evo malo da se javim...meni fkt nije dobro... :-/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

o pozz ja upravo instaliram ubuntu 9.04
o pozz ja upravo instaliram ubuntu 9.04
zakaj.....ali evo instaliro sam to iz windowsa......el se to isto treba bootat odma kad palim komp....
zakaj.....ali evo instaliro sam to iz windowsa......el se to isto treba bootat odma kad palim komp....

bolje mi je sad...nažderala sam se ko svinja...očito mi je hrana najbolji lijek xD
bolje mi je sad...nažderala sam se ko svinja...očito mi je hrana najbolji lijek xD
Sutra se idem napit, tko će sa mnom? Niko više za mene
ja ovaj tjedan više neću pit...dosta mi je riganja xD
Neki dan smo cimer i ja imali tour de cijenik. I naravno da ne bi ispali noobovi koji zapravo isprobavaju što piju - sve doplo. Kolko smo na kraju platili, ne bi se posramili niti pred jednim Appleovcem... Ugl, primjetio sam to prošli puta (kada je igrala litra Jaggera vs litra pelina s nekoliko piva i nešto vina u poluvremenu), a ovaj puta potvrdio... Svaki puta kada se naroljam, moram samo pojesti puding i ko nov sam (ne u glavi, jel, i dalje ću biti pod gasom, već želudac, nakon pudinga se stvarno smiri).

Sutra se idem napit, tko će sa mnom? Niko više za mene

ma nebi ja popila dvije litre da me nije odma šupilo...tak je bio fini bambus,nekih 60% vina i 40 % cole tak da sam samo lokala,a kasnije je to došlo na naplatu da sam jedva došla doma. hvala bogu da sam povraćala,odma mi je bilo lakše

pa vjerovatno su htijeli ispasti face....;)