Vecer ljudi, evo prvi put pisem na ovoj temi :), recite dal je ko od vas gledao Fast and Furious 4, jel ste razocarani ili obrnuto ? Uh sory, zaboravil sam, kaj se pije, moze bambus ?

Vecer ljudi, evo prvi put pisem na ovoj temi :), recite dal je ko od vas gledao Fast and Furious 4, jel ste razocarani ili obrnuto ? Uh sory, zaboravil sam, kaj se pije, moze bambus ?
pozz ljudi
danas mi je rođendan!
konobar, daj rundu svima na moj račun!
danas mi je rođendan!
danas mi je rođendan!
Sretan rođendan. Da bog da doživio i tisućiti.
Ivo i tebi čestitam na tome što si postao mod.
danas mi je rođendan!
sretan rodendan, a jesi nick batista bas birao? jel znas sta znaci na talijanskom?
Ajde malo meze na stol,malo speka,pečenice,kobasice,kajmaka...i usput sretan rodendan...
sretan rodendan, a jesi nick batista bas birao? jel znas sta znaci na talijanskom?
Battista je onaj koji krsti na talijanskom.
naziv je dobio od onog Battista koji je krstio isusa.
(95% sam siguran)
inace ovdje previse ljudi preporucuje bolseno skupe stvari i voli pretjerivati sa komponentama koje velika vecina nece nikada iskoristiti ni do 60%, uzas!!
Jel zna tko kakav program koji bi snimao radio kojeg slusam prek neta ?
hey batista nisi nam rekao koliko puta da ti povucemo usi ovaj put? ;)
hey batista nisi nam rekao koliko puta da ti povucemo usi ovaj put? ;)
lol puma ima rodjendan
Ma ne, nije meni nego Pumi1400, nesto si pobrkao
Ma ne, nije meni nego Pumi1400, nesto si pobrkao
Decki moram se pohvalit. Vidim da vecina vas muku muci s torrentima, naravno sporo se skidaju. No ja imam pristup jednom serveru u javnoj ustanovi (a znate da javne ustanove imaju vrlo velike brzine, kod mene trenutno 100 Mbit-a), torrente skidam ko lud, sad sam glavna faca u kraju ;)
danas mi je rođendan!
Decki moram se pohvalit. Vidim da vecina vas muku muci s torrentima, naravno sporo se skidaju. No ja imam pristup jednom serveru u javnoj ustanovi (a znate da javne ustanove imaju vrlo velike brzine, kod mene trenutno 100 Mbit-a), torrente skidam ko lud, sad sam glavna faca u kraju ;)
pozz....evo i mene malo!!!"
bok ljudi
daj svi koji nekaj znate o linuxu dođite ovdje mi pomoooooooooć
http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/emachines-e525-laptop-problem/23571.aspx
jaooo
help me