I ako kupuje, i ako ne kupuje ti nesmiješ pričati o torrentima na forumu.
Takva su pravila.
zabranjeno je postavljat piratske linkove i raspitivati se o objavljivanju i piratiziranju softvera
I ako kupuje, i ako ne kupuje ti nesmiješ pričati o torrentima na forumu.
Takva su pravila.
zabranjeno je postavljat piratske linkove i raspitivati se o objavljivanju i piratiziranju softvera
Bok daj.
Je.bote patak sta uradise sa oglasnikom...
Bok.
Bok daj.
Je.bote patak sta uradise sa oglasnikom...
Bok.
Laganini sustavno uništavaju forum...
Jasno mi je da moraju iamti neki konkretan podatak o prodavaču (oib), ali mogli su jednostavno staviti da pristup tržnici imaju oni koji upišu podatke, oni koji ne žele, nemoraju ni pristupati i bok.
Gledanje oglasnika ovako je postala muka Božja...
i napišeš da prodaješ u postu pa dobiješ crveni :D
misliš da nebude takvih bisera? :)
Onako suptilno: "ako bude azinteresiranih prodat ću (recimo) procesor za 1200kn"
Imam osječaj da su si samo dodatni posao bacili za vrat, šta nije bilo bolje napraviti da pristup određenom dijelu foruma imaju oni koji su popunili kompletan registracijski list i bokić
Ja to sigurno neću raditi
i napišeš da prodaješ u postu pa dobiješ crveni :D
Bok svim birtašima, i šta sad zamisli zločina reč da se nekaj prodaje fučkaj ga. Eto ja sam odlučil prodat svoje stare filmove "Tereze Orlovski" ponude i ostalo na PP normalno kaj drugo.
Onako suptilno: "ako bude azinteresiranih prodat ću (recimo) procesor za 1200kn"
onda onako suptilno dobiješ crveni na 2 tjedna :)
http://www.bug.hr/forum/topic/pravila-procjena/pravila-podforum-procjene-bol-foruma/178926.aspx
onda onako suptilno dobiješ crveni na 2 tjedna :)
http://www.bug.hr/forum/topic/pravila-procjena/pravila-podforum-procjene-bol-foruma/178926.aspx
Pa neću ja to pretvarati u kupoprodaju, samo suptilno naznačiti da mi se ljudi mogu javiti u pp. Možda recimo ako žele dati svoju detaljniju "procjenu"
Pa neću ja to pretvarati u kupoprodaju, samo suptilno naznačiti da mi se ljudi mogu javiti u pp. Možda recimo ako žele dati svoju detaljniju "procjenu"
briga mene, nisam trenutno mod tamo :D
Možeš ako imaš pečat
Možeš ako imaš pečat
nemoj da te XXX čuje....ja zamalo dobih žuti zbog pečata xD
ne, samo ovce, koze i kokoši prolaze :D
Dan društvo...eto mene malo...
Ima čega novoga u "teorijama zavjere BOL-a ? "
ne, samo ovce, koze i kokoši prolaze :D
Jel se ovo suptilno traži janjetina i piletina kao mito?
janjetina sa ražnja i piletina "za ražanj" uvijek prolaze :)
Meni je najbitnije da se igrice ponovno mogu kupovati/prodavati. To mi je najviše nedostajalo u prethodnom razdoblju. Na ove druge promjene mi se nije problem priviknuti.
janjetina sa ražnja i piletina "za ražanj" uvijek prolaze :)
.
Tko o čemu Vi o klopi i ... ražnju...
Dobra večer svima pa i piletini.
Tko o čemu Vi o klopi i ... ražnju...
Dobra večer svima pa i piletini.
Nema "piletine", xxx je nešto škrt u zadnje vrijeme. Mislim da ga ovaj moderatorski hobi, odvaja od njegovog pravog posla distribucije slika
Veče tiby
Nema "piletine", xxx je nešto škrt u zadnje vrijeme. Mislim da ga ovaj moderatorski hobi, odvaja od njegovog pravog posla distribucije slika
Veče tiby
Hmm a možda je nešto drugo u igri, tko bi znao...
Veče tiby
Otkad je mod fešta mu je kad je crveno a nekada je bilo obratno.
@XXX: To je prviše "soft", možeš ti i bolje.
evo onda nešto malo umjetnosti :)
Kako lijepo drvo
Nego šta vi radite osim što pripremate napad na Bug d.o.o zbog ponovne retardirane nadogradnje