Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.186.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
14 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

pa niš,ja sam spavala..cjelu noć.. :)) snovi me izmorili,pa onda evo ručak i tako..bilo bi bolje da sam bila vani,bar bi znala zašto sam umorna..jel..{#}

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
17 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Tiby kaže...
anshika05 kaže...

Jučer i prekjučer - bila vani...pa vikend je! {#}

Normalno, a sutra bude bilo zakaj ja mrzim ponedelek i cijeli svijet oko sebe bliže i dalje...{#}

Ne, ne, ne...pa ja se vesela probudim nakon izlaska. {#}

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
14 godina

O da i ja sam se jutros probudio sretan, sinoć je draga skužila kako na dvije vrećice pudinga od čokolade u srijedu istiće rok pa su se zdjelice popunile, tko sretniji od mene...{#}

17 godina
neaktivan
Tiby kaže...

O da i ja sam se jutros probudio sretan, sinoć je draga skužila kako na dvije vrećice pudinga od čokolade u srijedu istiće rok pa su se zdjelice popunile, tko sretniji od mene...{#}

hahahah bravo {#}

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
14 godina
neaktivan
Tiby kaže...

aaahahahaah..moji jednu vrečicu pudinga ogledavaju več tjednima a ja svaki put uspijem izmisliti nešto da ga ne motram kuhati..{#}..bože..skoro da ne vidim razliku između mojih klinaca i tebe tiby{#}

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
16 godina
neaktivan

djeste raja {#}

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 12:58 (simeparanoja).
14 godina
whisper2311 kaže...

aaahahahaah..moji jednu vrečicu pudinga ogledavaju več tjednima a ja svaki put uspijem izmisliti nešto da ga ne motram kuhati..{#}..bože..skoro da ne vidim razliku između mojih klinaca i tebe tiby{#}

A gle ja sam samo stariji, viši i teži a u duši umiljati klinac koji je zadovoljan s malim... (mislim na stvari, prostaci jedni)  {#}

@šime kako oke?{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 13:01 (Tiby).
14 godina
neaktivan
Tiby kaže...
whisper2311 kaže...

A gle ja sam samo stariji, viši i teži a u duši umiljati klinac koji je zadovoljan s malim... (mislim na stvari, prostaci jedni) {#}

@šime kako oke?{#}

ma je,je,,vjerujemo ti,,uostalom nebih niti pomislila da ti nisi rekao..dakle..jesi smlatio taj puding ili još moraš čekati?

14 godina

whisperice popodne popodne kad se ručak malo slegne onako za gušt koju zdjelicu...{#}

16 godina
neaktivan
Tiby kaže...

@šime kako oke?{#}

fa*k koliko čistim po stanu i sredjujem za bebu ispa sam iz priče

zašto oke?

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 13:08 (simeparanoja).
14 godina
simeparanoja kaže...

zašto oke?

Pa ono novi TV, sigurno si malo noćas uživao u novim bojama možda su pocrvenile od gledanja...{#}

14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Tiby kaže...

@šime kako oke?{#}

zašto oke?

hehe,šime..hoće to hoće...pa kad je termin??kad već spremaš i sređivaš..

16 godina
neaktivan

@whisper 4 misec, ma gazde ostavile svašta svoje pa malo "bacam" čistim itd

@tiby poslao zenu sinoc leci oko 23h a ja do 3 {#} samo sta sam danas pospan al ok to je kao trening

CARPE DIEM
17 godina
Ivan M. kaže...

Jutro! {#}

Bok svim birtašima, hm samo kava a di su nekakvi hrustavci da zubima ne bude dosadno jel.Izlanuo se

Jurra kaže...

jutro, nije da nisam mogao naći bolje mjesto za odmor, ali jbg...

Kaj delaš na krovu sigurno sa dalekozorom škicaš susedu jel fučkaj ga.Nevinašce

anshika05 kaže...

Dobar daaan! 

Coffee? {#}

Može i kofi ali tu imamo i čaj kaj ne.Smijeh

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
neaktivan

ma..najbolje spavati sad...{#}

16 godina
neaktivan

a jesam se ismija sad hahahaha

šta me čeka {#}

CARPE DIEM
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

a jesam se ismija sad hahahaha

šta me čeka {#}

pa to ti je kod mene hit,svi đuskaju kad pustim,od najstarijeg do ovog pelenaša..ritam je bitan,polude na to,,a nebi vjerovao tako mali koliko ritma imaju,svaki takt pogađaju..{#}

16 godina
neaktivan

ne možeš virovati kako je zarazna, evo i žena i ja pjevušimo već po ure {#}

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Kaj delaš na krovu sigurno sa dalekozorom škicaš susedu jel fučkaj ga.Nevinašce

priznajem da slika tak' djeluje, al' nisam na krovu i nije to moj kvart pa nema ni susede (-:

kaos
14 godina
neaktivan

uz tu ide i ova 

,,i još maca... {#}

14 godina

Bože...{#}

I onda se na kraju čudom čudimo...

15 godina
neaktivan

{#} vecer narode

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
14 godina

Večer.

Jel se ikome još dogadja da mu se u Chromeu stalno 'crasha' Shockwave Flash Player ?

To mi nebi uopće bilo čudno, ali mi se crasha najmanje jednom u nekih sat vremena.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
Tomek.Klc kaže...

Večer.

Jel se ikome još dogadja da mu se u Chromeu stalno 'crasha' Shockwave Flash Player ?

To mi nebi uopće bilo čudno, ali mi se crasha najmanje jednom u nekih sat vremena.

Obično je topokazatelj da trebaš formatirati C disk i izbrisati sve podatke s podatkovnih diskova. Nakon toga Instaliraj Gentoo.

BTW: Dobra večer svima...

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Večer.

Je,meni u operi...isto tako ne mogu gledat bug tv....

15 godina
7kunac kaže...

Je,meni u operi...isto tako ne mogu gledat bug tv....

I za Operu vrijedi ovošto sam pisao u prethodnom postu.

14 godina

@Mario

Ti si baš čovjek od pomoći. ;)

@7kunac

To mi se počelo dogadjat prije 2 dana, i svakih sat vremena il pola sata se uredno crasha.

A iz Opere me svakih 10 minuta samo izbaci na desktop.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

@Mario

Ti si baš čovjek od pomoći. ;)

@7kunac

To mi se počelo dogadjat prije 2 dana, i svakih sat vremena il pola sata se uredno crasha.

A iz Opere me svakih 10 minuta samo izbaci na desktop.

Mene živcira što moran gledat bug tv na YT,kad gledam na BOL-u,preskače mi pola...skeniraj viruse..

12 godina
neaktivan

Nema to veze s diskom...Tako mi je bilo i prije formatiranja i tih pydarija :D

15 godina

Dečki ja koristim Ubuntu i nemam nikakvih problema s flashom. A kažu da je Adobe napustio podršku za Linux. Zbog toga lijepo u ručice jedan USB stick od 8 GB i instalirajte Linux i zaboravite na probleme dok surfate.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice