jutro...
opet lopatanje
jutro...
opet lopatanje
XXX ako ti se toliko svidja dodjes kod mene to riješiti?
Dobro jutro!!!!
XXX ako ti se toliko svidja dodjes kod mene to riješiti?
Evo krenuo već :)
dobro jutro ekipa..najbolje da se svi nađete na jednom mjestu,popijete kuhane rakije i onda krenete redom,kod marija očistite pa rakija,pa kod šime pa rakija,pa kod xxx pa rakija,pa kod nela pa rakija...
dobro jutro ekipa..najbolje da se svi nađete na jednom mjestu,popijete kuhane rakije i onda krenete redom,kod marija očistite pa rakija,pa kod šime pa rakija,pa kod xxx pa rakija,pa kod nela pa rakija...
Ajme pa di spala s neba a? Ma jok slab snijega kod mene a ima tek 5 cm. Tak da netreba lopatanje, a što se tiće kod rakijanja bude lik suviše pijan i pogrešno će lopatat ko zna koji smjerom krene...
Dobar dan svima, dosao iz skole i sad se nalopatao. Sta ima kod vas?
Dobar dan svima, dosao iz skole i sad se nalopatao. Sta ima kod vas?
Dan i tebi, evo došo s kukuruzane, odrunjen kukuruzi, sad se odmaram dok kuha kavu a kad kava bude popijenam slijedi čišćenje kukuruza tj kukuruz drpam na sito i nečistoća izbacuje a očišćeni ide u vrećama. Kasnije ide na vaganje, obilježavanje kilažu i slaganje vreće na paletama i onda bi bio The end za posao. Konačno.
Jutro radni narode
Ma jok kakvi radni narode, pa burze su pune ne lagati i još uz takvo teško laganje srčeš kafu i boli te đon od suseda jel.
Bok svim birtašima, kakva te lopata spopala pa to se nema kaj nit čistit s obzirom kolko je sniga zapalo fučkaj ga.
znači izmišljaju da ima snjega,kukaju bzvze..nek si im rekao..
Ma kakav snijeg, možeš u grad u kratkim rukavima. :P
Whisper idemo u Supernovu u šoping? :)
Ma kakav snijeg, možeš u grad u kratkim rukavima. :P
Whisper idemo u Supernovu u šoping? :)
može!!! nema gužve samo ponesi novčanik..ja mogu dugo šopingirati :))) otvorit će samo za mene.. samo ponesemo gumene čižmeke :)))
Dobar dan :P
Pozdrav
Trebam malu pomoć.
Danas mi je čiko iz t-coma zamijenio router(stari se često restartirao-istekao mu vijek trajanja) za nekakav adb, naravno nije uključio wifi, niti je ostavio kutiju, upute, niti bilokakav papirić na kojem piše username i šifra.
Svašta sam već isprobavao(user, 0000, admin i ostale fore).
Dali netko ima neku ideju koja bi šifra mogla biti?
Hvala
Pozdrav
Trebam malu pomoć.
Danas mi je čiko iz t-coma zamijenio router(stari se često restartirao-istekao mu vijek trajanja) za nekakav adb, naravno nije uključio wifi, niti je ostavio kutiju, upute, niti bilokakav papirić na kojem piše username i šifra.
Hvala
Probaj pod naziv rutera i guglaš za postavke.
Pozdrav
Trebam malu pomoć.
Hvala
Okreni router i pogledaj na donjoj strani.
Pozdrav
Trebam malu pomoć.
Hvala
Počni odavde: KLIK
Probaj pod naziv rutera i guglaš za postavke.
Već pola sata tražim
Evo slike jedine naljepnice koja je na njemu:
Počni odavde: KLIK
Nije naveden tu.
Zvao tehničku podršku maloprije.
Username: user
Password: SN broj
I tako ja se pozdravim sa čovjekom i poklopim.
Upisujem taj SN broj, ali ima crticu u sredini, upišem bez nje neće, upišem prvi dio, neće, drugi, neće.
Što da sad radim? Izgleda da ću opet morat zvat.
Zvao tehničku podršku maloprije.
Username: user
Password: SN broj
I tako ja se pozdravim sa čovjekom i poklopim.
Upisujem taj SN broj, ali ima crticu u sredini, upišem bez nje neće, upišem prvi dio, neće, drugi, neće.
Na gigabyte stranici moraš upisati i "sn" kad provjeravaš jamstvo.
Recim "sn345791423r5i143jhrč3" ako si shvatio
Ma jok kakvi radni narode, pa burze su pune ne lagati i još uz takvo teško laganje srčeš kafu i boli te đon od suseda jel.
Da sam napisao neradnici, onda bi se opet uvrijedili
Večer!
Na gigabyte stranici moraš upisati i "sn" kad provjeravaš jamstvo.
Recim "sn345791423r5i143jhrč3" ako si shvatio
Kužim, ali neće.
Sutra ću ih zvati, više nemam živaca.
Večer :)
Nemojte mi ovdje s oglasima, pa neću valjda u bircu dijelit kartone? -.-
Pa nije to crtica
To je veliko slovo I.
Pa nije to crtica
To je veliko slovo I.
Bojim se da je to malo L xD
Bojim se da je to malo L xD
Nije.
malo promatraj I,l,|