ma što??naspavan si??..el ima ko gotove kave??il bar od jutros..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kave nema,sve sam popio sta je bilo

da vikend,,nevolim vikende,,btw jel bu netko išao na ovo http://www.fightsite.hr/k1-boks/krenula-prodaja-ulaznica-za-k-1-grand-prix-finale
da vikend,,nevolim vikende,,btw jel bu netko išao na ovo http://www.fightsite.hr/k1-boks/krenula-prodaja-ulaznica-za-k-1-grand-prix-finale
Ako budem uspio srediti karte na parteru, ili bar tribini dolje, možda se i ode
Ovako, 500kn za dvije ulaznice
Ako budem uspio srediti karte na parteru, ili bar tribini dolje, možda se i ode
Ovako, 500kn za dvije ulaznice
aaaa srediti veliš...to nebi bilo loše...
aaaa srediti veliš...to nebi bilo loše...
Imam frenda koji radi na ozvučenju, pa možda nešto skombiniram, ali nekako mi se čini da su mali izgledi
Neda mi se gledati s 100 metara visine
Večer!
pa nikako se vikendom naspavati :s

Jutro!
Ja sam se probudio u 6h i čak sam se naspavao
jutro...glava mi je ko bundeva...pff neka viroza valjda,a malom nosić curi pa smo spavali u nekoj vrsti simbioze...bolje da neznate...
Dobro jutro...
Dobro jutro...
o tiby,,kako tvoji virusi??jesi ih namučio??
o tiby,,kako tvoji virusi??jesi ih namučio??
Cuti za sad ok, fino sam spavao bez dizanja po noći, mislim kako je danas vrijeme za čalabrcnuti nešto normalno...
Dobro jutro! Tiby, ajd brzo se odzravi. :D
Jutar Nello, nisam ja bolestan nego sam bio usra...
tiby,bez slikovnice molim.. :)) prati ruke,prati ruke..a što drugo
Ma ne brini, svako se dogodi tako i meni. Kaže Whisperica kaže da opereš ruke. Bit će ti OK.
Još se nisi priviknula na pelene????
Vrlo vjerojatno su to rano jutarnje čari vožnje tramvajem do posla...
Od svih poznatih i onih s kojima sam u kontaktu samo sam ja pokupio virus, ostalima nije ništa deru normalno po hrani i piću...
Još se nisi priviknula na pelene????
Vrlo vjerojatno su to rano jutarnje čari vožnje tramvajem do posla...
Od svih poznatih i onih s kojima sam u kontaktu samo sam ja pokupio virus, ostalima nije ništa deru normalno po hrani i piću...
a jube gledaj to kao čiščenje organizma..sad si ko nov..hihi...mrzim buseve i tranvajne,svi ti dišu za vrat,sline,kišu..bljak,,
a jube gledaj to kao čiščenje organizma..sad si ko nov..hihi...mrzim buseve i tranvajne,svi ti dišu za vrat,sline,kišu..bljak,,
Jao kad počnem nadoknađivati zaostatke to bude ružno za gledati...
Jao kad počnem nadoknađivati zaostatke to bude ružno za gledati...
sam polako,da ti se ne obije o glavu..tj trbuščić..
Jutro.
Jutro ekipa, šta ima zanimljivog, ja se evo jedva probudio, sad mi kao trebao učiti, u pon ispit i utorak, a nikako da krenem s učenjem.
Eh a vani je lijep dan, treba se malo po ZG prošetati dok je lijepo vrijeme.
Dan, ako netko ima vremena, molim pomoć (banalan problem)
Zanemarite šta je pisalo. haha
Odlučio sam se pridružiti Mario-u u njegovom poslu na forumu. Od sad pa nadalje, nema pomaganja. Čovjeku normalno pomažem da si sredi mobitel da bolje radi, i objašnjavam mu što da radi, i onda mi frajer lupi ovakvu poruku
Što bi se reklo: pomozi sirotu na svoju sramotu....
Dakle od sad pa nadalje, odmaganje postaje i moja dužnost
http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/grcio-se-od-boli-pijan-silovao-snjeska-penis-mu-nastradao-300074?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_campaign=FB%2Bpage%2Bstatusi
konačno da ti je došlo iz dupeta u glavu...
pomaganje ovdje ti dođe ko pregled prostate...
ja sam se davno ostavio toga...
Ma dajte najte prestati pomagati drugima, bar ti XXX imaš paletu bojica za pomoć...
Pomozi nama da ne čitamo bedastoće.