Poz Paolo.Sta ima?Ovdje opet kisa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u osijeku ne pada... jos
u osijeku ne pada... jos

pa ovisi gdje u osijeku, u centru je padala do malo prije, kod zracne luke nesto malo kaplje..
i tutorial za napraviti vlastiti wow server sada mozete nac u pod igre
Poz Paolo.Sta ima?Ovdje opet kisa.
evo da se i ja pridružim čestitkama za nove moderatore... ugodno kartoniranje
kod mene je sunčeko
Kod mene u Sisku upravo lagano pocinje.
pozz ljudi igro sam malo godfather 2 i nije los
e ljudi meni sad bratic javio on kupio novi hdd iz vemila u kutji i sve i on ga usteka u komp kad ono instalirana vista i puno programa na njemu lol i sad nezna da ide vratit u vemil ili da formatira a ja mislim da su mu dali vec koristen?
EDIT:sta vi ljudi radite? ja skidam wrath of the lich king
wou pozz......uskoro 100str...;)
jel zna netko koji je ono program koji snimim na cd pa udem u komp zaobilazeci sifru?
e ljudi meni sad bratic javio on kupio novi hdd iz vemila u kutji i sve i on ga usteka u komp kad ono instalirana vista i puno programa na njemu lol i sad nezna da ide vratit u vemil ili da formatira a ja mislim da su mu dali vec koristen?
Sory ekipa što sam se zanio. Prije svega pozdrav svima, sad moram zavrnuti rundu za društvo u kutu i imam veliki minus što sam prvi post of topic. Ispričavam se još jednom.
Sory ekipa što sam se zanio. Prije svega pozdrav svima, sad moram zavrnuti rundu za društvo u kutu i imam veliki minus što sam prvi post of topic. Ispričavam se još jednom.
Ma uredu stvar, ali red je prvo pozdraviti ekipu, pitat kako su, jesu li zdravi i živi, može li neko pićence, pa tek onda na ozbiljnije teme. Tako je nekako zamišljena ova tema, po meni. Vrlo casual, a ja odmah na prvu ko da se o glavi radi. Tu se sve treba rješavati laganini, a prije svega pozdraviti raju.
evo mene opet :D
bijah na kavi
Pozdrav i tebi Blažena među nama muškima. Ja sad odoh na kavu i rakijicu kod lege, pa se čujemo kasnije.
bijah na kavi
bijah na kavi
Promjenio termovodljivu pastu na grafi i idem malo igrati NFS:MW, a ono od jednom mi počelo smrditi, pa eto luftam kuću
bijah na kavi

pozz ančo
imam net iznad prosjeka
vidi isp average i moj :D

ah...danas sam sretna!!
i ovo je prvi put nakon jako dugo vremena da imam volje ispravit ocjene
vidi isp average i moj :D