Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.188.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Znao sam da si obozavatelj sapunica i slicnoga :)
CARPE DIEM
15 godina
simeparanoja kaže...

Ma ja ti više volim puno pričati i komentirati. A i tebe ću hvaliti na sav glas, tako da mislim da sam zaslužio barem taj pršut i pivo.{#}

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
Naravno da jesi ;)
CARPE DIEM
12 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Recimo da sad neko sazna moju IP aderesu (ne policija neg neki prosjecni korisnik). Jel on moze saznat nes o meni na temelju IP adrese?

Ne.Mislim da to može samo operater,na zahtjev policije...al dok oni podnesu zahtjev,tu IP adresu će dobit neka baba :D Večer...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 12:00 (7kunac).
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Večer svima. Uf kakav dan imao. Eto par dana sam runio kukuruz, očišćen i spremao u vrećama te sam vagao i poslagao na paletama. 

Dok sam radio na poslove, mama me zove i kaže mi došo ti je poštar i da mene treba, odem ja do njega, poštar je donio paket s što sam naručio mob s njuškala za 50kn i šokirao sam za cijenu za poštarinu 162kn!!! A kako nisam htio to primit paket i ja kažem poštaru neka vrati pošiljaocu jer ovaj lik reko da će samo koštat 50kn a kud baš 162kn??? I razmišljao sam nikad više kupit preko njujškala a najbolje je da odem kod lika da vidim jel oke i sigurno kupim. A ovako da padneš u šok i nevjerica.  

Nenad
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
simeparanoja kaže...

Ma ja ti više volim puno pričati i komentirati. A i tebe ću hvaliti na sav glas, tako da mislim da sam zaslužio barem taj pršut i pivo.{#}

Mario,jesi uspio napravit PC od onog MaxTV prijemnika?

14 godina

Dobra večer...{#}

13 godina
neaktivan

Dobro vece....{#}

Errando discimus...Disce parvo esse contentus....Qualis vita, finis ita
17 godina
neaktivan

Večer! :)

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
16 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Jutar! Uh jel ćekaš da te neko ljubi? {#}

Nenad
17 godina
Nello kaže...

Večer svima. Uf kakav dan imao. Eto par dana sam runio kukuruz, očišćen i spremao u vrećama te sam vagao i poslagao na paletama. 

Dok sam radio na poslove, mama me zove i kaže mi došo ti je poštar i da mene treba, odem ja do njega, poštar je donio paket s što sam naručio mob s njuškala za 50kn i šokirao sam za cijenu za poštarinu 162kn!!! A kako nisam htio to primit paket i ja kažem poštaru neka vrati pošiljaocu jer ovaj lik reko da će samo koštat 50kn a kud baš 162kn??? I razmišljao sam nikad više kupit preko njujškala a najbolje je da odem kod lika da vidim jel oke i sigurno kupim. A ovako da padneš u šok i nevjerica.  

Bok svim birtašima, kak tolka poštarina sunce mu žarko ako si dobil samo Mobitel pa od kuda je to poslano iz Turske.Poštarina se plača prema težini paketa, i normalno ako je nešto dalje onda košta malo više to ide po zonama u Hrvatskoj kaj drugo. No 160kn poštarine za mobitel, a to nije niti jedna kila  paketa po težini tu nekaj gadno smrdi fučkaj ga.Izlanuo se{#}

anshika05 kaže...

Čaj?Smijeh

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
neaktivan
rambox kaže...
Nello kaže...

Bok svim birtašima, kak tolka poštarina sunce mu žarko ako si dobil samo Mobitel pa od kuda je to poslano iz Turske.Poštarina se plača prema težini paketa, i normalno ako je nešto dalje onda košta malo više to ide po zonama u Hrvatskoj kaj drugo. No 160kn poštarine za mobitel, a to nije niti jedna kila  paketa po težini tu nekaj gadno smrdi fučkaj ga.Izlanuo se{#}

anshika05 kaže...

Čaj?Smijeh

Evo ga rambo

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 20:42 (7kunac).
15 godina
7kunac kaže...

Mario,jesi uspio napravit PC od onog MaxTV prijemnika?

Bilo je nekih poteškoća objektivne i subjektivne naravi, pa sam taj projekt stavio na led neko vrijeme a poslije me satrale obaveze (posao) i dječje aktivnosti.

BTW: Dobro večer svima....

14 godina
protjeran
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Nello kaže...

anshika05 kaže...

Čaj?Smijeh

Ma, lik je reko da košta 50kn a mob je vairy touch 2 jer mob poluispravan (razbita displey) a tač ok, pošto ja imam dijelovi da  ja to složim. A vidio sam nalijepnicu  otkupnina da piše 64kn neš sitno a pošta stavila 162kn. I naravno da sam to odbio, a  paket je iz Zagreba. 

Sigurno je da lik nije platio poštarinu i da je poslao Hp expressom. 

Nenad
16 godina
neaktivan

šta ste svi zaspali?

ok znam da mario gleda sulejmana, al da je birc prazan...

CARPE DIEM
12 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

šta ste svi zaspali?

Drži antenu i šuti  {#}

16 godina
neaktivan
7kunac kaže...
simeparanoja kaže...

šta ste svi zaspali?

Drži antenu i šuti {#}

šta i ti vataš priko moje antene a? {#}

CARPE DIEM
15 godina
simeparanoja kaže...

šta ste svi zaspali?

Dobar ti je pršut, mogao si još koje pivo ohladiti.Smijeh

12 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
7kunac kaže...
simeparanoja kaže...

šta ste svi zaspali?

Drži antenu i šuti  {#}

šta i ti vataš priko moje antene a?  {#}

Vidi ga.. gubi mi se signal dok tipkaš  {#}

16 godina
neaktivan
Moooooooooooorgeeeeeeeen
CARPE DIEM
16 godina

Jutro! {#}

www.arcadiaonline.org
14 godina
Jutro. :)
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina

Jutro ljudi! Danas najavljuju relativno sunčani dan i onda opet 7 dana kaosa, kiše, magle i Mordora. Inače, može li koji komentar na ovaj item s E-Baya? On se šteka standardno u SATA port, ali kako može jedan port sprovoditi adekvatno 5 različitih uređaja? Također u opisu piše da je SATA 1

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
16 godina
moderator
kuleee kaže...

Inače, može li koji komentar na ovaj item s E-Baya? On se šteka standardno u SATA port, ali kako može jedan port sprovoditi adekvatno 5 različitih uređaja? Također u opisu piše da je SATA 1

ti izgleda ne shvaćaš da je to kabel za napajanje sata uređaja...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina

{#} oops. Previše sam se zaokupirao činjenicom da mi je to novo i nemoguće, da nisam obraćao pozornost na najočitije stvari

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
16 godina
moderator

kod SATA je jednostavno:

1 port - 1 kabel - 1 uređaj

u nedostatku portova na matičnoj postoje PCI i PCI-E kartice sa SATA kontrolerima

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan

jutro..xxx nemoj da vičeš...rano je...{#} a di je...kava???

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
16 godina
moderator
whisper2311 kaže...

jutro..xxx nemoj da vičeš...rano je...{#} a di je...kava???

ha? ko viče?

kave nema, nismo uveli fiskalnu blagajnu...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice