- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

...
@Tiby [TUT za novu poruku na Androidu]: Upaliti mobitel i pokrenu ti web preglednik. Otići na BOL Forum i odabrati temu u kojoj se želi napisati nova poruka. Ovo do sada je sve jasno, sada slijedi najbitniji dio. Provjeriti koji je zid nosivi (ako nema u blizini nikakvog nosivog zida, žurno pronaći jedan) i odmjeriti od zida 3,14 m (odmjeriti točno bez šmiranja). Pozicionirati se na odmjerenu udaljenost. Uzeti mobitel u ruku (s otvorenom temom u koju se želi postati novi post), zamahnuti (zamah za srednje jaki udarac) i izbaciti mobitel prema zidu, ciljati da pogodi zid gornjim lijevim kutom. Čim pogodi zid trkom do mobitela i pritisnuti tipku Nova poruka (koja se pojavila) i otipkati tekst. Postupak ponoviti kod svake nove poruke.
Istjerat će ga iz EU zbog tebe. Što ako posluša tvoj savjet a ima Nokiu 3310? Gledat ćemo na vijestima: potres. Ma kakav potres, Tiby pokušava na internet :)
Dobro jutro svima.
Jutro...
samo ovaj lik je puno zgodniji...
napokon palo 3 cm snezaka nocas a jutros sunce ma divota...
skoro zaboravio dobro jutro svima a onima koji su na radnom mjestu zelim dobar dan
samo ovaj lik je puno zgodniji...
napokon palo 3 cm snezaka nocas a jutros sunce ma divota...
skoro zaboravio dobro jutro svima a onima koji su na radnom mjestu zelim dobar dan
što bi ti bez njih...neznam...sreča da sam daleko od europe...
Dobar dan svima
Dobar dan svima.
Dobar dan svima.
jes oto na slici ti
Našao njegovu sliku pa reko da postavim na sjećanje.
Dan ljudstvo BOL-a
Dobar dan svima....
Mali update avatara....
Jutro!
Bok svim birtašima, ok kavurda je tu ali obečal si da buš svaki put i kekse ponudil ali je ih ne vidim fučkaj ga.
Jutro!
Bok svim birtašima, ok kavurda je tu ali obečal si da buš svaki put i kekse ponudil ali je ih ne vidim fučkaj ga.
ooo i rambox nam se zbigecal :))

Dobro veče svima!
Ovim putem htio sam Vam pitati dali imate kakovu matičnu ploču sa socket 478 sa agp utorom? Bilo koja marka a važno da je ispravna. Sklepam sa mog kolegu koji čeka da dobije na božični poklon!
Dobro veče svima!
Ovim putem htio sam Vam pitati dali imate kakovu matičnu ploču sa socket 478 sa agp utorom? Bilo koja marka a važno da je ispravna. Sklepam sa mog kolegu koji čeka da dobije na božični poklon!
pogledaj pa ti javim, imam dosta tog, nadam se da radi :S
što kažete na ovo? kak vam se sviđa?
dobro vecer
pogledaj pa ti javim, imam dosta tog, nadam se da radi :S
što kažete na ovo? kak vam se sviđa?
Ok ak ima sa ddr utor to mi je važno. Javi ak što imaš. Hvala.
Laku noć
jutro
Jutro.
jutro....
jutro....
Jutro i tebi.......
jutro nello...
boys need help...vak stigao mi ključ za aktivaciju win8 ali neče aktivira,malo sam kratka sa žifcima mogao bi letit lap do kornata...ako netko zna što mi je činiti moj PP radi..zahvaljujem..
jutro nello...
boys need help...vak stigao mi ključ za aktivaciju win8 ali neče aktivira,malo sam kratka sa žifcima mogao bi letit lap do kornata...ako netko zna što mi je činiti moj PP radi..zahvaljujem..
A jesi li točno utipkala cifru u predviđeno polje za aktivaciju.