uzeo napokon tv, daljinski je smartphone (original sam sakrio a od starog tv-a cu uokviriti) tako da ako ode tv ode i iphone
Sutra ujutro budu krvave oći...
uzeo napokon tv, daljinski je smartphone (original sam sakrio a od starog tv-a cu uokviriti) tako da ako ode tv ode i iphone
Sutra ujutro budu krvave oći...
Koji tv je u pitanju?
danas je dan blesavih postova izgleda xD
pa ne smijem se ni maknut od kompa, isti tren je hrpa gluposti na forumu...
Navali narode dok nema ramboxa.
Ma fućkaj ga, uvijek je on tu negdje.
Kasno reagiraš fučkaj ga jel, ja sam one gore palačinke sa srednje fotke i one sa zadnje fotke več smazal. Ove gole i neatraktivne palačinke na prvoj fotki to nek drugi počiste i nema frke.
Rambo pa sve si već slistio evo sad došao i nema ni jedne jedine...
X- južina je izgleda...
Onaj s chipom što dere cd-e taj je zakon...
ljudi moji u šoku sam... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I3GfATG4DpE
Vecer narode, nabrzake pitanjce jedno. Frendu vec lagano crkavaju zvucnici, pa koji bi bili neki 2.1 do 200-250 kn da ih zamjeni? Da ih se moze nabavit tu u Osijeku.
za to lovu nešto ovakvo
Jutro ekipa!!vamo ko da ce smak svijeta , crno nebo,kisa,jugo,bura haha nadam se da je u ostalim djelovima zemlje suncano
jutro...valjda neće snijeg ovdje...
Jutro ekipa!!vamo ko da ce smak svijeta , crno nebo,kisa,jugo,bura haha nadam se da je u ostalim djelovima zemlje suncano
jutro...valjda neće snijeg ovdje...
Dobro jutro...
Kod mene samo oblačno.
E da moj stari mob samsung SGH-E250 on se sam zaključao i piše : Smrznut telefon i traši 8 cifre da otključa. I sam uspio otključat. Hehe radio na čudan način .
Jutro!
Jutro i tebi
jutro, nije da nisam mogao naći bolje mjesto za odmor, ali jbg...
Jutro i tebi.
Dobar dan...
Dobar daaan!
Coffee?
nevalja tribaju 2 takve..
Coffee?
Nadam se kako je ova ok?
mogao si mi nacrtat srčeko ili cvijetić na kavi.
Možda cijeli hajmper???
Kog vraga ste radile noćas!!??
@hika pa tko bi vas dvije zadovoljio i s ovom malom kaficom vi nezadovoljne.
Možda cijeli hajmper???
Kog vraga ste radile noćas!!??
Jučer i prekjučer - bila vani...pa vikend je!
Jučer i prekjučer - bila vani...pa vikend je!
Normalno, a sutra bude bilo zakaj ja mrzim ponedelek i cijeli svijet oko sebe bliže i dalje...