večer!
Koje sreće imam... Prvi put sam prodao nešto preko oglasnika(LG Optimus 2X) koji je u početku bio dosta problematičan, ali zadnjih nekoliko mjeseci poslje updatea softvera je radio zbilja savršeno, pošaljem ga tipu i drugi dan ima iste probleme kao ja sa starim softverom samo još gore. Glup osjećaj, stvarno je radio dobro mjesecima, a opet se osjećam krivim
mobitel te voli i ne moze bez tebe pa se "pokvario" u tuđim rukama
Jutro!
Još malo pa vikend
U kojem smislu divlja?
Wackers ti je pržionica u Frankfurtu, imaju i svoje kavane. Dobio sam ju iz njemačke, ova moja je konkretno mješavina nekakva, uglavnom prefino nešto, cijeli stan miriše kad ju skuham.
Jutro.
U kojem smislu divlja?
Wackers ti je pržionica u Frankfurtu, imaju i svoje kavane. Dobio sam ju iz njemačke, ova moja je konkretno mješavina nekakva, uglavnom prefino nešto, cijeli stan miriše kad ju skuham.
Jutro i tebi. Jel ti je ostao još pokoji poklona od tebe?
Edit: Da, kava iz njemačke puno bolja od našeg.
I to je točno kad se kuha kava onda ono mirišeeeeeeee.
A naša kava sve lošija, gube miris samo na pakiranja a nema mirisa kad zakuha kava.
Skužio sam zašto, a gle ak nekima istekla trajanje oni povlače i vračaju proizvađaću o šta mislite šta rade sa starim mljevena kava?
Mješaju novu i staru pa zato prodaju kao novo. LOOOL.
Treba sam kupit kava u zrnu i onda samljenit mlinca za kavu. :)
E jutro, sretan dan zaljubljenih, šta ste kupili svojim odabranicama, ili šta u odabranice dobile od nas muškaraca?
Ili šta ste kupili svom kompu za valentinovo.
Dobar dan ljudi.
Jel skužio netko da je p0rn hub premium free danas ?
Fuck yeah, idem po maramice.
E jutro, sretan dan zaljubljenih, šta ste kupili svojim odabranicama, ili šta u odabranice dobile od nas muškaraca?
Ili šta ste kupili svom kompu za valentinovo.
Dobio je kabel za pojačalo i čitač kartica
Dečki, molio bi da Vas pitat jel imate usb data kabel za samsung E250? Ako ih netko ima neka se javi, hvala.
Forget it :)
Ne stavljajte takve stvari po forumu!
Ne stavljajte takve stvari po forumu!
Oops, bio sam prebrz na okidaču. Isprika, evo može i karton, neću se buniti.
Dobra večer, jeste skinuli dovoljno?
samo ubuduće linkovi na PP :)